PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111989}

Joan z Arkadii

Joan of Arcadia
2003 - 2005
7,5 7,7 tys. ocen
7,5 10 1 7684
Joan z Arkadii
powrót do forum serialu Joan z Arkadii

przystojny czy nie

ocenił(a) serial na 10

jak uważacie, czy Adam jest przystojny i co wam się w nim podoba?? mi sie wydaje że cos w sobie ma takiego że sprawia wrażenie fajnego i przystojnego. a najbardziej podoba mi się jak rozmawia z Joan i ie do nie uśmiecha ;)

smile93

yhyhyh... noo!
Moze i nie jest jakimś suoer pzrystojniakiem ale fajny jest... faktycznie, może przez ten uśmiech. Bo ma ładny! I ten fajnie się ubuera i lubi sztukę, podobnie jak ja i noo, pasuje do Joan!

ocenił(a) serial na 9
smile93

no tak uśmiech ma zabujczy. mi podobają się jego włosy :) uwielbiam chłoapaków z połdługimi włosami a jak ubierze czapke to wygląda super! przystojny faktycznie nie jest ale jak się usmiecha to nawet tego nie widac. jest miły i sympatyczny i ma fajny głos...taki, taki....fajny

ocenił(a) serial na 10
smile93

Jest przystojny:) Dokładnie mój typ. W dodatku wygląda na "nieco" zaniedbanego, co jeszcze dodaje mu uroku wrażliwego indywidualisty o artystycznych skłonnościach:)

Poza tym, jest po prostu w taki grzeczny, ujmujący sposób śliczny:)

użytkownik usunięty
chardonnay

Czytając wasze komenty mam wrażenie, że macie wypaczony gust... podejrzewam, że jesteście metalami... mam rację?? Hehehe, a tak poważnie, Adam jest strasznie zaniedbany, ma pulchną twarz i brzydkie rysy... wygląda jak taki wieśniak z deczka.... to jest moje zdanie, pewnie zostanę mocno skrytykowana przez rzeszę fanek Adama, ale każdy ma prawo do własnej oceny i wygłoszenia własnych poglądów... Z resztą to kwestia gustu, a jak wiadomo o nich sie nie dyskutuje :)... Pozdrawiam :*:*:*

ocenił(a) serial na 10

Nie widzę nic złego w byciu... hmm... "metalem".

Większośc moich znajomych, którzy również oglądają ten serial, również wyrazili się o Adamie negatywnie.

Ale ja, kurczę, naprawdę lubię zaniedbanych facetów:D Chłopaków, którzy wyglądają inaczej, niż mówią dzisiejsze trendy, czyli bez wypielęgnowanej cery i fryzury, nie dbający zanadto o swój wygląd i o asymetrycznych rysach.

Poza tym, jest artystą! Jest wrażliwy! To zakrywa pewne mankamenty [których moim zdaniem i tak jest niewiele:)]

Pozdrawim ciepło,

użytkownik usunięty
chardonnay

Podejrzewam, że jesteś metalem, nie mówię, że to nic złego, tylko ta subkultura ma to do siebie, że lubi nieokiełznanych chłopców.... I z twojej wypowiedzi wnioskuję, że jesteś turpistką... hehehehe :D:D:D. PZDR :*

ocenił(a) serial na 10

Nie krzyczcie tak na tą dziewczynę, ona jedynie wyraziła swoje zdanie:)

Wyrosłam już z bawienia się w subkultury, ale przez niewprawne oko prawdopodobnie w rzeczywistości zostałabym oceniona jako metal:)

I chyba mi do nich najbliżej, bo rzeczywiście lubię nieokiełznanych chłopców!:D

Adam nie wygląda jak metal, a moim zdaniem jego zdolności artystyczne i wrażliwośc dodają mu uroku. Poza tym, nie rozumiem, dlaczego zaliczasz mnie do turpistów. Dla nich najważniejszy jest kult brzydoty, prawda? Ja natomiast należę do kultu piękna, tylko że nie tego ogólnie pojętego. Dla mnie piękno jest naturalnością, a Adam jest natualny. Wobec tego, do turpistki mi daleko:)

Ale odchodzę od tematu. Dziękuję za polemikę, mimo iż nie wpłynęła na nasze zdania - ja wciąż uwazam, że Christopher (a może powinnam raczej powiedziec Adam, w końcu nie wiem, jak ten aktor wygląda w codziennym życiu, wybaczcie) jest bardzo przystojny, a Ty masz go za buraka. Tym niemniej, pozdrawiam cieplo:)

ocenił(a) serial na 9
smile93

nie jestem metalem :)
możliwe ze adam ma pulchną twarz i jest zaniedbany,a le to mnie własnie ujmuje w tej postaci. nie tylko przystojniacy moga byc lubiani bo wg mnie aktorów (i ludzi) ceni sie nie za urode i wygląd ale za wnętrze...

