PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111989}

Joan z Arkadii

Joan of Arcadia
2003 - 2005
7,5 7,7 tys. ocen
7,5 10 1 7684
Joan z Arkadii
powrót do forum serialu Joan z Arkadii

pytanie

ocenił(a) serial na 10

mam pytanie... nie oglądałam Joan od pierwszych odcinków, a ostatnio zobaczyłam taką scenę gdzieś w internecie, jak Judith i Joan się kłóciły w szkole, potem Judith pocałowała Adama a Joan się na nią rzuciła i zaczęły się bić. Ktoś może mi powiedzieć o co im poszło??

blablajga

Joan dostała chyba od Friedmana kasetę wideo na której była nagrana rozmowa Adama z Judith i to jak A. ja przytulil...Joan była pewna, ze jej chłopak ja zdradził, zwłaszcza, ze Bóg kazal jej zauwzyc pewne rzeczy...
Rano Joan w szkole zobaczyła jak Adam i Judith siedza razem sami w klasie i smieja sie z czegos, wtedy zostawiła ich i wybiegła...Gdy Joan spotkała sie z Judith powiedziala jej dlaczego jest na nia zła...reszte widziałas w internecie, a póżniej Joan wylądowała u dyrektora i Friedman puscil całe nagranie tym razem z głosem....Joan uswiadomiła sobie, ze oni rozmawiali o niej o tym jaki Adam jest szczesliwy itd. Okazało sie ze Bog chciał zeby spojrzała głebiej, patrzyła sercem, a nie oczami!!Na koniec była taka scena, jak joan musiala za kare zmywac grafitti ze scian, a Judith przyszła i wzieła jedna scierke i jej pomogla...bez słow

ocenił(a) serial na 10
lenka_jodla

heh śliczny odcinek;) bardzo ci dziękuję