wiem ze kazdy by chcial miec film joan z arkadii usiebie,
wiem ze niekturzy sciagneli i sa szczesliwymi posiadaczami,
i tu sie npojawia mój pomysl a wlasciwie teoria, muglby ktos wrzucic te odcinki na jakis niezalezny serwer jak youtube,rapidshare bron boze nie megaupload :) kazdy by mugl sobie scignac i wszyscy byli by zadowoleni ;]
co sadzicie?? dobry pomysl??
i prosze o uploadowanie bo ja tez bym chcial miec kilka odcinków :( pomyslcie tez o innych :)
Ja ściągam przez Torrenty i po 2 godzinach sciągania mam 21% jednego odcinka a i sciągam to z tej strony: http://snarf-it.org/viewTorrent/362054-Joan+of+Arcadia+Season+2+Part+2.html [snarf-it.org/viewTorren...]
Tam po lewej jest wyszukiwarka w ktorej wystarczy napisac "Joan of Arcadia" i wybrać odpowiecni odnośnik :) Życzę wysokich transferów i mnóstwa seedów
jest aki klopot ze niewszyscy maja programy torentowe i nawet niewiedza coto jest :/ ja staram sie sciagnac z torrenta ale mam natyle slabego neta ze wolno to idzie a o uploadowaniu niema nawet mowy to to by trwalo 3 dni bez przerwy a ja moge miec kompa max 12 godz :)
jakby ktos to wrzucil na rapiha chociasz jeden odcinek napewno wiele ludzi by mu dzienkowalo :)
Ja mam Neostrade 256 i mi wysiska okolo 30 KB/s a parz na Download a nie Upload (tym to sie nawet nieprzejmuj, ja sie ciesze jak mam 0 ) :) A no polecam program BitComet. A na rapida niewiem jak wrzucic to wam niepomoge a mam tylko jeden odcinek ( w ktorym umarla Judith) bo mnie wtedy niebylo jak go emitowali a i to jeszcze jest po angielsku
Ja próbowałam wrzucić na Rapida ale tam można pilki które nie maja więcej niż 300MB a jeden odcinek Joan ma około 350Mb:(
ściągnełam ten program BitComet ale nia mam pojęcia jak się nim posługiwać.Pomocy:/
sciagam cale 2 sezony bitcometem i fajnie idzie Tylko gorzej bedzie z napisami Ale se przynajmniej angielski pocwicze
Też bym sobie ściągała jak bym wiedziała jak się nim obsłuzyć.Jesli ktoś moze mi pomóc proszę o kontakt:4611460 .Mi napisy nie są tak strasznie potrzeben jeszcze coś po angielsku rozumiem.
coo nie na megaupload?! przecież z niego najlepiej sciągać... na rapidsharu ciągle czekac po każdym sciąganiu godzine albo i dłuzej a z megauploada mozna cał czas ściągać. A tak wogle to jestem za mógby ktoś zuploadować na megaupload.com albo gdzieś ja bym uploadował ale niemam ;/
ja po pierwsze nie wiem gdzie ściągnąć ten program a po drugie nie wim jak :( a twój pomysł jest naprawde fajny ;) ja nie widziałm dosyć dużo odc przez to że byłam na wakacjach więc cieszyłabym się z każdego obojętnie w jakim języku :)