PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111989}

Joan z Arkadii

Joan of Arcadia
2003 - 2005
7,5 7,7 tys. ocen
7,5 10 1 7684
Joan z Arkadii
powrót do forum serialu Joan z Arkadii

nie jestem wielka fanka tego serialu, ale mam prosbe do ludzi, ktorzy opisuja odcinki z wyprzedzeniem, czyli za nim poleca w tv. Nie robcie tego, bo robicie to z taka dokladnoscia, ze nie oplaca juz sie ogladac. A to sympatyczny serial jest. Juz tu widzialam takie posty wczesniej. Pozdro dla fanow

ocenił(a) serial na 10
LillyR_

ja dokładnie obserwję forum i nikt tutraj nie zamieszcza dokładnych streszczeń nastepnych odcinków!!!!!! Co prawda na forum znajdują sie posty, w których jest mowa o tym, co sie stanie w kolejnych odcinkach, ale sa to tylko pobierzne informacje...Dokładne streszczenia sa tylko odcinków, które były juz emitowane na Polsacie. Moim zdaniem jeżeli ktos widzi w temacie, żę treść dotyczy odcinków z wyprzedzeniem to po prostu niech nie czyta....

ocenił(a) serial na 7
marta2711_2

ja nigdzie nie napisalam, ze chodzi mi o dokladne streszcenie odcinkow. Opis odcinka moze, byc krotki i zawierac najwazniejsze wydarzenie. Ale chocby z dzisiejszego odcinka przyklad. Juz jakis tydzien temu, moze nie caly przeczytalam, ze kolezanka Joan umrze i tak jak ty, mam prawo sobie poczytac forum, chocby dlatego, zeby sprawdzic co ludzie sadza na temat serialu. A tak moze bym myslala, ze z tego wyjdzie , a tak wiedzialam jak sie skonczy.

ocenił(a) serial na 8
LillyR_

nie bardzo rozumiem czyli na tym forum nie moga dyskutowac ludzie którzy serial juz widzieli ok razumiem gdby to była premiera tv ale ten serial juz w tv lecial i nie zauwazyłam by na forum innych seriali które tez leciały uż w tv jacys ludzie mieli pretensje ze omawia sie cały seiral

ocenił(a) serial na 10
Bene

agnicha napisałas o dokładnych sterszczeniach , cytuję : "robicie to z taką dokładnością, że nie oplaca sie juz ogladac"...no mozesz nie czytac zadnych postów, to nie bedziesz nic wiedziała o akcji w dalszych odcinkach....np. ja wiedziałam, co sie wydarzy, ale zawsze lepiej jest obejrzec czy usłyszec czy przeczytac....Wiedziałąm, żę JUdith umrze, ale zareagowąłam tak jakby to spadło na mnie jak grom z jasnego nieba...

marta2711_2

ja tez wiedzialem ze juthi umrze bo widzialem filmik na you tube :) ale niemialem pojecia jak,co,gdzie itd. to ze ktos co jakis czas cos powie to nic zlego jeszcze bardziej sie chce ogladac bo wiadomo ze stanie sie cos ciekawego :)

ocenił(a) serial na 10
zepiteon

zgadzam sie z tym, ze dzieki tym krotkim informacjom chce sie ten film ogladac... tylko czekam, kiedy sie to w koncu zdarzy i czy nie sa to tylko jakies ploty... Pozdrawiam :D

ocenił(a) serial na 7
oreganko

ok Moze tak. Forum jest po to, by wypowiedziec sie na dany temat. Wiec jestem osoba, ktora woli sie dowiedziec w czasie ogladania danego serialu, filmu, co sie stanie. Nie naleze do osob, ktore lubia wiedziec przed i to ich motywuje do ogladania. Niestety nie mialam mozliwosci ogladania serialu wczesniej, poniewaz nie mam kablowki.
P.S. znalazlam w temacie co sie stanie w danym odcinku i hmm o dziwo znalazlam osobe, ktora choc w pewnym stopniu mnie popiera.
...widze, ze i tak nie mam szans z moim tematem, wiec moze uznajmy, ze go nie bylo

ocenił(a) serial na 7
LillyR_

a poza tym wejdzie na temat "adam zdradzi joan" czy jakos tak i przekonacie sie, ze sa osoby, ktore maja na taki temat te same zdanie co ja

ocenił(a) serial na 10
LillyR_

ok każdy ma swoje zdanie. no to pójdźmy na taki kompromis: nie piszczie bezpośrednio W TEMACIE co sie stanie w nastepnym odcinku, tylko napiszcie temat "Co będzie w dalszym odcinku", albo cos w tym stylu. No i osoby ktore nie chca wiedziec, to po prostu na ten temat nie wejdą, a osoby zainteresowane sobie go z chęcią przeczytają:) Taka propozycja dla osób, które mają ochote podzielic sie z innymi, co bedzie dalej... no ale to jest tylko pomysł, jak sie spodoba to ok, a jak nie to tez ok. Pozdrawiam:D

ocenił(a) serial na 7
oreganko

no ok wreszcie jakas konkretna propozycja. I nie martw sie, co do koncowych odcinkow serialu, bo znajac polsat to albo pojdzie na kompromis i pusci o jakies normalnej porze, albo beda powtorki Wkoncu moze stracic ogladalnosc. Pozdro :D

ocenił(a) serial na 7
oreganko

no ok wreszcie jakas konkretna propozycja. I nie martw sie, co do koncowych odcinkow serialu, bo znajac polsat to albo pojdzie na kompromis i pusci o jakies normalnej porze, albo beda powtorki Wkoncu moze stracic ogladalnosc. Pozdro :D