PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111989}

Joan z Arkadii

Joan of Arcadia
2003 - 2005
7,5 7,7 tys. ocen
7,5 10 1 7684
Joan z Arkadii
powrót do forum serialu Joan z Arkadii

mam pytanie

ocenił(a) serial na 10

mam pytanie : bardzo lubie ten serial ale dopiero od paru dni zaczęłam go oglądać czy wiecie moze czy mozna go ściągnąć albo czy będą go jeszcze powtarzać bo ja za bardzo nie wiem co było na początku albo chociaż jakieś streszczenie?byłabym bardzo wdzięczna

ocenił(a) serial na 10
myszeczka_91

Na tej stronie możesz znaleźc streszczenia odcinków:
www.tv.com/joan-of-arcadia/pil ot/episode/264175/summary.html
Niestety strona jest jedynie w języku angielskim. Nie znam Cię, więc nie wiem, jak sobie radzisz z tym językiem. W razie czego wal, służę pomocą:)

A odnośnie ściągania: wszyscy się nad tym zastanawiamy, zajrzyj najpierw na wcześniejsze tematy.

Pozdrawiam, chardonnay.

ocenił(a) serial na 10
myszeczka_91

Niestety strona jest jedynie w języku angielskim. Nie znam Cię, więc nie wiem, jak sobie radzisz z tym językiem. W razie czego wal, służę pomocą:)

A odnośnie ściągania: wszyscy się nad tym zastanawiamy, zajrzyj najpierw na wcześniejsze tematy.

Pozdrawiam, chardonnay.

ocenił(a) serial na 10
myszeczka_91

Pozdrawiam, chardonnay.

ocenił(a) serial na 10
chardonnay

dziękuje troche posiedziałam na necie i znalazłam filmiki na youtube więc jak cie interesują to tam jest tego duzo pozdrowienia

ocenił(a) serial na 10
myszeczka_91

A mogłabyś podac dokładny adres? Byłabym wdzięczna:)

ocenił(a) serial na 10
chardonnay

Skorzystaj z sieci p2p, tam jest wszystko! Proponuję program eDonkey 2000, albo eMule. Jak nie zaskoczy, to Shareaza, ewentualnie sprawdź sieć Torrentów. Odcinek ma koło 300 MB, ale da się ściągnąć, spoko. Pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 10
Pandora_107

A zna ktoś może stronę o serialu ale w Polskiej wersji?