PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479523}
7,7 3,0 tys. ocen
7,7 10 1 2978
Kkot-bo-da Nam-ja
powrót do forum serialu Kkot-bo-da Nam-ja

Taki czuły, słodki i delikatny! Oraz romantyczny:) Mhhhhhmmmmmmm

ocenił(a) serial na 10

ten link co pdoałas to super, szczególni drugi tamniec, jestem ciekawe jaką nazwę nosi ten kawałek przy drugim tańcu bo podoba mnie się taka muzyka, to techno jest? Leeteuka pierwszy raz widzę w takich włosach, on ma kucyk? Pasuje mi taka fryzura, mógłby zachodować długie:P

ocenił(a) serial na 10
into_the_moonlight

PS. W długich byłby bardziej sexy:P

użytkownik usunięty
into_the_moonlight

Znowu jakieś długie to one chyba nie są ale fakt dobrze mu w dłuższych...

ocenił(a) serial na 10

no, Eunhyuk to też dobry tancerz, bo go obserwowałam:P

użytkownik usunięty
into_the_moonlight

Pekły mu gatki:D Potem się ludzie śmieli, że zrobił to specjalnie i, że naśladuje Rain'a (jest w agencji Rain;a) bo temu jakoś z w tamtym okresie też pekły spodnie w programie:D
JoKwon jest z 2AM...

użytkownik usunięty

"Kto to jest 0:27"
ten w żółto-złotej peruce? Sungmin..

ocenił(a) serial na 10

rety, Sungmin wygląda kawaiiiii
:D

użytkownik usunięty
into_the_moonlight

Ten na 1:08 (o ile nadal chodzi o filmik z SuJu I SHINee) to jest pikny Minho z SHINee...:P
Z Shindongiem to są ee Key z SHINee i dwóch z MBLAQ ale nie widze kto to...

ocenił(a) serial na 10

mogę o coś zapytać? To tylko moje wrażenie, czy Shinee to trwój ulubiony zespół i nawet bardzoej lubiany niż Super Junior? :P

użytkownik usunięty
into_the_moonlight

Nie:D Nie mam ulubionego... Może się tak wydawać bo SHINee są świeżej po comeback'u więc ostatnio ich wałkowałam, a SuJu miało teraz przerwę więc...

użytkownik usunięty
into_the_moonlight

http://www.youtube.com/watch?v=hQN-HDb-XkU

O boże:D:D:D Współczuje im:D:D:D Nie dziwię się, że menadżerzy biją fanów:D:D

Dzięki temu jeszcze bardziej lubię Junho:D:D

ocenił(a) serial na 10

oppa oppa, hand, can I hold it? xD

ocenił(a) serial na 10

Sprutemajty ja tu piszę w ważnej sprawie, bo oglądam dziś jeszcze raz pierwszy odc FullHouse żeby ich bardziej rozróżnić, myślałam że mi się to uda bo na teledyskach już to potrafię nawet ale się okazało że na tym filmie jednak mi to nie idzie! Mam prośbę, mogłabyś mi powiedzieć kim są chłopcy w momentach 0:0:17, 0:0:20. 0:0:24 (yesung?0, 0:0:26 (Leeteuk?), 0:0:28, 0:"0:31 (Sungmin?)?

PS. Mam nadzieję że nie pominiesz także poprzednich postów odpisując n a ten bo się trochę one pomerdały i pomieszały:P

ocenił(a) serial na 10
into_the_moonlight

przede wszytkim 0:0:20 i 0:0:26

użytkownik usunięty
into_the_moonlight

Już odpisuję tylko znajdę FH on line...

"Mam nadzieję że nie pominiesz także poprzednich postów odpisując n a ten bo się trochę one pomerdały i pomieszały:P"
A nieodpisałam na coś? Bo ja szczerze mówiąc trochę się pogubiłam w tych postach...

użytkownik usunięty
into_the_moonlight

Mogłabyś mi powiedzieć czasy w tej wersji? http://www.veoh.com/collection/fullhousesuperjunior/watch/v1318440zzJCGbmf
Bo chyba nie są takie same bo np na 0:17 jest autobus a tej ściaganej nie mam na kompie:P

ocenił(a) serial na 10

no, nie napisałaś w jakiej fryzurze Heechula najbardziej lubisz i co uważasz o konkursie na miss w Intimate note, a tak ogólnie to są 4 czy 3 ostatnie posty z poprz str:P

