PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111989}

Joan z Arkadii

Joan of Arcadia
2003 - 2005
7,5 7,7 tys. ocen
7,5 10 1 7684
Joan z Arkadii
powrót do forum serialu Joan z Arkadii

prawdopodobnie Polsat nie puści 5 ostatnich odcinków tak pisało w gazecie ale jak bede miał jakieś pewniejsze informacje postaram się napisać coś wiecej

daniel19

Napisz coś więcej.., gdzie to słyszałeś ??

daniel19

nie zartuj! Gdzie to przeczytales? mam nadzieje ze to nie prawda.

ocenił(a) serial na 10
joanna_21_84

To by katastrofa by była żeby 5 ostatnich odcinków nie obejrzeć:(:(:(:(:(

ocenił(a) serial na 10
joanna_21_84

ocenił(a) serial na 10
joanna_21_84

ocenił(a) serial na 10
joanna_21_84

ocenił(a) serial na 10
Gosica

Oj sorka za dużo razy wyślij przycisnełam:~

ocenił(a) serial na 8
Gosica

Kolo ma racje bo w ten piatek ( 25 sierpnia) będzie 39 odcinek a pózniej już w ramówce polsatu nie ma kolejnych odcinków Joan .

użytkownik usunięty
Kraven

beznadzieja,plebanie,klan i inne gówna to puszczaja latami szkoda gadac ale sie wkur...

ejj qrde co to ma być ??? żeby nie puścić ostatnich odcinków :/ ??? właśnie wtedy wszystko się wyjaśnia i w ogóle.....co ten POLSAT sobie jaja robi czy co ??? beznadzieja !!!

ejj qrde co to ma być ??? żeby nie puścić ostatnich odcinków :/ ??? właśnie wtedy wszystko się wyjaśnia i w ogóle.....co ten POLSAT sobie jaja robi czy co ??? beznadzieja !!!

ocenił(a) serial na 10

cholera!!!odbilo tym derkom z polsatu ???maja puscic!!!!!!!!!!!!przyglupy nie wiedza co dobre!!!!!!!!!!!trzeba pisac do polsatu

ocenił(a) serial na 10
jaszczurka6351

Qrde!! co to ma byc..tam pracuja jakies kulfony w tym Polsacie - skoro puszczają drugą serię to powinno wyemitować wszystkie odcinki.... - debile i głupki po potęgi n-tej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
marta2711_2

cholera czyli ze nie puszcza trial & error? shit! czekam na ten odcinek od poczatku drugiej serii! osz wy polsatowskie chłamy!

daniel19

TO NIESTETY JEST PRADA! Wlasnie na forum polsatu zostawilam wiadomosc i wszyscy ktorzy chca koncowych odcinkow powinni sie pod tym podpisac! zawalmy ich takimi niepozytywnymi opiniami to moze cos zdzialamy.Z drugiej strony to oni i tak tego nie czytaja! a szkoda.

ocenił(a) serial na 10
daniel19

o nie!!! na stronie programu tv polsatu http://polsat.com.pl/tv/ [polsat.com.pl/tv/] jest juz program na poniedziałek 28.08 i tam rzeczywiscie NIE MA JOAN Z ARKADII!!! NIE MA !! NIE MA!! (załamka) LUDZIE TO TERAZ PISAC MAILE DO POLSATU Z PROŚBĄ NIE O POWTÓRKI TYLKO ŻEBY WYEMITOWALI TE ODCINKI !! proszę....

ocenił(a) serial na 10
daniel19

ja już napisałam na ich poczte ciekawe czy odpiszą!!! IDIOCI! PZDR FOR ALL :*

ocenił(a) serial na 10
Madziulla

grrrrr :P jak mogli takie cos zrobic :P bleeeee:P ale mendy :P przeciez to bez sensu ogladac i nie wiedziec jak sie to skonczy ;(

ocenił(a) serial na 10
daniel19

Rzeczywiście to prawda... nie będzie ostatnich odcinków. Kurde ja się chyba załamię...:(:(. Porąbało ich w tym Polsacie??Nie wiedza ile osób to ogląda??

Lorencja

Faktycznie 28 sierpinia w poniedziałek nie ma serialu, ale we wtorek juz jest...

Lorencja

Faktycznie 28 sierpinia w poniedziałek nie ma serialu, ale we wtorek juz jest...
na srode jeszcze nie ma programu

Lorencja

To prawda, że w poniedziałek nie ma odcinka, ale we wtorek już jest. W środe nie wiem, bo nie ma jeszcze programu na wp.
Może oni pusza te odcinki kiedy indziej, albo na soboty rozłoza, przcież wy do szkoły chodzicie to itak byście nie obejrzeli nie?????

aniek_2

jakie to forum jest głupie i wkurzające.... napisałam wiadomosć awaria, napisałam drugi post awaria, napisałam trzeci i co, pokauzja sie trzy wiadomości na raz.
Nie weim, zróbcie coś z tym...

