nie jestem wielka fanka tego serialu, ale mam prosbe do ludzi, ktorzy opisuja odcinki z wyprzedzeniem, czyli za nim poleca w tv. Nie robcie tego, bo robicie to z taka dokladnoscia, ze nie oplaca juz sie ogladac. A to sympatyczny serial jest. Juz tu widzialam takie posty wczesniej. Pozdro dla fanow
ja dokładnie obserwję forum i nikt tutraj nie zamieszcza dokładnych streszczeń nastepnych odcinków!!!!!! Co prawda na forum znajdują sie posty, w których jest mowa o tym, co sie stanie w kolejnych odcinkach, ale sa to tylko pobierzne informacje...Dokładne streszczenia sa tylko odcinków, które były juz emitowane na Polsacie. Moim zdaniem jeżeli ktos widzi w temacie, żę treść dotyczy odcinków z wyprzedzeniem to po prostu niech nie czyta....
ja nigdzie nie napisalam, ze chodzi mi o dokladne streszcenie odcinkow. Opis odcinka moze, byc krotki i zawierac najwazniejsze wydarzenie. Ale chocby z dzisiejszego odcinka przyklad. Juz jakis tydzien temu, moze nie caly przeczytalam, ze kolezanka Joan umrze i tak jak ty, mam prawo sobie poczytac forum, chocby dlatego, zeby sprawdzic co ludzie sadza na temat serialu. A tak moze bym myslala, ze z tego wyjdzie , a tak wiedzialam jak sie skonczy.
nie bardzo rozumiem czyli na tym forum nie moga dyskutowac ludzie którzy serial juz widzieli ok razumiem gdby to była premiera tv ale ten serial juz w tv lecial i nie zauwazyłam by na forum innych seriali które tez leciały uż w tv jacys ludzie mieli pretensje ze omawia sie cały seiral
agnicha napisałas o dokładnych sterszczeniach , cytuję : "robicie to z taką dokładnością, że nie oplaca sie juz ogladac"...no mozesz nie czytac zadnych postów, to nie bedziesz nic wiedziała o akcji w dalszych odcinkach....np. ja wiedziałam, co sie wydarzy, ale zawsze lepiej jest obejrzec czy usłyszec czy przeczytac....Wiedziałąm, żę JUdith umrze, ale zareagowąłam tak jakby to spadło na mnie jak grom z jasnego nieba...
ja tez wiedzialem ze juthi umrze bo widzialem filmik na you tube :) ale niemialem pojecia jak,co,gdzie itd. to ze ktos co jakis czas cos powie to nic zlego jeszcze bardziej sie chce ogladac bo wiadomo ze stanie sie cos ciekawego :)
zgadzam sie z tym, ze dzieki tym krotkim informacjom chce sie ten film ogladac... tylko czekam, kiedy sie to w koncu zdarzy i czy nie sa to tylko jakies ploty... Pozdrawiam :D
ok Moze tak. Forum jest po to, by wypowiedziec sie na dany temat. Wiec jestem osoba, ktora woli sie dowiedziec w czasie ogladania danego serialu, filmu, co sie stanie. Nie naleze do osob, ktore lubia wiedziec przed i to ich motywuje do ogladania. Niestety nie mialam mozliwosci ogladania serialu wczesniej, poniewaz nie mam kablowki.
P.S. znalazlam w temacie co sie stanie w danym odcinku i hmm o dziwo znalazlam osobe, ktora choc w pewnym stopniu mnie popiera.
...widze, ze i tak nie mam szans z moim tematem, wiec moze uznajmy, ze go nie bylo
a poza tym wejdzie na temat "adam zdradzi joan" czy jakos tak i przekonacie sie, ze sa osoby, ktore maja na taki temat te same zdanie co ja
ok każdy ma swoje zdanie. no to pójdźmy na taki kompromis: nie piszczie bezpośrednio W TEMACIE co sie stanie w nastepnym odcinku, tylko napiszcie temat "Co będzie w dalszym odcinku", albo cos w tym stylu. No i osoby ktore nie chca wiedziec, to po prostu na ten temat nie wejdą, a osoby zainteresowane sobie go z chęcią przeczytają:) Taka propozycja dla osób, które mają ochote podzielic sie z innymi, co bedzie dalej... no ale to jest tylko pomysł, jak sie spodoba to ok, a jak nie to tez ok. Pozdrawiam:D
no ok wreszcie jakas konkretna propozycja. I nie martw sie, co do koncowych odcinkow serialu, bo znajac polsat to albo pojdzie na kompromis i pusci o jakies normalnej porze, albo beda powtorki Wkoncu moze stracic ogladalnosc. Pozdro :D