PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111989}

Joan z Arkadii

Joan of Arcadia
2003 - 2005
7,5 7,7 tys. ocen
7,5 10 1 7684
Joan z Arkadii
powrót do forum serialu Joan z Arkadii

Tradycyjne moje pytanie

ocenił(a) serial na 10

Fajny ten dzisiejszy odcienk?? piszcie jakie mieliscie przemyślenia jak go oglądaliścię. I ten koczyk w pępku dobrze że go pod koniec siciągneła. He najlepszy był ten motyw z płaszczem co sprzedała do lumpeksu a potem jej starsza kupiła hehe. Zbita

ocenił(a) serial na 10
Davos

Mi siem podobał :D Żeczywiście ten moment był fajny...a obrzydliwstwo było z tym kolczykiem co poszła do Adama po laptopa.."Joan, masz plame na brzuchu" :D:D

Davos

Mnie najardziej podobało się to Grace i Luke'a w organizacji dla rodziny i bliskich alkoholików. Najfajniejsze było to: ,,Hi! I'm Grace'', na co zgodna odpowiedź: ,,Hi Grace''. Tak poważnie wzruszyła mnie pomoc i zaangażowanie w tę sytuację Luke'a. Pokazał, jak bardzo kocha Grace. Akcja z płaszczem tez była niezła. I nie wiedziałam, ze pępek może tak ropieć (blee).

Davos

mi sie podobalo jak kupywaly laptop :) ohh freedman ten twój laptop jest taki wielki xD

zepiteon

odcinek ogólnie był fajny ,ale jak dla mnie to Joan nie powinna była odbierac Adamowi tego laptopa , tylko zarobic tą kase i oddać do kosciola, przecież był to prezent , w dodatku on go potrzebował

zepiteon

odcinek ogólnie był fajny ,ale jak dla mnie to Joan nie powinna była odbierac Adamowi tego laptopa , tylko zarobic tą kase i oddać do kosciola, przecież był to prezent , w dodatku on go potrzebował

ocenił(a) serial na 10
marta090

Faktycznie, troche głupio ze zabrała Adamowi tego laptopa. Ogólnie nie wiem czemu, ale ostatnio cały czas mam wrażenie, ze Joan jest chłodniejsza dla Adama, wczesniej była milsza. Dzisiaj tez nie dała mu powiedzieć.

Podoba mi się wątek Grace i Luke'a, wreszcie Luke jest zaakceptowany i Grace się już go nie wstydzi.

Friedman tez jest cool =)

A Kevin fajne żarty opowiadał