ocenił(a) serial na 10
aniek_2

przed chwila zobaczylam ze we wtorek bedzie 40 odcinek i pozniej juz nie ma :/

ocenił(a) serial na 10
aniek_2

przed chwila zobaczylam ze we wtorek bedzie 40 i pozniej juz nie ma :/

ocenił(a) serial na 10
daniel19

ostani odcinek jaki puści polsat to bedzie we wtorek 29 sierpnia i bedzie to 40 odcinek niestety

ocenił(a) serial na 10
daniel19

czyli jednak ostatnich odcinkow sobie nie zobaczymy :/

ocenił(a) serial na 10
daniel19

no odbiegam od tematu ale ten serwer jest taki:/ jak sie zrobi "wyślij" i pokaże się to co chcielismy wysłac, tzn że się wysłało. Jak sie pokaże TYLKO białe tło, tzn że się nie wysłało. A najlepiej po zrobieniu "wyślij" sprawdzić, czy nasz komentarz juz jest na forum: najpierw sobie go skopiujcie, po zrobieniu "wyslij" zrobcie "wstecz" a potem "odśwież". Jak po "odśwież" nie ma komenta, to wyslijcie drugi raz. Bo potem po 5 razy wysyła się to samo... ja się staram tak robic i mi sie raczej nie wysyła po pare razy to samo, ale jak mi sie wysle to wybaczcie.. no ale rzeczywiście: filmweb mógłby cos z tym zrobić! nie wiem może to dac na temat, może by wyświetlili na str głównej filmwebu (choc wątpie, ale tematy forum Joan z arkadiii często tam sa), może więcej osob by sie pod tym podpisało i wreszcie by cos z tym zrobili:/ wracając do tematu: ja nie moge nigdzie znalezc programu na wtorek 29.08 ale jak aniek mowisz że JoA wtedy bedzie to ...ufff... wraca chęć do życia... lalala :PP ale i tak piszcie te maile... bo jak im znowu cos odbije to... wrrr... Pozdrawiam:D

ocenił(a) serial na 10
daniel19

no to świetnie:/ spoznilam sie o 3 min(godz wpisu) to piszczie te maile!! ja już napisałam:/ juz nie jestem taka happy:/ im jednak odbija, to sa chorzy ludzie! ja nie wiem kogo oni tam zatrudniaja w tym polsacie zeby takie swinstwo zrobic:/ Pozdrawiam :(

ocenił(a) serial na 10
oreganko

znajac polsat i tak te maile nic nie pomoga :P oni sa durnowaci zeby nie puszczac Joan ;( :P

ocenił(a) serial na 10
Karolcia_18

no to trzeba bedzie pociagnac przez torrenty albo p2p. argh, jak ja nienawidze tych jełopów z polsatu ;/ nie ma ktos tam jakichs wtyk? kontaktow rodzinnych? moze na to forum przypadkiem wejdzie dziecko prezesa tej okropnej stacji albo kogos? ;D

ocenił(a) serial na 10
ilmare

hehehe przydalo by sie =) chodz tes troszku niedobrze :P jeszcze by zakonfowalo ze my wyzywamy polsat :P

ocenił(a) serial na 10
Karolcia_18

nie no....totalna załamka...tak sie nei robi - powinni puscic cala serię!!!!!!!!! A ja na dobitkę 29 sierpnia, czyli w ten wtorek, kiedy bedzie 40 odcinke mam odpust w parafii i będę musiała na 11:30 albo na 12:00 ( to sie każe w niedzielę) wybrać sie do kościoła...jak bedzie na 11:30 to sie zabije..;(;(;( (nie na serio z tym samobojstwem;))

ocenił(a) serial na 10
marta2711_2

Ale skąd wy to wiecie ze we wtorek emituja po raz ostatni JoA? Byłem na kilku programach telewizyjnych i NIGDZIE niema jeszcze pplanu na środe nawet na stronie polsatu, może sie myle chyba, że macie jakąs stronke gdzie moge znalezc tą informacje

ocenił(a) serial na 10
9daniel9

na wp.pl jest program na środe... i nie ma tam joan ;/

ilmare

tak, tez sprawdzałam, i zgadza się- Nie ma Joan!!!

ocenił(a) serial na 10
daniel19

ejj noo masakra. oni wogóle sie nie liczą z naszym zdaniem!!! co za dupki ;/ chciałabym żeby nasze maile i wypowiedzi coś wskurały ale chyba nic z tego ;( oni nawet nie wiedzą ile ten serial dla nas znaczy ;( pozdro dla wszystkich ;*

Jenny_8

Zamiast wpisywać się cały czas pisząć mniej więcej to samo co inni lepiej COŚ zróbmy. Trzeba napisać maila do Polsatu, ale jak napisze to jedna osoba to się nie przejmą. Ja propnuję, żeby wspólnie tutaj napisać list i potem każdy go wyśle ze swojej poczty. Nas też nie jest zbyt wiele więc treść listu i prośbę o wysłanie damy też na wszystkich forach o Joan i stronach fanów... nie wiem czy to dobry pomysł, ale to chyba jedyne co możemy zrobić...

Kreseczka

No ale czy wy obejrzycie te odcinki jak w szkole bedziecie?????
Chyba, ze nagracie sobie...
Może oni te odcinki przełoża na weekend na późniejszą godzine! Przecież oni wiedzą, że to bezsensu przerywać serial na 3 odcinki przed koncem serialu... przesadzacie