tak nie może być!, ze ostatnei tak ważne odcinki Joan bedą puszczac we wtorki o 10:45 gdzie ponas połowoo ogłądających ten serila nie będzie w stanei go obejrzeć. Wiem, że niejednokrotnie niektórzy z was prosili o pisanie meili, ale ja to musze zrobci jescze raz. Ja juz wysłałam i angażuje w to wszytsckich moich znajomych!kto jest za sobota do południa?lub inna normalną porą? im więcej osób napiszę tym może coś wskuramy! piszcze na poczta@polsat.com
Ja tesz wysłałem własinie dwa emeile piszcie dalej oni dam juz nas dosyc :) piszcie jeszcze.
ja dzisiaj wyslalem najmniej z 20 emaili z roznych mam nadzieje ze sie nam uda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! wysylajcie dalej PoZdRo
ja dzisiaj wyslalem najmniej z 20 emaili z roznych mam nadzieje ze sie nam uda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! wysylajcie dalej PoZdRo
Nadzieja jest odwieczną wszystkich ludzi piastunką: kołysze nas bezustannie i smutki nasze usypia.
W nas nadzieja zagasła ten temat zanika, Niepieszmy już do Polsatu bo większośc sądzi że jest to besensu. Za miesiąc zapomnimy o Joan a Czy będziemy pamiętać o tym czego nas nauczyła Joan? Miejmy nadzieję wymusimy ją w sobie i piszmy meile z prozibą o powtózrenie obu serii w październiku. Pozdawiam. Nadzieja jest płomieniem, który migoce, ale nie gaśnie.
Nadzieja jest odwieczną wszystkich ludzi piastunką: kołysze nas bezustannie i smutki nasze usypia.
W nas nadzieja zagasła ten temat zanika, Niepieszmy już do Polsatu bo większośc sądzi że jest to besensu. Za miesiąc zapomnimy o Joan a Czy będziemy pamiętać o tym czego nas nauczyła Joan? Miejmy nadzieję wymusimy ją w sobie i piszmy meile z prozibą o powtózrenie obu serii w październiku. Pozdawiam. Nadzieja jest płomieniem, który migoce, ale nie gaśnie.
heh, no ja też napisałam, ciekawe czy ktoś to wogóle czyta a swoja drogą, to głupota, ze polsat nie zwraca uwagi na swoich młodszych widzów:/ Może w końcu ktoś powinien to zrozumieć i filmy typu "Joan z Arkadii" puszczać o późniejszych porach:/
Aha i tak na marginesie to troszke tego maila ostrego wysłałam, no ale to nie moja wina że nie liczą sie z tym, ze nie każde z nas ma chociażby jak nagrać ten film. Napisałam coś takiego:
Szanowni Państwo!
Piszę do Was tego maila z gorącą prośbą o przesunięcie emisji serialu "Joan z Arkadii" Większosć widzów jest w wieku szkolnym (o ile nie całość) i głupotą jest emitowanie tego filmu o 10.45 we wtorki. Dodam, ze nie każde z nas ma szansę nagrania odcinków na kasetę lub płytę. Uważam, ze przesunięcie emisji nie jest niczym trudnym. Proszę o pozytywne rozpatrzenie nie tylko mojej prośby (bo wiem, że jest ich więcej), może wypadałoby w końcu posłuchać również młodszego pokolenia.
Z góry dziekuję.
Wierna fanka serialu.
mam pomysł. jesli oni nie czytają e-maili to może przeczytaja normalny list ??? któ ma kase i wystarczy mu na koperte i na znaczek może wysłać własnoręczny list pod którym podisze sie i on i jego znajomi-nie koniecznie fani ale przynajmniej więcej osób...
a oto adres :
Telewizja Polsat S.A.
ul. Ostrobramska 77
04-175 Warszawa
a to ich telefon (może w ostateczności trzeba bedzie zadzwonić, wtedy napewno bedą musieli coś powiedzieć) :
tel.: (48 22) 514 40 00
a jesli chodzi o ten list twój to może tylko taki ostry list do nich przemów...
aha, jeszcze coś. jki piszecie temat e-maila ?? bo jeśli przec cau czas "JOan z Arkadii" to nie będą tego czytać
Ja sądze że oni zaczną coś robić jak się skoniczy Joan z arkadii puszczą albo powtórki obu serii na Polsacie albo na Tv4. Albo poprostu przyjdzie nam czekac za rok na wkcje :(((. A KTO SIĘ ODWARZY ZADZWONIĆ TO BY BYŁO NAJLEPSZE ROZWJĄZANIE BYŚMY WIEDZIELI NA CZYM SOIMY. To jest dobry pomysł.