Duska_2

Po pierwsze co ma metal do tego czy komus podaba sie Adam czy nie.
Po drugie Adam nie jest metalem i jak metal się nie ubiera!
Jezeli metala kojarzysz z ciemnymi włosami i z bluzą czarną z kaputurem to wybacz ale jesteś ba, ograniczona!
Słucham hh i to nie ma żadnego zwiazku z lubieniem Adama jako bohatera! Wiec to co napisałaś nie ma żadnego sensu!

aniek_2

A po drugie Twoją wypowiedź można odczytac, że jak jestes metalem, to co,...ktoś gorszy jest czy co??
Nieokiełznany facet, to jak ty napsiałaś nie musi by, metalem... pssss... dobra nie wazne!
To prowokacja była czy co??

użytkownik usunięty
aniek_2

Oooo Boshe... Aniek.. Po pierwsze za poważnie podchodzisz do tego tematu... Wszyscy go traktują z przymrużeniem oka, gdyż wiadomo, że każdy ma odmienne zdanie na ten temat. Nie mam nic do metali, a nawet bliżej mi do metala niż do skejta, nie chodzi o wygląd a jedynie o gust muzyczny. Uważam, że dla ludzi z subkultury metalowej (nie zawsze, a jednak często) nie jest najważniejszy wygląd zewnętrzny, a wnętrze człowieka. Wprawdzie to zależy od człowieka, ale ta subkultura jest jakoś tak bardziej wyczulona na wnętrze. W kulturze masowej, popowej liczy się przede wszystkim wygląd zewnętrzny, im bliżej Ci do Barbie tym jesteś piękniejsza.... Taki jest tok myślenia współczesnych nastolatków i nie tylko ich.... A serialowy Adam odbiega nieco od Kena więc dlatego uznałam, że jesteście bardzo wrażliwe na wewnętrzne piękno, podobnie jak metale.... Teraz wyjdzie na to, że bliżej mi do tej kultury masowej skoro on mi się nie podoba, ale tak nie jest.... Po prostu Adam niczym mnie nie urzekł, ani nie zachwycił... Może dlatego, że znam tego aktora z roli w "Dziewczynie z sąsiedztwa", a tam nie był artystą, tylko napalonym chłoptasiem, który chciał wszystko i wszystkich wydymać!!! Pozdrawiam tych, którzy nie ganią mnie za moje poglądy i mogę z nimi bez obelg polemizować :D....

Już dobrze, rozumiem. Mam zły dzień, może przez to, że nie dostałam sie na studia, to wsyzstko... niech już bedzie! No mi sie akurat podoba!

pozdr

ocenił(a) serial na 10

"Może dlatego, że znam tego aktora z roli w "Dziewczynie z sąsiedztwa", a tam nie był artystą, tylko napalonym chłoptasiem" - dlatego właśnie pytanie brzmi, czy Adam jest przystojny, a nie czy jest taki grający go aktor:)

Ale ja i tak uważam, że jest ładniutki. Ach, mój wypaczony gust, kocham go po prostu:D

Czuję się pozdrowiona:D Ściskam!

ocenił(a) serial na 9
smile93

hehehe może głupio to zabrzmi ,ale w czasie oglądania serialu sama sie zastanawiam sie czy on jest przystojny ,czy też nie ,bo nie wiem.Może jest tak....pomiędzy????????

ocenił(a) serial na 10
utdkutd

Gdybym spotkała go na ulicy, nawet nie zwróciłabym na niego uwagi. Bo według mnie, on nie jest przystojny. Może ma swój styl, ale zastanawiając się czy ktoś jest przystojny biorę pod uwagę jego rysy twarzy, włosy, sylwetke, oczy itd., a nie to jak sie ubiera, albo że ma duszę artysty. Tak więc jak dla mnie Adam nie jest przystojny. Jest przeciętnym chłopakiem.

