To jest szablon wiadomości, wystarczy ze zmienicie dane. Wiadomo że każdy z Nas posiada więcej niż 1 konto pocztowe, wysyłajcie te wiadomości z innych kont . Mam nadzieję że wspólnymi siłami damy rade :) Pozdrawiam
Do : poczta@polsat.com.pl
Temat : Dział kontaktu z widzami
Miasto 07.08.2000
Do redakcji telewizji "Polsat"
Dzień Dobry nazywam się N.N polubiłem emitowany przez Was serial Joan z Arkadii.
Jako fan serialu Joan z Arkadii proszę o powtórki obu serii w roku.Ten serial ma i tak dużą oglądalność w wakacje a w roku szkolnym miał by jeszcze większą, bo wszyscy wrócili by z wakacji. Po drugie ten serial ma przesłanie. Szanowny Polsacie gdyby nastąpił odwet z Waszej strony to proszę o późniejsze emitowanie serialu Joan z Arakdii we wrześniu np. w sobotnie wieczory , Kiedy będziemy w szkole i będzie nadawany serial to przegapimy odcinki gdyby serial był emitowany rano. Proszę w imieniu swoim jak i innych sympatyków serialu. To jeden z najwartościowszych seriali dla młodzieży.
N.N
fajnie że któś napisał taki szablon :) ja zabieram sie od zaraz do wysyłanie :)
już wysyłam ze wszystkich kont jakie kiedykolwiek sobie założyłam:)świetna sprawa:)
polecam aby ktos go odrobinke pozmienial a nie wysylal taki sam bo polsat pomysli ze to spam i oleje te wiadomosci :/
ja juz wyslalem swoja wiadomosc :)
Pozdro
ja już teże wysłałam i pozmieniał troche text :) mam nadzieje że POlsat nas nie oleje...