ja na pewno nie zadzwonie ale to naprawde świetny pomysł....... w kazdym razie wysłałam już ponad 21 e-meili do polsatu i to kazdy z innego adresu.... i wiem że na tym nie poprzestene wysle jeszcze kilka razy tyle.... wkręciłam w to pełno swoich przyjaciół... mam taką nadzieję że sie uda...... piszcie cały czas...!!!!!!!!! może sie uda!!!!!!!!
Zaraz..zaraz.. ja sie juz pogubiłam..
http://www.joanofarcadia.com/episodes.html [www.joanofarcadia.com/e...] na oficjalnej stronie jest spis wszystkich odcinków.. liczylam juz ze sto razy i naliczylam sie 45.
Czyli to bedzie pewnie jesli dobrze pojdzie przez pierwsze 5 dni szkoły.. nie.. nie!!!!!!!!! Zabije.. poprostu..
A tak w ogole to czemu przez caly tydzien nie ma filmuu??????????? Oni jacys psychiczni są..
NIe wytrzymam.. To jest taki extra film... łeee.......
(48 22) 514 40 00
Nawet gdyby to leciało o normalnej porze to i tak ja będę nagrywać - na wszelki wypadek ;p
Masz racje, właśnie skopiowałam e-mail i zaraz zgłosze to, bo sama martwie sie jak mam pooglądać ost. odcinki...które bedą baaardzo ciekawe!!!
dzisiaj 4 dzień ofensywy* na Polsat. he ja już wysłałem. Jak ktoś się odwarzy zadzwonić do Polsatu niech da znać:)
Ja również napisałem do Polsatu. Ciekawe czy wogóle odpiszą........
Mam nadzieję, że czytają nasze meile.
Pisząc tylko do POlsatu, nic nie wskóramy. Piszmy tam, gdzie może to kogoś zainteresować. Kto goni za sensacją? brukowce. W Polsce są dwa dość poczytne dziennii brukowe - SE i Fakt. Ja już wysłałam mejle, może ktoś jeszcz się dołączy?
Adresy:
Superexpress - listy@superexpress.pl
Fakt - redakcja@eFakt.pl
A taki mejl wysłałam:
"Chciałam zwrócić się do Was o pomoc. Wiem, że moja sprawa to błahostka w porównaniu z problemami innych, ale ani ja, ani inni widzowie nie chcemy być dłużej poniżani przez telewizję Polsat.
Już wyjaśniam.
Od lipca stacja emituje serial "Joan z Arkadii". Serial ten znalazł w Polsce wielu fanów. Nie będę się nad nim rozwodzić, bo mogłaby pisać i pisać. W każdym razie - ma w sobie "coś".
Polsat jak zwykle wykazał się wrażliwością i dbaniem o widzów. Od 29 września "Joan" będzie można oglądać raz w tygodniu. Zresztą to za dużo powiedziane. Do końca serii zostało kilka odcinków, tych najważniejszych. I Polsat stwierdził, że ich już oglądać nie musimy. Piątego września zobaczymy "Joan..." po raz ostatni, choć nie będzie to ostatni odcinek.
Pisałam już, że nie jest to sprawa tak samo ważna, jak na przykład leczenie chorych dzieci. Ale mimo, że Polsat jest telewizją prywatną, musi on liczyć się z widzami. A na apele mejlowe i telefoniczne wogóle nie reagują. Razem z innymi fanami Joan podpisuję się pod tym listem."
