PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111989}

Joan z Arkadii

Joan of Arcadia
2003 - 2005
7,5 7,7 tys. ocen
7,5 10 1 7684
Joan z Arkadii
powrót do forum serialu Joan z Arkadii

w dzisiejszym odc. (19) na koniec Adam pocałował Joan więc chyba będą ze sobą ... Wczesniej bym się cieszyła ale teraz, gdy widziałam kilka filmików z YouTube i dowiedziałam się że Adam zdradzi Joan jestm zła i strasznie współczuje Joan że będzie musiała parz to przchodzic :(

smile93

a mi poooooooooolsat wyłączyli (ryczy), napisz prosze co było w dziesiejszym odcinku!!!!

ocenił(a) serial na 10
smile93

ja tez dziś to oglądałam i tez sie ucieszyłam tylko kurde szkoda ze ją zdradzi bo moim zdaniem jest super facet i mam pytanie bo nie oglądałam tych wcześniejszch odcinków tylko niedawno zaczęłam i jak to w końcu było ze oni nie byli czy byli razem ?i w ogóle jak to z nimi było w pierwszych odcinkach?

ocenił(a) serial na 10
smile93

ja tez nie parze od początku. ale to było jakoś tak że ona mu zniszczyła rzźbe i on sie na nia obraził i od niedawna chyba chodzili. ale nie wiem tego na 100% bo patrzałam od 11 odc.

a jeślic jhodzi o streszczenie to napisze tylko bedzie napewno nie pokolei i moge o kilku rzeczach zaponieć. zamieszcze go w tym temacie genialny pomysł. ale to troche póxniej bo będę dłuuuuugo pisała :P