oglądałam na YouTube pare filmików ale ze niedawno dopiero zaczęłam to oglądać to co to za dziewczyna która umarła i co sie stało joan ze była w szpitalu i czy to juz było czy dopiero będzie w telewizji?prosze napiszcie mi odpowiedz
a i jeszcze jedno kim jest ta blondyna co ją joan uratowała i czy to tez juz było czy będzie? z góry dziękuje
wydaje mi sie że to jeszcze nie leciało ale moge sie mylic bo ogladam dten seroal dopiero od 11 odcinka
tak to wszystko bedzie w 2 sezonie
UWAGA SPOILER !!!
Joan bedzie w szpitalu bo wykryja u niej guza (chyba) czy cos w tym stylu i wówią jej że to ze widziała Boga było skutkiem tego że byla chora . pierwsze 2 odcinki 2 sezonu sa naprawde piekne ja na nich poprostu ryczałam.
Ta dziewczyna która umrze to Judith przyjaciołka Joan która poznała na obozie dla :stukinietych : dzieci z problemami ;)
ta dziewczyna którą uratuje Joan która gra Hilary Duff to najpopulaniejsza dziewczyna w szkole to bedzie tylko epizodyczna postać
fajny bedzie tez odcinek w ktorym Joan bedzie myslał że Bóg chce by sie przespała z Adamem :) bedzie niezle kombinowała :)
czyli to wszystko zdarzy sie dopiero potem? jak tak to bardzo dobrze bo chciałabym to jeszcze obejrzec!
a ja myślałam że ta Judit ( czy jak sie pisze to jej imie) to ona nie bedzie lubiała sie z Joan bo bedzie chciała poderwać Adama. tak przynajmniej mi sie wydawało po obejrzeniu tych filmików na YouTube. no chyba że to jakaś inna... już nie umiek sie doczekac 2 sezonu :)
musi !!!!!! a jeśli będzie długo zwlekał z tym mozna napisac na poczte e-mail że czekamy na 2 sezon :D tylko że musi duzo osób to napisaać bo jak jedna napisze to nic nie da !