PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111989}

Joan z Arkadii

Joan of Arcadia
2003 - 2005
7,5 7,7 tys. ocen
7,5 10 1 7684
Joan z Arkadii
powrót do forum serialu Joan z Arkadii

świetny serial.... naprawde piękny... powinien być tak znany jak zagubieni czy gotowe na wszystko....!!

ocenił(a) serial na 10
JackaSs_

zgadzam się ;) jak patrze na ten film to przeżywam go jak... hmm nie wiem jako kto ale wyobrażam sobie mnie w takije sytuacji. dobrze by było gdyby był bardziej znany to może by wyszły odcinki na dvd...

ocenił(a) serial na 10
smile93

i bylby tak znany gdyby polsat emitowal go w czasie roku szkolnego. a nie w wakacje i to w dodatku o godzinie nie dla wszystkich osiagalnej w wakacje. o wszelakich wyjazdach nie wspominajac. ale coz, wola puszczac srednio ambitne produkcje w stylu pierwszej milosci, niestety.

ocenił(a) serial na 10
ilmare

Hej, ale on leciał w trakcie roku szkolnego, z tym, że był mniej "widoczny" i był puszczany chyba n TV 4.

Przypuszczam, że wrócą jeszcze kiedyś do Joan:) Czy to na Polsacie, czy na TV4.

Ja nigdy nie byłam wielką fanką seriali, ale Joan... Ten serial jest bardzo ciepły, rodzinny i zabawny. I dotyczy większej ilości problemów oraz pokazuje inne wzorce osobowościowe (jest pełen przekrój - zauważcie, jak wielka różnica jest między np. Luke'm, Kevinem, Joan, Adamem a Grace!) niż bogaci nastolatkowie w innych serialach... (patrz: "Pogoda na miłośc", czy jakoś tak, widziałam to tylko raz...)

Wszystkim polecam! Im więcej będzie oglądających, tym bardzeij będą się z tym serialem liczyc... I byc może będzie wtedy możliwe kupienie odcinków na DVD na terenie Polski:) Oby!

Pozadrawiam,