Co do chłopaków w GFUllHouse, jak ja ich tak jakoś starałam się zliczyć tio mi wyszło ze dali o jednego za dużo :D Jeden chyba nie jest członkiem Super Junior xD Botak sobie spisałam imiona wszystkich i starałam się znaleźć każdego urywek na filmie i o tych dwóch z 0:0:20 i 0:0:26 za dużo było

ocenił(a) serial na 10
into_the_moonlight

no to tak: 0:0:24 to Kyuhun?
tego z 0:0:27 w ogóle nie kojarzę właśnie
0:0:30 to Yesung?
0:0:32- to ten drugi z którym mam problem. To Ryewook?
0:0:34 to Leeteuk?
0:0:37 to Sungmin?

użytkownik usunięty
into_the_moonlight

W takiej http://media.photobucket.com/image/heechul%20beard/TraciGrant/Super%20Junior/Hee Chul/heechul446.jpg :D Żartuje... nie chociaż nie... kolor i długość mi odpowiadają... Z fryzurami to mam problem bo oni tam naprawdę mają duże urozmaicenie, także teraz powiem, że w ciemnych, półdługich, a że w blond mi się nie podoba, a za tydzień go obetną tak, że mi się będzie podobał. Ale na dzień dzisiejszy to Heechula jednak wolę w ciemnych i trochę dłuższych ale znowu nie ulizanych. Ani też nie wystylizowanymi jak jacyś japońscy hości(tak to się odmienia?)

"co uważasz o konkursie na miss w Intimate note"
Ja to ogólnie lubię jak oni się przebierają:D Z tego co pamiętam to chyba Heechul był najładniejszą misską:D

ocenił(a) serial na 10

NnAPRAWDĘ CI SIĘ W TAKIEJ PODOBA? Nie no wyszedł starsznie dziwnie, zupełnie jak jakis obcy człowiek, to na pewno heechul, powiedz że pomyliłaś zdjęcia:P I zarost (skalana została jego buźka o młodzieńczych rysach!!). To zdjęcie jakieś starszne jest, niby ładnie tu wygląda ale mnie przeraziło... Z kiedy to jest zdjęcie, z tego roku?
I co to są japońscy hości? (hości??)

Ja go lubię zawsze w dłuższych choć czasem i krótsze ale fryzura jaką miał w imitate Note w ogóle mi się na nim nie podobała (a tobie?). W ogóle nie lubię takiej fryzury u chłopców. Ja go lubię najb. w czarnych ale i w rudych wygląda ciekawie. Nie znam żadnego innego faceta który by wyglądał ładnie w pomarańczowym rudym. No ale w blond wersji (np. takim linku co tu podałaś i oni stali na scenie ubrani na biało i fanki krzyczały Kim heechul) też go lubię. W sumie to mam problem jednak bo myślałam że najbardziej lubię go w czarnych prostych za ramiona ale potem okazuje się że inne fryzy też mi się podobają. Ale jak to mówią "ładnemu we wszystkim ładnie" także przez to ciężko stwierdzić w czym najlepiej:D trochę mniej może go lubię w takich brązowych, bo wolę jakiś bardziej wyrazisty image:D Chociaż czy na epwnoz awsze... :D

użytkownik usunięty
into_the_moonlight

Nie że mi się podoba:D ale jak dla mnie w tej długości i w takim kolorze jest mu dobrze:D:P
Zdjęcie nie mam pojęcia z którego roku są...
Host to taki "człek" co 'zabawia" za niemałe pieniądze panie w klubach... tu jest bardziej szegółowo napisne http://en.wikipedia.org/wiki/Host_and_hostess_clubs , a jakby bardziej cie to interesowało to mogę dać ci link do ciekawego dokumentu o nich...
A z ich włosami chodziło mi o mniej więcej takie fryzury... http://farm4.static.flickr.com/3089/2684799152_ec22eb5b60.jpg wiesz o co mi chodzi?

ocenił(a) serial na 10

O to że są takie mocno pocieniowane/ podegażowane?

użytkownik usunięty
into_the_moonlight

Coś w tym stylu...

