PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111989}

Joan z Arkadii

Joan of Arcadia
2003 - 2005
7,5 7,7 tys. ocen
7,5 10 1 7684
Joan z Arkadii
powrót do forum serialu Joan z Arkadii

więc tak: odcinki joan trzeba sobie ściągać przez mulka, a napisy sa na www.napisy.org ale uwaga: przetłumaczonych jest pare tekstów, do reszty potrzebuję chętnych, zeby tlumaczyli kazdy po jednym odcinku przez translata tylko ze on tlumaczy do dupy, wiec trzeba bedzie samemu troszke nad tym popracowac. Potrzebuje jeszcze 20osób (nie liczac mnie; jest 21 odcinkow do przetlumaczenia, ja juz jeden przetlumaczylam) kto chetny?

ocenił(a) serial na 9
Wwerk

Dawno tu nie bylem...
Ale nieraz trzeba czytać stare tematy... :PP
Moje gg- 3630598
Musimy pogadać :D

Pozdro 4all... Chociaż już tu nikogo chyba nie ma... :/

ocenił(a) serial na 7
Wwerk

chyba juz byl taki temat i nikt chetny sie nie zglosil wiec po co robic se nadzieje jak nawet na napisy.org ludzie przestali prosic Wypada chyba tylko sie nauczyc angielskiego Bo tak szczerze powiem ze oni tam trudnego jesyka nie uzywaja wiec podstawy wystarcza

ocenił(a) serial na 9
LillyR_

EEJJJJ!!!!
Nie wiem czy mam cie na liście z gg z tego forum, ale sobie wypraszam pisanie takich rzeczy...
Nie wiem też czy ludzie na tym forum zostali o tym poinformowani, ale kilka osób wraz zemna robia napisy do Joan!
Są jak narazie zrobione napisy do 3 albo 4 odcinków, ale już niedługo będą zrobione następne. Są w trakcie roboty napisy do 2x19, 2x21, 2x10 oraz do pierwszego sezonu! Więc jak zobaczyłem, że ktoś szuka kogoś do zrobienia napisów do Joan to się tylko pytam o kontakt w tej sprawie... :]
Wiec poprostu nie pisz, że nikt się tym nie interesuje bo to nie prawda. :D

P.S. Proszę Komara o kontakt na gg (no chyba że już z nim/nią gadałem tylko że zmienił/a nick na tym forum... :PP)

Pozdro dla wszystkich fanów tego serialu :]

ocenił(a) serial na 7
Grzybior

EEJJJ!!!! to mozesz tak wolac nie wiem, jak ci ucieknie autobus. Poza tym nie obrazaj sie, ale taka jest prawda. Znam cie z forum i masz fajne tematy. Ty sie wypowiadasz tu, ja na napisach.org. I uwierz tam prosili ludzie o napisy jak serial jeszcze lecial. Serial sie skonczyl- nikt juz nie prosi. I tak nie masz mojego gg, bo go nie daje nikomu na forum. A poza tym, hmm... sorki nie chce sie spierac, bo to nie ma sensu. No, ale ja wiem swoje, ty wiesz swoje. I nie masz sie co denerwowac.

P.S. Aha poza tym powtorze sie. Forum tetnilo zyciem, jak serial lecial. Serial sie skonczyl, to tematy pojawiaja sie sporadycznie.
Nie wiem ile ty masz lat. Ja nie podalam swojego wieku. Ale mimo to tez jestem fanka tego serialu.

ocenił(a) serial na 7
LillyR_

Aha nie tylko na napisach sie wypowiadalam ale na innych zajmujacych sie napisami

ocenił(a) serial na 9
LillyR_

Sorki trochę, (a może trochę więcej niż trochę :PP) mnie poniosło... Ale ja też nie mam i nie miałem zamiaru się z nikim kłócić, a tym bardziej z tobą, bo również Cie pamietam z tego forum :). Poprostu jak napisałaś, że nikt już się nie interesuje tym serialem i nikt nie robi napisów to chciałem to sprostować :). A poza tym to nie wiem o co Ci chodzi, bo jak leciał ten serial to ludzie prosili o napisy, a że serial się skończył i już nikt o nie nie porsi, to nie znaczy że nikt ich nie potrzebuje i nikt ich nie chce... :)

Jeśli uważasz, że nikt się tym serialem już nie interesuje, bo już nie leci w tv i nikt nie chce już napisów do niego to masz pełne prawo mieć swoje zdanie, ale niestety (a może razcej na szczeście :D) nie masz całkowitej racji :]. Jest wiele osób które chcą mieć napisy do tego serialu bo ściągają go z neta. Od momentu zakończenia tego serialu robię wszystko żeby napisy do Joan zostały zrobione jak najszybciej i jak widzę że kogoś oprócz mnie to obchodzi to proszę o kontakt. A ty poprostu takim stwierzdeniem niepotrzbnie dołujesz tylko ludzi. :/

Aha, a co do tego że nie ma już ludzi na tym forum, to jest to chyba normalne, bo jest to wkońcu serial który w dodatku się niestety skończył...:(:(:( Więc to nie zmienia faktu, że ten serial jest zajefajny i że go warto oglądać z bardzo wielu względów, więc nie wiem po co ta cała, niepotrzebna zresztą, rozmowa...
Już tym bardziej nie rozumiem po co zeszłaś ma temat mojego wieku bo chyba to miał być temat o napisach :). A poza tym, to ile byś nie miała i ile ja bym nie miał lat to nie zabraniam Ci przecież być fanką tego serialu, bo wiek w tym przypadku nie ma żadnego znaczenia. :D

TROSZKE SIE ROZPISAłEM... ale to tym lepiej :]. Jeszcze raz sorki jeśli Cię uraziłem, ale chyba sama rozumiesz czemu tak wyszło...

P.S. Jeszcze raz proszę Komara o kontakt :):):)
Pozdro 4ll - dla tych których już nie ma na tym forum tym bardziej, bo wkońcu oni tworzą grono fanów Joan. :D:D:D

ocenił(a) serial na 7
Grzybior

Ok Ja też się przyznaje, że mnie trochę poniosło. Jakby co to jestem w 100% za tym, żeby robic te napisy. I was popieram .
Możliwe, że źle zinterpretowałam to co napisałeś. Każdy ma prawo do błędów.

P.S. Pozdro 4 all :))))))))))) Niom to ja kończe. Szkoda, że już się serial skończył :/
Nie martw się Komar się wkońcu odezwie ;)

ocenił(a) serial na 7
LillyR_

Faktycznie się rozpisałeś ;))) Jeszcze raz pozdrawiam

ocenił(a) serial na 7
Grzybior

Widzisz Grzybior, mała "sprzeczka", a plotki docierają nawet na napisy.org :)))) i tam już ludzie wiedzą, że napisy "się robią" Pozdrawiam!!!

ocenił(a) serial na 9
LillyR_

:D:D:D
Ja nie miałem zamiaru robić żadnej sprzeczki, ale jak widać nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :PP.
Nie wiem tylko czemu założycielka tego tematu nie chce się odezwać w tej sprawie :|... No trudno może się jeszcze odezwie :]

Pozdro 4all ;]

ocenił(a) serial na 7
Grzybior

Witam Grzybior! Mam pytanie. Czy macie jakieś napisy do początkowych odcinków 1 sezonu? Jeśli tak to do których?
Pozdrawiam!

ocenił(a) serial na 10
Wwerk

No właśnie Grzybior. Macie może napisy do 1x02? Jak tak to powiedz gdzie są.

Wwerk

Grzybiorze, ale Ty mi się z wakacjami kojarzysz... Miłe wspomnienia.