wielu z nas wyjeżdża jeszcze na wakacje i nie zobaczy wszystkich odcinków więc możemy napisać do Polsatu aby w roku szkolnym, o jakiejś normalnej godz (np.18.00) puścili od początku 1 serii odcinki Joan z Arkadii. o to kontakt na poczte e-mail :
Dział Kontaktów z Widzami
poczta@polsat.com.pl
dokładnie o tym samym myślałam! bo ja tez wszystkiego nie obejrzę! ja na pewno napisze!
tak, trzba byłoby napisa taki list i ZEBRAC, tutaj na forum jak, nawięcej podpisów... tylko, że oni pewnie układają, albo mają już ułożony program telewizyjna na jesień... bo, wątpie, żeby na goraco go układali... wiec bedzie trudno, ale warto, tak myślę!
Ja nigdzie nie wyjeżdżam, ale i tak się podpisuję!!
mam nadzieje że jeszcze gdzieś wcisną Joan z Arkadii :(
a jeśli chodzi o list to ktoś może napisac go , np. ja tylko nie wiem czy uda mi sie :P, i albo wyślemy jednen i się pod nim podpisać wszyscy( ale mogą pomyśleć że to jedna osoba se to wymyśliła albo w ogóle go ominąć :/) albo każda osoba wyśle samodzielnie (ale mogą również ich nie przeczytać wszystkich bo będą podobne tematy :( )
Więc to pozostaje chyba tylko do usta;enie czy wysyłamy w grópie czy osobno.
jest tylko jedna malutka sprawa:ja juz wysłałam!ale moze lepiej zeby wszyscy wysłali?
Po pierwsze trzeba pisać żeby nadal puszczali na wakacjach Joan, ajuż we wrześniu można też spróbować chociaż ja w to wątpie. Zawsze od 16.00 zaczynaja się te polskie seriale: Pierwsza Miłość Samo życie czy co tam jeszcze, a jak go puszczą rano to nikt go z nas nie obejrzy:/
Ale w wakacje bedzie leciec, prawda?? w programie jest...
No wciągu tygodnia raczej nie bedzie miejsca, bo puszczaje te badziewia... może w sobote rano???
M(ogliby puszczas chociaż jeden odcinek tygodniowo w sobotę o jakiejś normalnej porze... albo w piątek, albo w niedziele jeżeli nie chcieliby puszczać go w tygodniu.. ale można tez napisać do TVN7 bo z tego co wiem to nmp. Ostry dyzur był puszczany najpier w polsacie potem w TVN a potem w TVN7, a tam to leca prawie tylko jakies amerykańskie seriale...
Ludzie w czwarteko 20.00 czy 21.00 bo zwykle o tej porze puszczali Gotowe na wszystko( a teraz po wakacjach nie będe ich puszczać bo 3 serie dopiero kręcą) mogli by póścić Joan