PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111989}

Joan z Arkadii

Joan of Arcadia
2003 - 2005
7,5 7,7 tys. ocen
7,5 10 1 7684
Joan z Arkadii
powrót do forum serialu Joan z Arkadii

ladies & gentelmans na pewno lubicie Amber Tamblyn (Joan) :) no więc głosujcie na nią najlepiej 10/10, to może kiedys pojawi się w rankingu top 100 ludzie?? na razie jest to niemożliwe, bo musi mieć przynajmniej 1000 głosów( a ma dopiero ponad 350), a potem liczy sie różne średnie itp. ale od czegos trzeba zacząć :) 1215 głosów ma niejaki Ian McKellen(reszta ma więcej ) i juz jest w rankingu i to na 58. miejscu :P :P

Pozdrawiam :D

oreganko

ale gdzie glosowac??
ps. ja mam zmienne ip to moge kilka glosów oddac,kilkaset

ocenił(a) serial na 10
oreganko

to jest strona o Amber na Filmwebie http://www.filmweb.pl/Person?id=73251 [www.filmweb.pl/Person?i...] i po prawej stronie od zdjęcia pisze:Średnia ocena, a potem: Twój głos. I tam trzeba zaznaczyć 10 gwiazdek(tzn jeżeli ktoś ją lubi, bo to najwyzsza ocena:)) i kliknąć :)

Pozdrawiam:D

ocenił(a) serial na 10
oreganko

przepraszam w tej chwili ma 341 głosów a nie ponad 350;) ale to się mam nadzieje fani JoA wkrótce zmieni :)
zepiteon ale to raczej nie chodzi o ip tylko o konto na filmwebie... no ale ja coś może źle zrozumiałam w Twoim poście. Głosujcie!:)

ocenił(a) serial na 10
oreganko

przepraszam w tej chwili Amber ma ponad 340 głosów a nie ponad 350;) ale to się mam nadzieje fani JoA wkrótce zmieni :P
zepiteon ale to raczej nie chodzi o ip tylko o konto na filmwebie...
Głosujcie!:)

ocenił(a) serial na 10
oreganko

sorr napisało mi że serwer dostał zadyszki czy cuśś więc napisałam drugi raz;) a moje posty sie wysłały 2 razy:/