PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111989}

Joan z Arkadii

Joan of Arcadia
2003 - 2005
7,5 7,7 tys. ocen
7,5 10 1 7684
Joan z Arkadii
powrót do forum serialu Joan z Arkadii

Joan zostaje przyłapana i oskarżona o niszczenie własności prywatnej, a konkretnie o zabrudzenie samochodu nielubianego w szkole pana Price'a. I chociaż jest niewinna, spotyka ją surowa kara. Najbliższy weekend spędzi, wykonując obowiązkowe prace społeczne w towarzystwie trudnej młodzieży w ośrodku prowadzonym przez byłą zakonnicę. Tymczasem Luke czuje się niedoceniony dokonał genialnego odkrycia naukowego, ale ktoś inny zebrał laury za mniej spektakularne osiągnięcie. Kevin ma kolejny wypadek samochodowy.

Qrcze dlaczego o tej 10:45 i to wtedy kiedy będe w szkole!?

NIE NO......................;(

ocenił(a) serial na 10
marta2711_2

taaaa.....

ja będę siedzieć w szkole a w JoA takie ciekawe rzeczy sie będa dziać(szczególnie mi tu chodzi o wypadek Kevina):/ po prostu genialnie:/ [][]pff[][]

------------------------------ ------------------------------ -----------------------
arrivederci

użytkownik usunięty
marta2711_2

nie mogli dac tego po południu...? beznadziejnie.... :/

użytkownik usunięty

^^ Ej no a nie macie możliwości nagrania tego odcinka? Bo ja tak wyszło, że nagram sobie odcinek tzn nagrywam jak musze gdzies wyjsc albo cos a tak 5 obejrzę bo rozpoczęcie mam na 8.00 :]

hehe- dlatego studia rulezz- w ogole nie trzeba isc na zajecia jak cos cool 'n trendy leci w TV- a Joan jest wlasnie takim powodem- zreszta zajecia i tak od pazdziernika :))
pozdro - nagrywajcie seriale :)

hehe- dlatego studia rulezz- w ogole nie trzeba isc na zajecia jak cos cool 'n trendy leci w TV- a Joan jest wlasnie takim powodem- zreszta zajecia i tak od pazdziernika :))
pozdro

mpaq

noooo właśnie, nie ma to jak wakacje do października... ahhhhh
Od 7 września Lost 2 bedzei, to juz wogóle...

Jak nagrasz sobie to ściągnij to na kompa i prześlij :) jak masz taką możliwość

ocenił(a) serial na 10

zgadzam się jak by było po południu to by było lepiej

ocenił(a) serial na 10
marta2711_2

Kevin? niee.. wiesz, czy cos mu sie stanie?

ocenił(a) serial na 10
nacia240

nie wiem dokładnie...co będzie z kevinem.. ale mam podejrzenia, żę moze w wyniku tego wypadku dozna wstrząsu i odzyska czucie w nogach (fajnie by było:D) Ale to tylko podejrzenia:D