ocenił(a) serial na 10

mnie się Sungmin bardzo podoba jako dziewczyna, np. także na tym wideo co zapodłaś do chłopaków z układami żeńskimi co SuJu śppiewali "Gee" z Shinee:D
On ma taką słodką buźkę:D że naptrawdę może ślicznie wyglądać (tylko ciało ma bardziej rozbudowane- męskie)

użytkownik usunięty
into_the_moonlight

Bo Sungmin to takie słodziutkie maltukie stworzonko:D które śpi w sukienkach:D:D

ocenił(a) serial na 10

śpi w sukienkach?
A do tego artykułu o hostach możesz mnie pdoaćlink, ale lepiej żeby nie było po angielsku bo j od czasów ukończenia liceum pzreszłam raczej na polskie, tzn. nie mam takiej wprawy jak kiedyś w rozszyfrowywaniu zwrotów i słów i mi się średnio chce, wolę mieć wszystko rodowicie:P

ocenił(a) serial na 10
into_the_moonlight

PS. Lubisz Sungmina? Co o nim sądzisz/ myślisz?

użytkownik usunięty

Po polsku chyba nie widziałam...
Lubie:D Ja tam wszystkich lubię więc o kogo się nie spytasz będę lubiła:D Conajwyżej z jakiś innych grup by znalazł się ktoś za kim nie przepadam...
Spi:D w jakimś programie na youtubie się z niego śmiali:D

ocenił(a) serial na 10

tzn. on śpi w sukienkach, czy w koszulach nocnych xD Masz link jakiśdo sceny jak on śpi w koszuli?

Hmm wszystkich lubisz to tak jak ja, ale mam do ciebie pytanie, takie trochę bardziej z serii te intymne apropo lubienia :P Czy któryś z chłopaków z SuJu ci się kiedyś podobał? I w ogóle z tych koreńsko- azjatyckich zespołów? Tak mnie to zainteresowało jakoś :P

użytkownik usunięty
into_the_moonlight

Co do sukienki to był fragment programu ale usuneli więc linku ci nie dam chyba, że znajdę gdzieś indziej ale tutaj są junory w twarzowych piżamach... http://www.youtube.com/watch?v=hNeKMXknEdg

Kto mi się podoba? Jezusie... Jakbyś mnie spytała o "białych" to może bym ci wymieniła ale wśród koreańskich celebrytów to mi co drugi się podoba... Z tych co chodzą mi po głowie to hmmm...

Z Idoli...
Z idoli no to oczywiście pierwszy idol, którego poznałam Rain... uwielbiam jego miny:D i ogólnie te małe szparki zamiast oczu... coś ma w sobie... choć ostatnio marnie toche wygląda... najbardziej podobał mi się za czasów cyborga... http://www.youtube.com/watch?v=h5tTaeO53Mc
No i jak Rain to oczywiście Junho z 2PM który mógłby być jego synem albo bratem bliźniakiem...

Z SuJu to najbardziej podobają mi się chyba Siwon (szczególnie teraźniejszy) i Kyunhyun też teraźniejszy... ale oni mają jeszcze kilka lat na wyrośnięcie...

Z SHINee z urody to Taemin i Minho ale tak naprawdę w całej okazałości to podoba mi się najbardziej Onew mimo, że nie jest taki "śliczniutki" jak np Taemin...

Z 2PM- wspomniany Junho, i Taecyeon- kiedyś mi się nie podobał ale teraz coraz bardziej...

Wychodząc poza idoli to...

Kang Dong Won - jak wiesz jestem zboczeńcem oczowo-włosowym.... Oczy Kang Dong Won'a to jest coś niesamowitego.... Wielkie, jaszczurze, z tymi wałeczkami... Plus wzrost.... Głos też ma ładny, nawet jego akcent jakoś nie przeszkadza... Ah i jeszcze bardzo podobał mi się w kędziorkach (zrobił sobie na potrzeby nowego filmu) które możesz zobaczyć tu http://www.youtube.com/watch?v=umnDKZ5fpXg

So Ji Sub - Jest taki... hmmm... nie wiem męski? Do tego świetny aktor...

Kim Nam Gil - ten to dla mnie fenomen... na pierwszy rzut oka nie jest jakiś strasznie przystojny ale przyciąga jak cholera... Nie wiem co w nim jest... Ale wiele go uwielbia:D w tym ja... Nawet z tym paskudnym wąsikiem.. http://www.youtube.com/watch?v=Z3Cd_NO-fBo

Ostatnimi czasy Song Joong Ki też mi się zaczął podobać....
Takeshi Kaneshiro

Nie, dobra, szczerze mówiąc to nie wiem:D Wymieniłabym cały koreański przemysł rozrywkowy... A teraz mam pustę w głowie...

ocenił(a) serial na 10

Achhh lubię te ich piżamki:D A z kim spał na początku Sungmin? Z Kanginem? Haha a potem Shidong sie do niego położył a hankjung chciał ich zwlec z łożka xD A ten blondyn 3:35 w piżadmie z odrostami to kto?

