PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111989}

Joan z Arkadii

Joan of Arcadia
2003 - 2005
7,5 7,7 tys. ocen
7,5 10 1 7684
Joan z Arkadii
powrót do forum serialu Joan z Arkadii

Jak sami wiecie maile do polsatu nie przynoszą oczekiwanych efektów, wiem ze proponowalismy Polsatowi aby puszczali serial codziennie w godzinach popołudniowych, jednak to nie przyniosło efektu. Polsat postanowił puszczać Joan co wtorek o 10.45 gdzie niestety nie wszyscy mogą ją obejrzeć m.in. ja. Może byśmy zaproponowali Polsatowi by puszczał serial co sobotę w godzinach popołudniowych w tych godzinach myśle że większość z nas będzie mogła spokojnie obejrzeć Joan. Przecież kiedyś puszczali w sobotnie lub w niedzielne popołudnia seriale młodzieżowe takie jak Roswell czy Buffy postrach wampirów, to czy nie mogli by teraz puszczać Joan? Co wy na to?

użytkownik usunięty
Maryann

Wg. mnie jak już pisałam na podobnym temacie:
"W reklamówce nowych odcinków Kiepskich była mowa a wielu LISTACH i TELEFONACH może powinniśmy zamiast maili rozpocząć dywersję i wydzwaniać i wysyłać listy do polsatu? Każdy z Nas mógłby napisać po 3 różne listy z prośbą o przesunięcie godziny i o emisje 3 serii :D Na forum jest duzo ludzi więc pewnie troche by się tego uzbierało :D Z telefonami to niewiem, ale listów napewno nie z ignorują jak maili. Co Wy na to? :) Może ktoś ma jakiś inny pomysł?"

ocenił(a) serial na 10

Masz racje może zamiast meili zaczniemy wydzwaniać do polsatu tego chyba nie zignorują i telefony byłyby skuteczniejsze moim zdaniem niż listy gdyż [listy długo dochodzą do odbiorcy zwłaszcza że tylu nas oglada ten serial tak więc wiele osób jest napewno z różnych miast a tak np. jak długo dochodziłby list z Zakopanego do Warszawy?], kiedyś napewno beda musieli nam ustapić, bo inaczej nie damy im spokoju i moim zdaniem gdyby już byli zmuszeni do tego by puścić Joan to najlepiej gdyby puścili ją w sobotę lub niedzielę albo najlepiej w sobote i niedzielę popołudniu.

ocenił(a) serial na 10
Maryann

a ja na to jak na lato... ludzie, musi do was dotrzec ze to NIC nie da. nalezy sobie uswiadomic proste fakty. forum polsatu ludzie z tej stacji nei czytaja, to forum dla widzow. na 99 procent skryznka mailowa jest zrobiona tylko po to by ludzie mieli zludzenie ze moga sie skontaktowac z kierownictwem. cos jak blekitna linia w tp. i tej skrzynki mailowej nikt nie sprawdza. a polsat jest szmatławą stacją komercyjną, która mozna porownac do "faktu" wsrod gazet. i chca dotrzec glownie do nastolatek zapatrzonych w gwiazdki pokroju dody czy paris hilton oraz do facetow gnijacych przed telewizorem zpuszka piwa w łapie. a no i do gospodyn domowych ^^ (w koncu od czego samo zycie i pierwsza milosc :P )

to tyle. nie wymagajmy zbyt wiele. polsat jest jaki jest. nie mamy zadnego wplywu na to ze kierują nim półmózgi.

ocenił(a) serial na 10
ilmare

Wydaje mi się, że jednak ktoś czyta te wypowiedzi na forum. Strasznie sie zdenerwowałam i postanowiłam im nabluzgać. Napisałam jacy są beznadziejni, że Polsat to najbardziej kiczowata stacjia telewizyjna w Polsce itp. Wyśmiałam ich z powodu kiepskich, zażuciłam im że nie czytaja emaili i komentarzy, ale inne osoby z forum przeczytaja mój komentarz i usłyszą więcej takich opini przeciw Polsatowi. Teraz weszłam tam na forum, a mojego komentarza niema. Za bardzo ich obrażał, więc go nie dodali. Cóż, cenzura.
Tez myśle że nic nie dają jakiekolwiek próby. Oni poprostu maja nas gdzieś.
A może napisać na forum innej stacji np. TVN-u żeby puścili Joan? Co wy na to?

ocenił(a) serial na 10
Maryann

Wydaje mi się , że powinniśmy napisać do innych stacji, bo Polsat ma wszystko w du... .!

ocenił(a) serial na 10
majenka

warto sprubować. Ale ja mysile że oni niezmienią nić powtórek niebedzie. tylko puszczą od pazidzirnika jeżeli bedziemy ich męczyć o powtórzenie odu serii Joan z arkadii. Bo teraz napewno nie mają już pewnie ułozony program,. Chociarz wczoraj miał lecieć superexpres live niebył był jaś fasola, albo o 20 miła być prowakoacja a był jaś fasola, mają jakies luki. Więc jest nić nadzeii. Ja wysyłam codzenia po dwa meile. A dzwonił ktoś do Polsatu?

ocenił(a) serial na 10
Davos

ehh... mozecie co najwyzej pisac do tv4 ale oni chyba tez maja jakies powiazania z polsatem wiec nie wiem czy to cos da. co do innych stacji to nie jest tak ze oni sobie pomysla "o fajny serial / program chodzcie od jutra go wrzucamy do ramówki." tu trzeba wykupic prawa autorskie od producentow, a jeszcze jest mozliwe ze polsat i tv4 maja wylacznosc na emisje i wtedy mozecie pisac do wszystkich innych stacji i nic to nie da. pora pogodzic sie z faktem ze te pare ostatnich odcinkow trzeba nagrac.

ocenił(a) serial na 10
Maryann

Może spróbować napisać do TVP1 albo do TVP2?