PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111989}

Joan z Arkadii

Joan of Arcadia
2003 - 2005
7,5 7,7 tys. ocen
7,5 10 1 7684
Joan z Arkadii
powrót do forum serialu Joan z Arkadii

Widzę, ze jest tu wielu fanów tego serialu i mam pytanko: za co njbardziej lubicie go oglądać? Kiedy obejrzałam go pierwszy raz (niestety, dopiero odcinek ze skakanką), Joan wydała mi się bardzo podobna do mnie. Ten sam styl ubierania, ten sam gust, podobny wygląd zewnętrzny... Od tamtej pory nie opuściłam ani jednego odcinka i cieszę się, że powstają jeszcze tak wartościowe produkcje. Pozdrawiam.

incognito_2

bo jest duzo zagadek i serial zmusza do myslenia,niebrakuje tez humoru :)

incognito_2

Bardzo lubię oglądac Joan z Arkadii bo ma takie głebsze znaczenie... w kazdym odcinku jest uzywana jakas metafora by zrozumieć swoje postępowanie i jeśli trzeba to je naprawić... dzieki temu mozna sie duzo nauczyć :) i pokazuje życie osoby wierzącej w Boga w dzisiejszych czasach i to w bardzo dobrym świetle... :) z resztą Joan ma czasami takie same problemy jak ja, bo kiedy sobie oglądam jakiś odcinek to pojawiają mi sie odpowiedzi do moich problemów... :) oczywiscie nie zawsze ale i tak jest spox ;) w ogole to lubie Joan za jej styl i podejscie :)
Pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 10
StarFish

Cięzko to troche określić, bo jak coś się obejrzy to się wie czy to przypadło nam do gustu czy nie =). Myślę, ze lubię Joan za jak mówiły dziewczyny głębszy sens , pouczenie, zróżnicowane charaktery postaci, wiele ciekawych wątków. Ja też załuję, ze dopiero zaczęłam oglądać Joan. Do niedawna myslałam, ze to niewart uwagi serial jakich pełno. Teraz mam zupełnie inne zdanie