PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=480225}

Jonas

2009 - 2010
5,6 5,0 tys. ocen
5,6 10 1 4958
Jonas
powrót do forum serialu Jonas

Z urody - przeciętni. Zaś najgorszy ten z loczkami. On nie śpiewa tylko zawodzi :( Nie da się tego słuchać. Jedynie ten joe jonas ciągnie jakoś ten zespół. A raczej ciągnął. NA SZCZĘŚCIE mania na jonasów się skończyła.na nieszczęscie ich miejsce zajął justin bieber. ale to chyba i tak lepiej moim zdaniem mimo wszystko. Amen.

jak ich klip leciał na vivie to musiałem co chwila przełączać kanał. takiego zawodzenia, zwlaszcza ze strony tego z lokami, to tragedia sluchac.dostawałem migreny ; (

użytkownik usunięty
Astral_the_Shadow_Prayer

Moim zdaniem 1 seria byłą fajna i smieszna, natomiast 2 to flaki z olejem i telenowela. Najgorsze było to, że w pierwszej serii niby Stella i Joe byli razem, a w 2 serii Stelli się rozmyśliło, aby nie chodzić z nim tylko dlatego, że przytulił Vanessę.

Astral_the_Shadow_Prayer

Stanowczo nie zgadzam się na temat "tego w loczkach" - Nicka. Potrafi on śpiewać! Dowody podam Ci 2:
I) To on został zauważony przez tego łowce talentów (czy jak się to nazywa...), a nie jego bracia
II) Zobacz tylko jego występ na brodway'u (tam nie biorą byle kogo..) http://www.youtube.com/watch?v=dYToP5ZfydE

ocenił(a) serial na 10
ruwia

Zgadzam się ,że Nick najlepszy

ocenił(a) serial na 10
Astral_the_Shadow_Prayer

Bieber jest gorszy od kibla na dworcu . Jak dla mnie to Nick jest najładniejszy i gra też bardzo dobrze.