PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111989}

Joan z Arkadii

Joan of Arcadia
2003 - 2005
7,5 7,7 tys. ocen
7,5 10 1 7684
Joan z Arkadii
powrót do forum serialu Joan z Arkadii

UWAGA!!!

ocenił(a) serial na 6

1) jeśli ktoś załatwi angielskie napisy do Joan z Arkadii, ja moge je przetłumaczcyć bo mam taką stronkę internetową na której da sie to zrobic.
2) podajcie mi stronke i instrukcje jak sie na nia obslugiwac zeby sciagnac CALA Joan z Arkadii. Tylko ze szczególami, z góry dzieki.

A jak juz bede miala caly film, to pzrepisze instrukcje do tej stronki zeby sciagnac film i powysylam-kto bedzie chial-napisy mailem. Cześć

ocenił(a) serial na 7
Wwerk

wiec witam
1) angielskie napisy sa na www.napisy.org ale chyba tylko do pierwszego sezonu i raczej na innych stronach chyba nie ma drugiego sezonu
co do drugiego punktu to nie jestem pewna czy ci chodzilo o to co mysle Pozna juz godzina a ja nie mam mozliwosci wczesniej tu zagladac
2)jezeli masz bitcommeta wchodzisz na na niego i na "ulubione" Wybierasz stronke www.zoozle.org (rownie dobrze mozesz to zrobic wchodzac na nia nie koniecznie na bitcommecie ale normalnie jak na net) Wpisujesz tytul i pobierasz(czyli proste download) Nastepnie zapisujesz na konkretny dysk, na ktory chcesz zeby ci sie sciagalo Potem w bitcommecie naciskasz "otworz" Szukasz ten folder na tym konkretnym dysku juz wyzej wymienionym Otwiersz go Klikasz na to ci sie ukaze Powinien pokazac ci sie miejsce ktore sobie wybralas jako miejsce na scigniecie serialu (moze byc pasek i kilka mozliwosci ale ty wybierasz te konkretne miejsce ktore sobie wczesniej upatrzylas) Robisz ok i powinno sie sciagac

Jezeli sie cokolwiek domyslilas z mej wypowiedzi to jestes wielka, bo ja sie juz pogubilam i wogole pisalam z pamieci
Jezeli nie to odpisz i sprobuje jeszcze raz

ocenił(a) serial na 6
LillyR_

czesc to ja autorka tego tematu :P mam do cibie prosbe wyjasnij mi jescze co to ten bitcomment bo nie czaje go acha chyba jestm wielka bo mniej wiecej wiem o co ci chodzi ;P odpowiedz tylko syzbko z gory dizkei pozdrawiam papa

ocenił(a) serial na 7
Wwerk

No to sie ciesze ze wiesz mniej wiecej o co mi chodzi A bitcommet to program do sciagnia Np wlasnie joan z arkadii Ale wiecej ci na jego temat nic nie powiem bo nie wiem co tam trzeba jeszcze i wogole Lepiej niech ci jakis kolego w jego instalacji pomoze jesli oczywiscie bys go chciala Pozdrowienia

ocenił(a) serial na 7
Wwerk

No to sie ciesze ze wiesz mniej wiecej o co mi chodzi A bitcommet to program do sciagnia Np wlasnie joan z arkadii Ale wiecej ci na jego temat nic nie powiem bo nie wiem co tam trzeba jeszcze i wogole Lepiej niech ci jakis kolego w jego instalacji pomoze jesli oczywiscie bys go chciala Pozdrowienia

ocenił(a) serial na 7
Wwerk

witam! No to sie ciesze ze wiesz mniej wiecej o co mi chodzi ;) A bitcommet to program do sciagnia np wlasnie joan z arkadii Ale wiecej ci na jego temat nic nie powiem bo nie wiem co tam trzeba jeszcze i wogole Lepiej niech ci jakis kolego w jego instalacji pomoze jesli oczywiscie bys go chciala Pozdrowienia