PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111989}

Joan z Arkadii

Joan of Arcadia
2003 - 2005
7,5 7,7 tys. ocen
7,5 10 1 7684
Joan z Arkadii
powrót do forum serialu Joan z Arkadii

jets jest! jest we wtorek mam na 12:15 do szkolki:P:P:Pbo u nas tak w liceum bywa jak sie jest pierwszakiem:Pw innych okolicznosciach bym sie nei cieszyla, :P ale takto sobie obejrze:p i sie wyspie:P

ocenił(a) serial na 7
xenia_usa

to prosze stresc dzisiejszy odcinek
z gory dziekuje :*

ocenił(a) serial na 10
xenia_usa

czesc ja też bym prosil o streszcenie jesli to możliwe bardzo dokladne z gory dziekuje

ocenił(a) serial na 10
xenia_usa

pliss napisz mi tez co bylo bo u mnie niestety nie ma tak dobrze;] bede wdzieczna;*

ocenił(a) serial na 10
xenia_usa

mi tez prosze napisz bo u mnie w liceum nie ma tak dobrze mimo ze tez jestem pierwszakiem;*

ocenił(a) serial na 10
annie906

U Adama w colegu ma być spotkanie i Adam chce tam jechać w weekend. Joan postanawia, że pojedzie z nim. Niestey Bóg jak zwykle ma inne plany. Joan widzi, że uczniowie obrzucaja samochód dyrektora szkoły jajkami. Bóg każe podnieść Joan opakowanei po jajkach.. i na nieszczeście wychodzi ze szkoły własciciel samochodu...Joan niesparwiedliwie dostaje kare..próbuje sie bronić , ale dyrektor jej nie wierzy.Joan ma odbyć prace spoleczna w weekend- malowanei scian dla trudnej młodzierzy. Konflikt z nim ma również matka Joanm, której dyrektor obcina fundusze na materiały plastyczne. Na domiar złego był swiadkiem sceny, gdy helen pytała sie o opinie Adama na temat jej obrazu. helen ma watpliwosci czy jest dobrą nauczycielka, wie, że Adama nic nie nauczy- gdyż jest od niej lepszy. W tym odcniku ogładamy także załamanei Luka, tóry odkrył ważna teorię naukową na konkurs ( w którym nagrodą było zjedzenie kolacji w restauracji -steku-) . niestety nei on Wygrywa tylko Freedman. Luke czuje niesprawiedliwosc. Gdy Adam dowiaduje się, że Joan nie moze jechac z nim na poczatku jest zły, potem mowi , że mozę to dobrze, bo trudno było by mu wytrzymac sam na sam w nocy w pokoju hotelowym. Joan idzie malowac ( o 6 rano) . Bóg tam juz na nią czeka jako bezdomny starzec i prbuje dać jej jak zwykle jakies wskazówki. Pracamy kieruje była zakonnica ( joan najpiewr mysli, ze ma jej pomoc rzucic palenie). Joan spedza meczacy dzien ( pozanje tam dziwna dziewczyna Boonie)i wraca do domu autobusem, dzwoni do adama...i nagle widzi go przez okno. Szybko wychodzi. Okazuje się, ze adaam nei pojechal, Joan jest wsciekla. mysli że adam chciał specjaleni wyjechać, aby się z nia kochać. Luke idzie na zastepstwk za joan do ksiegarni- poznaje tam naukowca, którego tez nei doceniono i sie tym nei przejmuje. Luke odzyskuje wiare w siebie. Nastepnego dnia adam idzie do Joan i przeprazsa ja, ona juz nie jest zla bo przeciez go kocha. Adfam idzie wyrzucic smieci za Joan z przyborami do malowanai scian i widzi rysunki na scianie- ktorych autorem okazuje sie Boonie. Adam zaprowadza ją do helen ( helen slyszy jak adam mowi ze jest jedyna nauczycielka ktors potrafi zrozumiec sztuke i j est takim opiekunem) .Boonie zapisuje sie na zajecia ma stworzyc krajobraz piekla. Lily byla zakonnica odwozi Joan do domu i wpadaj na kevina( ktory am zesputy hamulce bo Will próbowal je naprawic:P) kłocą się i i umwaiaja na radndke. ( potem widzimy ich w restauracji jaks ie caluja i smieja) Kochana Grace zabiera Luka do tej samej restauracji - w ktorej nagroda było zjedzenie steku.Joan jest w ksiegarni, Bog czyta jej wiersz malo znanej pisarki , Joan zaczytuje sie, a gdy wychodzi stawia ksiazke na wystawie...i koniec:p staralam sie jak najdokladniej