PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111989}

Joan z Arkadii

Joan of Arcadia
2003 - 2005
7,5 7,7 tys. ocen
7,5 10 1 7684
Joan z Arkadii
powrót do forum serialu Joan z Arkadii

pliss napiszcie!:)nie mogłam obejrzeć..:(:( a podobno był zaj******...pozdrawiam

użytkownik usunięty
edyta1516

dyrektor wzywał uczniów i rozmawiał o tym kto ma jakie szanse na studia.Adam dostał 5 z fizyki a Joan 1 wiec martwiła sie ze nie pojdzie z nim.Dyrektor powiedział Joan że nadaje sie zaledwie do policealki w Arkadii na co mama zezłościła sie i kazała mu odwołać te słowa.Cała rodzina zeznawała w sprawie Kevina.przy okazjii zapomnieli o urodzinach luke-a,Bóg przypomniał Joan więc kupiła mu latawiec.tak przy okazji poprzednich urodzin tez nie odprawiano z powodu wypadku Kevina a Luke wtedy bardzo chciał dostać latawiec.przyszła Grace i dała mu prezent przy Joan w garażu podarła "kontrakt" i pocałowała luka.

użytkownik usunięty

marne to streszczenie i nie obrazuje odcinka tak jakbych chciała ale nikt nie napisał więc chciałam pomóc.a scena w garazu była super.potem przed domem Grace.Luke i Joan puszczali latawiec.sory za to streszczenie:)

hehhe dobre jest:)dzieki=] szkoda ze nie obejrzałam bo wydaje sie spoko z Twojego streszczenia!:D pozdrówka