Rain jest niewątpliwie sexy, mogłam się po tobie spodziewać że go wybierzesz:D
W ogóle widzę, że ty tak jak i ja, masz jakieś upodobanie co do azjatów:D Mogłabys (tak jak i ja) się w co drugim zakochać:D Mnei się oni ostatnio nawet bardziej podobają niż "biali" xD Mam azjackie zboczenie jak widzę skośnookich to mmmmm mmmmmmm
Junho... jeszcze nie znam ale obejrzałam zdjęcia

Dla mnie z SuJu najbardziej pdooba się (domyślałaś się, prawda?) Heechul. Po za tym hangeng jest badrzo ładny i słodki z charakteru, umie tańczyć balet a jego żona będzie szczęśliwa bo dobrze gotuje (mnie ta sztuka niestety nie wychodzi xD). Po za tym bardzo lubię Hangenga, jego słodką osobowość i cały charakter:) Po za tym Yesung i czasami Donghae (na koncercie super show 2 bardzo mi się podobał w tej fryzurze, on Eunhyuk i Heechul to byli moi ulubieńcy wyglądowi z tego koncertu). Ale "Siwy" i Kyuhun też są w porządku:D Kyuhun jest wg mnie bardzo słodki i razem z Sungminem to dwa największe "słodziaki" w SuJu. Ma słodkiego "buziaka" :D

Shinee jeszcze nie rozróżniam, ale Taemin jest bardzo "śliczny", jeden z "śliczniejszych" chłopaków jakich widziałam. On trochę jest jak Kibum z SuJu (Kibum też jest "śliczny" i ma gwiazdorski uśmiech i zęby jak z reklamy pasty:P Ale za całokształt nie naleśży do tych którzy mnie się podobają)
minho też zdecydowanie z tych chłopców o "ładniutkich buziakach :D". Szkoda że ich nie bardzo znam z osobowości głównie z galerii, chciałąbym sama wyrobić sobie o nich jakąś opinię:P

"ale tak naprawdę w całej okazałości to podoba mi się najbardziej Onew mimo, że nie jest taki "śliczniutki" jak np Taemin..." to jest tak że śliczna buzia przyciąga ale czasem ciekawa osobowość sprawia że ta osoba bardziej przy (i po) ciąga i wydaje się w oczach bardziej atrakcyjna niż ci z ładnymi "buziakami". Widocznie tak jest w przypadku onewa:D Chciałąbym go poznać :D Tzn. jest ciekawszy niż Taemin i Minho? :)

Junho- nnooo nooooo. podoba mi się z wyglądu :)
Taecyeon- oglądałm zdjęcia, jest seksowny. Wydaj esię mieć mocniejszą osobowość niż Junho?

Kang Dong Won- świetnie opisałaś jego oczy, rzeczywiście też takie kocham :D :D "jaszczurze" xD S-s-s-sexy. ja właśnie za ten wyraz oczu kocham azjatów (lubię jaszczurki xD)
So Ji Sub- no, jak to Azjata. Ładny, ale fizycznie i wyglądowo nie wydaje mi się aż taki jak niektórzy poprzednicy:P

Kim Nam Gil- no, także przystojny. W tym linku co go dałaś, to on nie miał wąsika...

Song Joong Ki - aalle fajnyyyyyyyyyyyyyy. Podoba mi się:D bije od niego taki promyk "szczęścia", jest ładny, w moim typie :D W jakich dramach on grał?

