PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111989}

Joan z Arkadii

Joan of Arcadia
2003 - 2005
7,5 7,7 tys. ocen
7,5 10 1 7684
Joan z Arkadii
powrót do forum serialu Joan z Arkadii

dobra wiadomość

ocenił(a) serial na 10

obejrzymy jedna wszystkie odcinki tylko niestety one bedą lecieć raz na tydzień czyli we wtorki o 10.45 szkoda że tylko taka godzina niestety bedziecie musieli zrywać sie z lekcji jak bedziecie chcieli obejrzeć wszystkie odcinki

ocenił(a) serial na 10
daniel19

To już lepiej by było, jakby puszczali w soboty :/
A skąd to wiesz? :P

ocenił(a) serial na 10
Veaggy

a skąd daniel19 wiesz??? przeciesz to niepisze nigdzie a rozkąłdu na następny CAŁY tydzień jeszcze niema. Zostaje nam jedynie czekać i być dobrej mysili :(

Veaggy

Oooooooooo... jak to prawda to świetnie. Omine tylko odcinek z 5 września...
Fakt, sobota byłaby lepsza!

ocenił(a) serial na 10
aniek_2

taka opcja jest bardzo prawdopodobna. tylko kurde nie wiem jak ja to zrobie zeby to ogladac ;/ moje wideo sie sfochało i nie chce nagrywac... chyba ze kogos poprosze ale nie wiem co z tego wyjdzie ;(

ocenił(a) serial na 10
ilmare

taaa niby dobra wiadomosc ale nie dla wszystkich ;/ =( jesli ktos chce zobaczyc to tu jezd stronka z programem telewizyjnym =)http://www.telemagazyn.com.p l/?p=1&dzien=2006-09-13&godzin a=9&nadawca=POLS&kategoria=0&x =41&y=12 szkoda ze to we wtorki a nie w soboty =(

ocenił(a) serial na 10
daniel19

no ale co po tym że będa puszczać jak ja i inne osóbki co chodzą do szkoły tego i tak nie będą widzieć :( nie mogli puścić w soboty albo po południu? i w ogóle po co tak kombinują - jakby puszczali codziennie o 11 to ostatni odcinek byłby 4.09 i najwyżej tego jednego bysmy nie widzieli:/ ehh :(

arrivederci

ocenił(a) serial na 10
oreganko

kurcze... ja nie będę oglądała...bo szkoła...a ze zrywaniem sie to jest ciezko, bo mam szkołe 14km dalej od domu;( najwyżej moze będę opuszczac...albo pozostaje sciągnięcie tych odcinków przez torrenta:)