PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111989}

Joan z Arkadii

Joan of Arcadia
2003 - 2005
7,5 7,7 tys. ocen
7,5 10 1 7684
Joan z Arkadii
powrót do forum serialu Joan z Arkadii

Podobno jest krecona nowa seria ale wszyscy autorzy i producenci milczą!!!!mam nadzieje ze okaze sie to prawdą poniewaz bardzo lubię ten serial:)

brechta

też bym chciała, zeby okazało się to prawda bo serial jest świetny :)

ocenił(a) serial na 9
brechta

A to ciekawe. Ja na razię oglądam pierwszą i bardzo mi się podoba. Ciekawy jestem, czy w drugiej będzie dużo zmian.

Spooky_2

W drugiej serii wprowadzą postać Judit (czy jakos tak to się pisze) i wg. mnie narobi troche zamieszania w życiu Joan

brechta

czytałam ze nie bedzie dużo zmian.ma pojawić sie kilka nowych postaci ale sa to fazy początkowe i nikt nic nie mowi:(

ocenił(a) serial na 10
brechta

bardzo chcialbym aby powstala nowa seria,to świetny serial.

ocenił(a) serial na 10
brechta

Yhhh... Właściwie nawet jeżeli to kręcą, to z naszym szczęściem do polskiej telewizji trafi za 3 lata, skoro teraz na polsacie jest emitowana 1 seria, od początku, a była kręcona w 2003 ;/

warzywko09

Na tv4 leciala tez druga seria, wiec calkiem mozliwe ze na polsacie tez ja niedlugo puszczą

ocenił(a) serial na 9
hornet

a co jeśli puszczą podczas roku skzolnego np o 11?? przeciez nie będzie się dało oglądac.....

ocenił(a) serial na 8
Duska_2

zakończenie 2 sezonu ejst bardzo głupie ze względu an to ze nie ma 3 sezonu to sierial sie dziwnie kończy ..ale 2 sezon ogolnie był bardzo fajny