Takeshi Kaneshiro- ten to widać, ostry, jak papryczka chili:D

"Nie, dobra, szczerze mówiąc to nie wiem:D Wymieniłabym cały koreański przemysł rozrywkowy... A teraz mam pustę w głowie..." to i tak już wielu wymieniłąś :P

"A i jeszcze zależy czy podoba mi się ze względu na wygląd (czytaj uważam, że jest ładny) czy podoba podoba czyli za całokształt..." powiedzmy że teraz intereseują mnie ci z "wyglądu" ;)

"Jezusie... Jakbyś mnie spytała o "białych" to może bym ci wymieniła " A moge cię zapytać o "białych" ? :D

ocenił(a) serial na 10
into_the_moonlight

i po raz pierwszy ja dałam, taki długi komentarz :D

ocenił(a) serial na 10
into_the_moonlight

zapomniałam dodać, że mi podoba się bardzo oczywiście Yi Hoo, i zapytać, co ty uważasz o Yi Hoo no i Gun Jun Pyo też:P

ocenił(a) serial na 10
into_the_moonlight

hehe właśnie oglądam 6 odc Thanx for waking me up i muszę potwierdzic czyjeś zdanie z hanakour.webd że "Yii Hoo nawet po wstaniu z łóżka wygląda jak model". Naprawdę jest taki przystojny! bardzo mi się jego uroda podoba :D

użytkownik usunięty
into_the_moonlight

Ło ho ho... no to sobie poczytam...
No najpierw jest KangIn
Ten na 3:35 co portki komuś chce ściągnąć i potem ciągną go po ziemi? Nie wiem, nie widzę twarzy ale po głosie i posturze obstawiałabym, że to Eunhyuk.

"W ogóle widzę, że ty tak jak i ja, masz jakieś upodobanie co do azjatów:D "
A no nie wiem co mi się zrobiło ale tak:D Nawet nie musi być jakiś piękny ale jak np oglądam Glee to z całej obsady najbardziej lubie i najbardziej mi się podoba Azjata mimo, że nie wiem czy w pierwszym sezonie serialu choć słowo powiedział, to samo w The Walking Dead- mimo, że nie jest jakiś zabójczy to gościa najbardziej lubię. Takie już jakieś zboczenie:D

Konkretniej co do SuJu...
Heechul mówisz, chłopak jest ładny ale mnie jednak odstrasza ta osobowość divy tak jak w przypadku Key'a z SHINee bo on też taki troszeczkę divowaty... No i ten wieczny róż o Heechula....
Hangeng- lubię na niego patrzeć bo ma chłopak jakąś taką charyzmę i też mi się podoba... szczególnie jak na chińczyka...
Yesung ah zapomniałam o Yesungu... on też, szczególnie w ostatnich fryzurach i oo i np w teledysku "No Other"... (PS. Zauważyłaś jakie on ma małe rączki?) tylko jakby tak był wyższy z kilkanaście cm to by był ideał...(moje kolejne zobaczenie- facet nie musi być "ładny" by był przystojny- wystarczy by był wysoki ale to u azjatów niestety towar deficytowy).
Donghae-naprawdę podoba mi się ostatnio w krótkich włosach... i jak założy okulary... ale szczerze do niego jako chyba do jedynego z SuJu mam jakiś dystans.. Niby go lubię ale go nie lubię bo przypomina mi kogoś kogo nie lubie tylko nie pamiętam kogo...:D (rozumiesz coś?)
Eunhyuk- zapomniałam o Eunhyuk'u:D Szczególnie ostatnio... Absolutnie nie należy do tych pięknych "flower boys", ale hmmm... no ma coś w sobie co przyciąga i mnie się zdecydowanie podoba...
Siwon- on mi się z początku nie podobał, konkretnie to twarz bo był takiś jakiś... plus myślałam, że jest starszy niż w rzeczywistości, ale później go pokochałami(szczególnie po obejrzeniu Oh! My Lady) świetnie wygląda w garniturze(ogólnie koszuli, elegancko ubrany) dodaj do tego, że prawdziwy z niego gentlemen i ogólnie dobry chłopaczyna...
Kyuhyun- to samo, na początku go nawet nie lubiłam dopiero z czasem zaczełam teraz to jeden z moich ulubieńców... A za kilka lat to dopiero będzie fajny... (w sumie ile on ma lat? 22? 23? a w tych programach to dopiero był młody) i coraz bardziej zaczyna przystojnieć...

"Szkoda że ich nie bardzo znam z osobowości głównie z galerii, chciałąbym sama wyrobić sobie o nich jakąś opinię:P"
Do tego zdecydowanie polecam Hello Baby :D

"Taemin jest bardzo "śliczny", jeden z "śliczniejszych" chłopaków jakich widziałam"
On jest taki do podziwiania... Nic tylko patrzeć i zachwycać się jego urodą...Naprawdę śliczny chłopak... Strasznie mnie ciekawi jak będzie wyglądał powiedzmy za 10 lat...

