PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111989}

Joan z Arkadii

Joan of Arcadia
2003 - 2005
7,5 7,7 tys. ocen
7,5 10 1 7684
Joan z Arkadii
powrót do forum serialu Joan z Arkadii

Apel do wszystkich fanów tego serialu władających dodrze językiem angielskim. Zabrałem się za robienie polskich napisów do tego serialu i mam jak narazie zrobione 2 odcinki (trochę mało ale od czegos trzeba zacząć). Poszukuję więc kogoś kto pomógłby mi tłumaczyć poszczególne odcinki bo zrobić synchronizację to mały pikuś w porównaniu z samym tłumaczeniem. Liczę, że znajdzie się ktoś kto mi pomoże, albo też juz sie za coś podobnego zabrał. Pozdrawiam wszystkich i odpisujcie :):):)

ocenił(a) serial na 10
Grzybior

Hm... Chciałabym pomóc, ale niestety mój angielski nie jest najlepszy:( Może zamieścisz jakieś niezrozumiałe dla Ciebie dialogi, słowa, zdania na tej stronie , a osoby które znają lepiej angielski pomogą Ci je przetłumaczyć. Czy masz zamiar gotowe napisy umieścic w internecie? Fajnie by było, bo chciałabym je sobie sciągnąć. Mogłabym do woli oglądać mój ulubiony serial:D

Powodzenia!

ocenił(a) serial na 9
Araminta_2

Tak, mam też zamiar umieścić napisy w internecie, ale robienie ich to wbrew pozorom masakryczna praca i jak będe to sam robił to skończe chyba jak już ten serial jeszcze na dwóch innych stacjach zdąży polecieć... Więc: HELP!!!

ocenił(a) serial na 10
Grzybior

Jak chcesz to moge ci pomuc bo z anglika to nawet dobra jestem, wkońcu 4 na koniec roku:) Jak coś to pisz

ocenił(a) serial na 9
Gosica

Dzieki za odzew. Możesz mi pomóc jak chcesz :) Poprostu trzeba tłumaczyć całe odcinki. Ja zrobiłem 2 odcinki w półtora dnia. Jak coś to odpisz jutro to pogadamy. THX i pozdrowienia oczywiście

Grzybior

mam FCE więc spoko. do mnie możesz jakby co.

ocenił(a) serial na 9
Parasol

No to tak. Jak ktoś naprawdę chciałby mi pomóc to ostrzegam, że nie jest to łatwe... Ale widzę ze kilka osób chciałoby ten serial ściagnąć z neta a napisów nie ma... No więc na:
http://www.twiztv.com/scripts/joanofarcadia/index.html#season1 [www.twiztv.com/scripts/...]
są napisy do wszystkich części. Ja tłumacze narazie bieżące odcinki bo nie chce wiedzieć co sie stanie w nastepnych, a pierwszych 9 z pierwszej serii nie oglądałem więc też ich nie robię. Jak ktoś naprawdę chce mi pomóc to niech je ściagnie ze stronki powyżej i da znać na tym forum, to sie wtedy zgadamy. Dzięki z góry wszystkim zainteresowanym ;];];]

ocenił(a) serial na 9
Grzybior

GOD IS GREAT!!!

Napisano kiedyś "Szukajcie, a znajdziecie..." (coś mnie zwięło ostatnio po tym serialu na religię...=) ale do rzeczy. Znalazłem wkońcu wszystkie napisy do Joan razem z synchronizacją tylko, że na Emule, a że udostępnia je jedna osoba (której akurat nie ma) to trochę chyba poczekam...:/

Ale że mogę je juz ściągnąć to potrzebuję już tylko jakiegoś pomocnika do tłumaczenia odcinków Joan.

Ja już was nie proszę, JA WAS BłAGAM! Pomóżcie mi w tłumaczeniu!

ocenił(a) serial na 10
Grzybior

ja bym z checia pomogla =) ale niestety nie zadobrze znam angielski =( wiec sie raczej do niczego nie przydam :P Pozdrofki=)