P.S. Zreszta jak to się mówi: O gustach sie nie dyskutuje:P

Pozdrowienia:)

ocenił(a) serial na 10
Araminta_2

To jest mój typ, naprawdę, nie tylko obejrzałabym się za nim na ulicy, ale też zagwizdała z podziwem:D

Ehm... Może trochę przesadziłam:)

A w drugiej serii, szczególnie pod koniec, będzie wyglądał zdecydowanie lepiej: rysy twarzy trochę mu się "wyszczuplą", oprócz tego będzie miał dłuższe włosy i będzie wyglądał jeszcze lepiej...
Mówię absolutnie serio:)

chardonnay

Tak sobie rozmawiamy o Adamie... http://joan-z-arkadii.blog.onet.pl/ [joan-z-arkadii.blog.one...] tu jest dużo fotek i serialowej Joan i Adama i wiele innych...

ocenił(a) serial na 10
smile93

Ja uważam, że jest przystojny. To bardzo fajny chłopak ;)

smile93

Adam jest normalnym chłopakiem:) Ostatnio doszłam do wniosku, ze jeśli kogoś lubimy, lub sprawia nam przyjemność jego obecność automatycznie ta osoba nam się podoba... To wszystko zależy od wnętrza, wiem coś o tym, bo mam bliskiego Przyjeciela, takiego naprawdę bliskiego i dla mnie jest on najcudowniejszym facetem na ziemi, choć moje kumpele nie widzą w nim nic nadzwyczajnego, wręcz uważają że wogóle nie jest przystojny- a ja kocham jego uśmiech i oczy:] Tak więc jeśli wczuwamy się w serial bardzo mocno to Adam jest przystojnym i naprawde zniewalającym chłopakiem, jednak gdybyśmy spojrzeli na niego oczyma człowieka który pierwszy raz widzi ten film pewnie stwierdzilibyśmy, że nie ma w nim nic atrakcyjnego... Dla mnie osobiście Adam jest ciekawą osobowością o artystycznej duszy i to własnie ta jego artystyczna dusza sprawia, że wszystkim się tak mocno podoba:)

ocenił(a) serial na 9
elizatrzcinska

w zupelności się z tobą agadzam bo jak zobaczyłam pierwszy odcinej JOA to adam wydawał mi sie dziwny i może toche brzydki, a teraz jest dla mnie przystojny...jakie to dziwne :) Artystyczna dusza, hmm? To jest chyba to co tak mnie do niego przyciąga. taka delikatność...tylko do jasnej ciasnej czemu on ją zdradzi??? Tego pojąc nie umiem!

smile93

Według mnie adam ma coś w sobie...Najbardziej lubie gdy jest w tej swojej czapce, rozmawia z Joan i sie usmiecha... to sąnajfajnie momenty :d

ocenił(a) serial na 10
smile93

Adam...hm...jestem pewna, że większość moich koleżanek powiedziałaby, że sie by z nim nie umówiła, ponieważ nie jest przystojny. Ja sie z tym w 100% NIE zgadzam! Jest fajny, tak jak ja kocha sztukę (tyle, że ja nie rzeźbie, tylko maluje) ma cudowny uśmiech i piękne oczy. No i jeszcze styl ubierania - zresztą styl Joan też mi sie bardzo podoba. Wiecie, ja tylko szczerze żałuje że nie ma ani w mojej okolicy ani zapewne w mojej przyszłej szkole (znając moje szczęście - chłopcy w gimnazjum :/) takiego chłopaka jak Adam i że nie mam przynajmniej takiego przyjaciela jak on....

ocenił(a) serial na 10
eeevaaaa4

u mnie też w okolicy niestety nie ma takich chłopaków , przynajmniej z tego co wiem :( ale odkąd zobaczyłam filmiki na YoyTube to mniej lubie Adama bo zdradził Joan w głupi sposób, no ale to nie wązne.

ocenił(a) serial na 10
smile93

ALE GŁUPOTY PISZECIE !!!!!! Adam to nie metal po pierwsze i wcale nie jest zaniedbany. chyba mylicie pojęcia ludzie. To że ma taki styl i nie popitala w garniaku o niczym nie świadczy. Ja osobiście mam słabość do takich facetów. Radze jednak nie zapominać zadłużonym fankom że Adam to tylko postać kreowana w serialu.