"Tzn. jest ciekawszy niż Taemin i Minho? :)"
Nie wiem czy jest ciekawszy, każdy z nich jest ciekawy ja jakoś go po prostu polubiłam... dlaczego...:D a)po prostu nie da się go nie kochaćD::D http://www.youtube.com/watch?v=txoDIf4O4Qg
b) Onew Condition http://www.youtube.com/watch?v=DNgitiWenQk
c)Chicken maniac... nie jem, nie lubię kurczaków ale po prostu muszę zjeść jak naoglądam się filmików z Onew i jego kochanymi kurczakami... Powinni mu płacić sporą kase za reklame kurczaków... przykład...http://www.youtube.com/watch?v=FloNspjKEeM (Yooguen to dziecko którym się zajmowali).
Swoją drogą chyba jestem jakaś psychiczna ale lubię oglądać filmiki na których wiecznie upada:D

"So Ji Sub- no, jak to Azjata. Ładny, ale fizycznie i wyglądowo nie wydaje mi się aż taki jak niektórzy poprzednicy:P"
Bo on w porównaniu z nimi to już emeryt:D Nie no żartuje ale naprawdę cudnie się na niego patrzy oglądając film czy dramę... Fakt faktem nie jest taki delikatny jak reszta...

"Song Joong Ki - aalle fajnyyyyyyyyyyyyyy. Podoba mi się:D bije od niego taki promyk "szczęścia", jest ładny, w moim typie :D W jakich dramach on grał?"
On jest między innymi w stałej obsadzie "Running Man'a" (poza kilkoma odcinkami bo kręcił drame)... Jeśli chcesz obejrzeć z nim dramę to zdecydowanie polecam Sungkyunkwan Scandal- dobra drama+ tam jeszcze kilku przystojniaków (min Yoochun z DBSK /JYJ) ale z grą Joong Ki nie mają szans:D Naprawdę świetna rola i nie da się go nie kochać...i to jego "Nan Goo Yong Ha da"

"A moge cię zapytać o "białych" ? "
Białych mówisz.... Josh Hartnett, Heath Ledger(niestety już nie żyje), Gosling mi się podoba...teraz mam pustke w głowie:D ooo wiem Guillaume Canet... i jeszcze kilku ale przez tych Azjatów nie wiem nawet jacy teraz biali ludzie są:D
A tobie?

Yi Hoo- który to?
Goo Jun Pyo- Lee Minho... mam z nim problem... Gdy zaczełam oglądać BOF nie podobał mi się... gdzieś po dwóch odcinkach mi się spodobał i te jego loczki... i ogólnie go lubiłam, podobał mi się... po skończeniu i obejrzeniu min innymi PT znowu nie wiem co o nim myśleć... Chłopak nie jest brzydki, jest wysoki... ale nie wiem... coś mi w nim nie gra... no ale przecież uwielbiałam go jako Goo Jun Pyo... już sama nie wiem..

"Taecyeon- oglądałm zdjęcia, jest seksowny. Wydaj esię mieć mocniejszą osobowość niż Junho?"
Tego nie wiem... chyba niekoniecznie ale nie znam ich jakoś szczególnie dobrze muszę dopiero dorwać coś z nimi...

Co do Azjatów to przypomniał mi się jeszcze chociażby Joo Won - tylko i wyłącznie dzięki jego oczom dotrwałam do końca 30 paru odcinków "Kim Tak Goo".... On to takie połączenie Kang Dong Won'a z TOP'em z Big Bang'u...
http://iloveohkpop.files.wordpress.com/2010/09/4f8bf_joo-won.jpg?w=500&h=343
http://sookyeong.files.wordpress.com/2010/08/tn_1282009502_419511620_0.jpg
http://photos.hancinema.net/photos/photo136723.jpg

O a propos TOP'a.. Nie jest za piękny ale oczy ma niezłe... i głos...i ogólnie lubię jak stoi jak jakiś kołek i się nie rusza:D
No i jak już jestem przy Big Bang'u to normalnie uwielbiam śmiejącego się Daesung'a...jak mu oczu nie widać tylko szparki...

