jak dla mnie to najgorsza postac w serialu...wkurza mnie samym swoim wyglądem, chodzi w tym durnym kapturku i caly czas sie obraza, w dodatku naciska na Joan w sprawie seksu, jest artysta, wiec powinien posiadac troche wrazliwosci...co sadzicie?
Dla mnie Adam jest nawet ok, tylko ta jego fryzura....i mnie się jeszcze nie podoba że jest artystą i jest za DUŻO wrażliwy
Ja też go nie lubię. I naciska nie tylko na Joan w sprawie seksu ale też wywiera na nią wpływ w wielu innych aspektach np. w wyborze colegu. Od początku serialu za nim nie przepadałam a po ostatnim odcinku to naprawdę mnie zdenerwował. Dla mnie również to najgorsza postać w serialu, jednak bez niego w "Joan z Arkadii" byłaby duża luka, którą nie wypełnił by żaden inny chłopak Joan.
wielu odc. niedawno nie widziałam i nie wiem jak sie zachowywał ale to prawda że troche zabardzo sie obraża. ale i tak go lubie chociaż ... jak sie dowidziałąm że pójdzie z jakąś inna do łóżka to go nienawidziłam...
jak dla mnie Adam jest spoko, a to, że ją zdradzi jest okropne. ciekawe czemu...? dlatego, że Joan z nim tego nie chciała zrobić...? okropne...