rox15_2

Osobiście dla mnie ten człowieczek nie jest przystojny i nie podoba mnie sie w ogóle. Nie obchodzi mnie czy jest metalem (choc nim na pewno nie jest!), hipisem, czy punkiem bo to nie jest ważne. Gra sympatycznego kolesia i tyle. Każdy ma swój gust, dla mnie atrakcyjny nie jest. Jeśli miałabym wybierać to wizualnie przystojniejszy jest na pewno Kevin (najstarszy brat Joan).

rox15_2

Osobiście dla mnie ten człowieczek nie jest przystojny i nie podoba mnie sie w ogóle. Nie obchodzi mnie czy jest metalem (choć nim na pewno nie jest!), hipisem, czy punkiem bo to nie jest ważne. Gra sympatycznego kolesia i tyle. Każdy ma swój gust, dla mnie atrakcyjny nie jest. Jeśli miałabym wybierać to wizualnie przystojniejszy jest na pewno Kevin (najstarszy brat Joan).

ocenił(a) serial na 10
Coraline_Jones

Przez "zaniedbany" rozumiem "nie wypielęgnowany", i tyle:)

Nie krytykujcie naszego zdania, tak jak i my nie krytukujemy Waszego. Ja jestem za tym, że jest bardzo przystojny. Ale nie zamierzam Was obrażac tylko dlatego, że Wy tak nie myślicie...

Właśnie! My w żaden sposób nie oceniamy wyglądu aktora, ale postac Adama! Pamiętajcie o tym, dziewczeta:)

Pozdrawiam, chardonnay.

ocenił(a) serial na 10
chardonnay

sama nie wiem... niby nie jest wybitnie przystojny, ale ma w sobie coś takiego przyciągającego...:]

ocenił(a) serial na 10
smile93

PraWie Wszyscy opiSują to co się podaba w adamie ale tylko w FiLmie....
Ale jego spojrzenie jest tak głębokie i tak szczere i w filmie i w życiu....

ocenił(a) serial na 10
JackaSs_

powtórze sie, wiem :) adam nie jest przystojny, i zapewne nie zwróciłabym na niego uwagi np. mijajac go na ulicy. ale zyskuje przy głebszym poznaniu jego osoby ;) ogólnie ma taki.. urzekjacy sposób bycia. zupelnie przekonalam sie do niego jak dzisiaj znalazlam filmik na youtubie z odcinka 'trial and error' z drugiej serii. kto widzial ten wie. no i coz, z joan tworza ładną pare.

ilmare

A zauwazyłyście, że dzis Adam, w dzisiejszym odcinku miał jakiś inny frys?? Taki bardziej wymodelowany, albo mi sie wydawało, bo chodzi w czapecZce przez cały czas... ale miałe tak jakby krótsze... ekhm... nooo!!
Ale i tak ma uśmiech najładniejszy... tlko to zachowanie, to co zrobi w drugiej seri, no nie pasuje mi do niego...

ocenił(a) serial na 10
aniek_2

nie bylo mi dane obejrzenie dzisiejszego odcinka ( ;( ) wiec co do fryzu sie nie wypowiem. co do drugiej serii, to co tam zrobi (bynajmniej tyle ile wywnioskowalam z youtube, a mój angielski jest nienajlepszy ;p) faktycznie chyba zostalo troche przesadzone przez scenarzystow. i szkoda ze z tego co czytalam nie ma do konca rozwiazania tej sprawy w 2 serii. w ogole jakim prawem moda na sukces ma ponad 4000 odcinkow a oni nie sa laskawi nakrecic chociaz 3 serii joan.

ocenił(a) serial na 10
ilmare

Tak, zrobimy protest, bunt i manifestację, coby trzecia seria powstała:)

Ja też widziałam filmik na youtube... Wprawdzie dotyczy on właśnie niemiłego zdarzenia, ale Adam wygląda tam bosko:)

Ahhh... To scenarzyści stworzyli Adama, więc oni zdecydowali o zmianie. Ale nie bądźcie na niego złe. Na razie jest grzeczny:D

[łudzi się]

ocenił(a) serial na 10
chardonnay

A co on takiego zrobi w drugiej serii? Powiedzcie, plisss