A swoją takie pytanie mam... podoba ci się Nichkhun? Co jak co ale nie mogę zrozumieć czym ludzie się zachwycają bo mi nijak on się nie podoba...

ocenił(a) serial na 10

"Ten na 3:35 co portki komuś chce ściągnąć i potem ciągną go po ziemi? Nie wiem, nie widzę twarzy ale po głosie i posturze obstawiałabym, że to Eunhyuk." włąśnie też mi przez głowę to przeszło, ale tochyba dlatego, że ja goz awsze kojarzę z blond włosami (najczęśćiej chyba takie ma). Dziwne tylko że długie, ciekawe, jak Eunhyuk wygląda w długich włosach

"Nawet nie musi być jakiś piękny ale jak np oglądam Glee to z całej obsady najbardziej lubie i najbardziej mi się podoba Azjata mimo, że nie wiem czy w pierwszym sezonie serialu choć słowo powiedział, to samo w The Walking Dead" A co to są Glee i Walking Dead, jakiej produkcji to filmy, o czym są? ciekawe? To może sobie kiedyś obejrzę ::D

"Heechul mówisz, chłopak jest ładny ale mnie jednak odstrasza ta osobowość divy tak jak w przypadku Key'a z SHINee bo on też taki troszeczkę divowaty..."- nie wiem, ale mnie to w nim właśnie przyciąga i wydaje się atrakcyjne xD Takie na swój sposób urocze, jak się wygłupia i w ogóle. No i jego twarz- podobają mi się rysy, duże usta (w dodatku on umie się nimi sprawnie posługiwać ;P), wyraz oczu, piękny nosek, kształt twarzy, kości policzkowe, ogólnie uważam że jest słodki i bardzo atrakcyjny :D chyba już gdzieś go kiedyś widziałam w ogóle bo jak zobaczyłam to miałam wrażenie że skądś go znam i wcześniej mój kanon męskiej ładnej urody właśnie odwoływał się do urody Kima Heechula i podświadomie poszukiwała kogoś takiego jak on xP Nie smiej się, ale u mnie to już zakrwa na Kimo-zboczenie

"No i ten wieczny róż o Heechula...."- hehe, no włąśnie xD W Azji to jak widzę norma i tam nikt się nie przyczepia (Sungmin np. też nosił róż, a po za m wielu z nich miało różowe piżamy o czym przekonałam się oglądając 4 odcinek Fullhouse). Ale normalnie, gdybym wcześniej zobaczyła kolesia ubranego w róż, to z góry założyłabym mu przydomek "gej" xD Bo dla mnie właśnie pierwszym wyznacznikiem odmiennej orientacji u mężczyzn była zawsze różowa bluzka jak nic innego xD ;D Ale powiem szczerze, że na nim nawet to polubiłam, i dopisałam do części jego uroku i "słodyczy" :D

"Hangeng- lubię na niego patrzeć bo ma chłopak jakąś taką charyzmę i też mi się podoba... szczególnie jak na chińczyka..."- "szczególnie jak na chińczyka" uważasz że ogólnie chińczycy są trochę "gorszej jakości" w porównaniu do innych Azjatów? Nie no bo jeśli tak to wiesz, mnie też sięz awsze wydawało że oni są trochę tacy bardziej "mongołowaci" niż np. koreańczycy czy japończycy. I zawsze kojarzą mi się z targami na stadionie ;D Och Hangeng! A Hangeng raz powiedział że jego żona będzie szczęśliwa, bo on umie gotować ;D ;D ;D (westchnienie- ja nie umiem xD)

"Yesung ah zapomniałam o Yesungu... on też, szczególnie w ostatnich fryzurach i oo i np w teledysku "No Other"... (PS. Zauważyłaś jakie on ma małe rączki?) tylko jakby tak był wyższy z kilkanaście cm to by był ideał...(moje kolejne zobaczenie- facet nie musi być "ładny" by był przystojny- wystarczy by był wysoki ale to u azjatów niestety towar deficytowy)." NO JAK MOGŁAŚ ZAPOMNIEC O PIĘKNYM YESUNGU??! ;d On naprawdę czasem ma w sobie coś zabójczego. Mnie się bardzo spodobał po tym:
http://www.youtube.com/watch?v=OfYDQhnrg2s&feature=related
Tutaj był HOT. I Donghae. i wszyscy ;D Ale wiesz, on chyba najbardziej... normalnie pociłąm się przy komputerze z podniecenia ;D Od wzdychania zaparowałam cały ekran. A ten zabójczy okrzyk w momencie 1:06- STAŁAM DĘBA. On mi się tutaj jakoś tak skojarzyła nie wiem czemu z Sasuke z "Naruto" jak walczył z Itachim (lol, kojarzysz w ogóle o co kaman? xP) bo kiedyś widziałam taki AMV i on też tak "ryczał". Ale to było naprawdę mocne po tym Yesung stałsię dla mnie strasznie "HOT" i w okóle kanonem "gorącości". W ogóle, co myslisz o tym filmiku? Kto dla ciebie był najbardziej gorący/seksi? ;P

