Mam pytanko do was wszystkich.. wiecie może gdzie można znaleźć, a raczej podrać odcinki Joan z Arkadii?? bardzo mi na tym zależy i jak ktośby mi powiedizał to byłabym bardzo wdzięczna :)
możesz je pobrać przez programy do ściągania ale niestety nie ma po Polsku są tylko odinki w języku angielskim niestety napisów też nie ma pozdrawiam
No niestety Daniel ma rację bo ze ściągnięciem samych filmów to problemu nie ma:). Gorzej jest z napisami bo nie ma ich chyba nigdzie...:/ Gdybyście znaleźli napisy do Joan to dajcie linka albo cokolwiek bo nie moge ich znaleźć. Pozdro dla wszystkich fanów Joan;]
ja też bardzo chciałąbym je ściągnąć ale chyba nie ma takiej możliwości ;/ na specjalnych pogramach np.emule nie mogłam znaleźć żadnego odcinka... jakby co będe wdzięczna za jakiekolwiek nowego info i linki. pozdro ;*
Odcinki są i na emule i na bearShare tylko trzeba wpisywać nie "Joan z Arkadii" tylko "Joan of Arcadia". Niestety wał polega na tym że są po angielsku a nie ma nigdzie do niech polskich napisów.
Odcinki są i na emule i na bearShare tylko trzeba wpisywać nie "Joan z Arkadii" tylko "Joan of Arcadia". Niestety wał polega na tym że są po angielsku a nie ma nigdzie do niech polskich napisów.
Odcinki są i na emule i na bearShare tylko trzeba wpisywać nie "Joan z Arkadii" tylko "Joan of Arcadia". Niestety wał polega na tym że są po angielsku a nie ma nigdzie do nich polskich napisów:(:(:(...