nie wiem czemu, jak na zlosc, nie mam dzisiaj polsatu! akurat teraz... blagam o jakies krotkie streszczenie dzisiejszego odcinka
ten nauczyciel co mieszka z mamusia zlozył wymowienie i sie wyprowadza (zrozumieał ze to miejsce nie dla niego). byly chłopak joan dal jej wszytski rzeczy ktore ona mu kieyds dala, ale na koncu poszła do niego i mu je odala a on oddal jej rzeczy. co tam jeszcze...no w sumie nie bylo nic dziwnego w tym odcinku. a słuchaj teraz twoja kolej. moglabys mi napislac dlaczego oni zer soba zerwali i strescic poprzendie 8 odcinkow?? prosze, bo nie moglam ich ogladac ;(
dzieki :) zerwali ze soba poniewaz adam ja zdradzil...jak sam mowil w poprzednim odcinku nawet kilka razy! teraz opowiem z kim...
joan zostala nieslusznie oskarzona o obrzucenie jajkami auta dyrektora :P "skazali" ja na przymusowe prace spoleczne... malowala sciany w pewnym domu.. tam pracowalo z nia troche ludzi w tym dziewczyna (bonnie).. na koncu odcinka okazalo sie ze namalowala swietne graffiti przy smietnikach..spodobalo sie to adamowi ktory przyszedl odwiedzic joan..
jak sie okazalo nie tylko graffiti mu sie spodobalo :P joan nie chce juz z nim byc...ciekawe czy mu wybaczy