Super był. Mimo że Joan pocaowała Rogera Adam jej wybaczył, miłosici Ci wszytko wybaczy. Fajne było to co Bóg powiedział na koniec jako ta dziewczynka. Na koniec to normalnie się rozkleiłem. Hm Szkoda że nieobejsze ostatnich 5 odcinków :( przez głupi Polsat. Szkda naprawdę. A mozre ktoś nagra na VHs albo na płyte. Pozdrawim Piszcie.
Odcinek był naprawdę genialny. Najbardziej podobały mi się wszystkie marzenia Joan, gdy ona wyobrażała sobie swoją przyszłośc z Adamem. W tym odcinku w końcu działo się coś ciekawego. Ta asystentka Adama i Lucy odeszła :). Joan pocałowała Rogera... Wqrzyło mnie tylko to że Kevin się obciął. Wg. mnie wygląda teraz jak pedał jakiś... ale to moje zdanie:):):)
Przeskoczę chyba kilka odcinków i zabiore się za tłumaczenie tego...;];];]
A co do tego że nie wszyscy będą mogli obejrzeć ostatnich odcinków (co uważam za jawne sqrwysyństwo ze strony polsatu - proszę redakcję Filmwebu o nie usuwanie tej wypowiedzi, bo inaczej tego się nazwać niestety nie da!) to wystarczy że ściągniecie z neta te odcinki a ja zrobie do nich napisy odrazu z synchronizacją;]
Pozdro 4all!!!
Grzybior a skąd najlepiesj siciągać Joan z arkadii. i jak potem twoje tłumaczenie dodać
zgadzam sie 100% dzisiejszy odcinek byl cudny :P szkoda tylko ze Joan pocalowala tego Rogera:P ale to nic =) wkoncy Adam jej wybaczyl =) to bylo piekneeeeeeee :D normalnie sie poryczalam:P naprawde szkoda ze nie zobacze tych ostatnich odcinkoww:( a tak propo tego tlumaczenia Grzybior moze naprawde wszyscy wesmy sie za tlumaczenie przeciez napewno ktos nawet jakies tam male slowka zna =) wkoncu to zawsze cos:P Pozdro =)
tez uwazam, żę ten odcinek ze spokojna głową można zaliczyć do jednych z najlepszych w historii JoA... świetne bylo zakończenie w stodole u Adama...:D
niewiem czy jestes ale chce ci napisac że calkowicie sie z toba zgadzam przetlumaczysz odcinki Joan?
niewiem czy jestes ale chce ci napisac że calkowicie sie z toba zgadzam przetlumaczysz odcinki Joan?
,,Fajne było to co Bóg powiedział na koniec jako ta dziewczynka. ''
A co powiedział bo zapomniałam...??
hej , ja tez niestety nie obejrze tych 5 ostatnich odcinków , i czy mogłabym prosić o małą informacje gdzie mozna ściągnąć te odcinki i jak je zgrać z Twoimi napisami Grzybior
odcinek był super , zresztą jak wszystkie, popieram Kevin duzo lepiej wygladał w dłuzszych włosach ;)
Właśnie Kevin Lepiej wygląda Teraz...Kiedyś wyglądał jak jakiś Burak......................... .............................. .............................. .............................. .
Byłabym bardzo wdzięczna gdyby ktoś powiedział mi gdzie ściągnąc ostatnie 5 odcinków Joan i jak je zgrać z napisami które ktos przetłumaczy=P Nie rozumiem Polsatu... to bez sensu, że ostatnie 5 odc. Joan będzie emitowanych o 10,45 we wtorki... strasznie spadnie im oglądalnośc bo my będziemy w szkole://
A co do dzisiejszego odcinka.. był super;)