{imię}
ja tez napisze ale nie tylko do tych gazet. przecież wszystkie te większe i bardziej znane gazety z programem telewizyjnym poświęcaja jedną strone na listy od czytelnków. to nawet nie listy tylko pytania dotyczące czy jeszcze jakiś program poleci itp. mam nadzieje że jeśoi bedziemywytrwale "walczyć" to nam się uda ;) trzeba mieć dobra nadzieje ;)
kto bedzie mógł sobie nagrać ostatnie odc to ma sie fajnie bo u mnie nie ma szan żeby ktokolwiek mi je nagrał :(
WITAM. JA RÓWNIEŻ POPIERAM AKCJE PISANIA MEILI DO POLSATU W SPRAWIE PRZESUNIECIA EMISJI SERIALU NA GODZINY POPOLUDNIOWE I NAPEWNO DZIŚ NAPISZE. TRZEBA COS Z TYM ZROBIC!!!!!!NAPEWNO WYSLE TEZ MEILA DO GAETY fAKT I SUPEREXPRESS Z PROSBA O ROZGŁOŚNIENIE SPRAWY. TEZ TAK ZROBCIE A NAPEWNO CO ZDZAIAŁAMY!!! PISZCIE PISZCIE I JESZCE RAZ PISZCIE! POZDRAWIAM KEVINXP
Zaczynam wątpić że nasze starania cokolwiek dadzą- jak widzicie stacja polsatu nic sobie nie robi z naszych próśb- nie wierzę, by przeczytali wszystkie nasze maile, ale powinni chociaż się nimi zainteresować! Telewija jest po to by cieszyć innych...I np. głupotą jest puszczanie powtórek powtórek, które były powtarzane rok temu:/ Wątpie również ze telefony coś dadzą, a gazety typu "Fakt" jeśli nawet sie tym zainteresują, to zanim opublikują nasze listy, i w redakcji POLSATU ktoś to przeczyta to troche minie i będzie po fakcie:/:/:/ Co więc zrobić? Nie wiem:( Ale wymyśle cos:D Juz moja w tym głowa:p
kurcze ;(( ja napisałam kilka meili do polsatu i nic zaden bez odpowiedzi ;( chyba nic nie wskuramy :( ....nie nie tak jest zawsze w naszym kraju nikt nie słucha młodeszego pokolenia...a przeciez to my jestesmy nadzieja Polski :PP w pewnym sensie :( szkoda ze nie obejtrzymy 5 ost odcinków Joan pzdr Karolcia :*
Ja mam to w d u p i e . Z jednego maila wysłałem chyba 80 , teraz wysyłąm z drugiego juz wysłano 40 . Trzba im zapchać skrzynke i tyle
Ja tesz wysyłąm ale już wątpie traca nadzieje a w Joan nigdy nie traci jest zasze wytrwała. to mnie mobilzuje. piszcie mzore coś jeszce wskóramy. pozdro
Ja tesz wysyłąm ale już wątpie traca nadzieje a w Joan nigdy nie traci jest zasze wytrwała. to mnie mobilzuje. piszcie mzore coś jeszce wskóramy. pozdro
może czas na zmiane meila do polsatu. Teraz warto dodac by mogli by powtórzyć obie serie od połowy pazidzirnika, i wspomnieć o zmianie emisji tych ostatnich 5 odcinków. Można zacząć dzwonić i smsy wysyłać. To na pewno coś da.
posłałem do tego polsatu kilka e-maili z kilku kont.Ale oni niedali zadnej odpowiedzi!moze zrobimy ankiete w której wszyscy sie podpiszą?ale mimo to dalej trzeba ich dreczyc e-mailami bo rok szkolny sie zbliza.pozdrawiam
Nie no... tak bys nie moze. Moze wogole lepiej do nich zadzwonić i sie spytac czy to konto pocztowe jest otwierane i czy wogole czytaja te maile. Jesli nie to niech zobacza ile ich sie uzbieralo. Nie mozemy sie poddac...
ELO Z TYMI LISTAMI TO SUPER PROPOZYCJA!! CZY KTOS WIE GDZIE EJST SIEDZIBA POLSATU MIESZKA NA TYLE BLISKO? mAM TAKI POMYSL ZE KAZDY BY WYDRUKOWALA LISTY WSADZMY DO KOPERT I BY KTOS JE TAM ZANIOSL, BO SZKODA TYLE KASY NA ZNACZKI MARNOWAC NA NICH.....
PRZEZ TA ZMIANE GODZINY NADAWANIA O 10:45 PRZEGAPILAM 10 MIN JOAN I JESTEM TAK WKUR**** ZE NIE FEM.... WOGOLE NA TYCH CIOLKOW... BOSHE CO ZA KRETYNY
Ja pisałąm i to dużo razy... kilka razy dzwoniłam ale mnie zbywali (to wkurzające) ja prosiłam że bu puścili serial od początku bo jakoś nie miałam okazji oglądać pierwszych odcinków bo byłam za granicą:/ ale już jestem w domku i chce oglądac Joan od początku odcinek za odcinkiem!! a jak nie to... to... to coś się stanie i tyle;)