PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111989}

Joan z Arkadii

Joan of Arcadia
2003 - 2005
7,5 7,7 tys. ocen
7,5 10 1 7684
Joan z Arkadii
powrót do forum serialu Joan z Arkadii

Zdradził ją :((

ocenił(a) serial na 10

Jak on mógł :|:|:| i jeszcze tyle czasu przed nią ukrywać to!!! i jeszcze powiedział że KILKA RAZY!!! no ludzie co to ma być?! (smutny) a co wyy o tym sądzicie?

ocenił(a) serial na 9
Madziulla

głupio nie? :P i to jeszcze z ta mała paskuda.. bleh :| faceci są jednak beznadziejni :)

BiShKoPt

co byłow w dzisiejszym odcinku bo bylam w szkole i nie dalam roady oglądnąć......:( blagam napisz bo nie moge sie doczekać

Madziulla

Nie no głupio zrobił.
Ale najlepsze jak rzucił tekst:"To był tylko seks,kocham tylko ciebie" :)
To mnie rozbroiło.

ocenił(a) serial na 9
Bodzio_13

I to nie dość że ją zdradził to ona mu jeszcze bezgranicznie ufała. A co gorsza to już nie będą razem, bo Joan mu nie będzie w stanie na tyle wybaczyć by mogli być znów razem... Będą tylko mówić sobie "cześć", prawie nie będą ze sobą rozmawiać... Szkoda, bo fajna z nich para była :(

Pozdro 4all

ocenił(a) serial na 10
Grzybior

Nawet w ostatnim odcinku nie będą razem???

ocenił(a) serial na 10
Ana_Lucia

No pewnie tak :|:|:| To było chamstwo a ta Bonnie to ona wyadala Adama czy nie lepiej by było jakby on sam Joan by powiedział?!
PZDR 4 ALL

ocenił(a) serial na 10
Ana_Lucia

No pewnie tak :|:|:| To było chamstwo a ta Bonnie to ona wyadala Adama czy nie lepiej by było jakby on sam Joan by powiedział?!
PZDR 4 ALL

ocenił(a) serial na 10
Madziulla

czy ktoś mógłby streścić ten odc ?? ja nie mogłam do oglądać bo musiaam gnić w szkole ;(

Madziulla

niemieszajcie facetów dotej sprawy to tylko pojedyncze osobniki sa takie.... a codo bonnie to ona mi sie podoba....ale nie to co joan :)
ps. to juz bylo hamstwo"to byl tylko sex,tylko kilka razy" moze jeszcze ze szczegulami opowie?? jak sie juz zdradzilo to siedziec ciho :P

zepiteon

Zdadzam się co do generalizacji.. nie taka droga! On jest dziad, ale to nie znaczy, że wszyscy są tacy. A co do tego "tylko seksu" to serio musiał być to "tylko seks" skoro po całym zajściu nie chciał z nią nawet rozmawiać. Co zaś do urody Bonnie to zgadzam się z wszystkimi, którym się ona nie podoba, bo bądzmy szczerzy.. do ładnych nie nalezy:) Pozdrówki Joan maniacy.