Co do "No Other" to ja nie do końca kojarzę który to on w nim ale chyba ten 0:28? Ta fryzura mnie myli:P Mnie się on osobiście najbardziej podobał na tym filmiku co go zapodałam! W ogóle podobają mi sie jego oczy bardzo (:D)

Małych rączek nie zauważyłam- będę musiała popatrzeć!
Acha! jakie są "ostatnie fryzury" yesunga? Może jakieś linki?

"tylko jakby tak był wyższy z kilkanaście cm to by był ideał...(moje kolejne zobaczenie- facet nie musi być "ładny" by był przystojny- wystarczy by był wysoki ale to u azjatów niestety towar deficytowy)." to ja mam jeszcze dziwniejsze zbocznie bo pomimo że sama mam 176, to często, bardzo często podobają mi się chłopcy średniegowezrostu, niźsi ode mnie nawet o 5 cm xD I za wysocy mnie straszą (czułabym się prz nich taka malutka iz agubiona xD). To jest dopiero dziwna rzecz!

Ale zaraz, wg danych, Yesung ma 178 cm wzrostu! :D :D :D

"Donghae-naprawdę podoba mi się ostatnio w krótkich włosach... i jak założy okulary... ale szczerze do niego jako chyba do jedynego z SuJu mam jakiś dystans.. Niby go lubię ale go nie lubię bo przypomina mi kogoś kogo nie lubie tylko nie pamiętam kogo...:D (rozumiesz coś?)" niby go lubię, ale przypomina mi kogoś kogo nie lubię xD Zawiłe to. Masz jakieś zdjęcie "z ostatnio"? i w okularach? Donghae to był mój hot nr 2 na tym teledysku co go dałam :D

Eunhyuk- zapomniałam o Eunhyuk'u:D Szczególnie ostatnio... Absolutnie nie należy do tych pięknych "flower boys", ale hmmm... no ma coś w sobie co przyciąga i mnie się zdecydowanie podoba...- rzeczywiście on nie ma urody Flower Boysa, a potrafi być bardzo "gorący". obejrzyj go na Super Show 2 to sama zobaczysz. Dla mnie on, Donghae i Heechul zrobili najlepsze wrażenie na Super Show 2. jeszzce apropo's Donghae'a- bardzo podobało mi się jego uczesanie na tym, to jest mój ulubiony jego look (musisz ich zobaczyć, jak nie mas czasu to pzrynajmniej 1wszy filmik!)

Siwon- bardzo cenię to, że jest gentlemenem i "dobrym chłopaczyną", u mnie to na duży plus. musisz jednak go obejrzeć na tym filmiku (autopromocja :D) co go tu zapodałam. No MUSISZ i powiedzieć mnie co o tym sądzisz. Zobaczysz jaki z nieog potrafi być gorący "Bad Boy"! ! ! A "Oh my lady" to ciekawa drama? Bo dużo o niej słyszałam?

Kyuhyun- Kyuhun jest z roku 88 więc ma 22 lata, ale i tak jest starszy od ciebie:) Ja go na samym początku nie kojarzyłam, zaczęłam po Imitate Note i wydaje mi się strasznie łądny i słodki

"Do tego zdecydowanie polecam Hello Baby :D" z pewnością obejrzę, ale żeby nie mieszać, to jak skończę z Juniorkami

"On jest taki do podziwiania... Nic tylko patrzeć i zachwycać się jego urodą...Naprawdę śliczny chłopak... Strasznie mnie ciekawi jak będzie wyglądał powiedzmy za 10 lat..." masz moją myśl, też mnie to ciekawi, jaki będzie on za 10lat. W sumie Juniorki np. mają po 20-kilka lat i są już w tm biznesie prawie 10 (raz mówili że się znają 8 lat gdzieś) a popatrz na takiego Heechula- ma 27 lat a wygląda na 21 xP Myślę że z Taeminem może być to samo. Czy ci azjaci w ogóle się nie starzeją??

a)po prostu nie da się go nie kochaćD::D http://www.youtube.com/watch?v=txoDIf4O4Qg- Możesz mi nie uwierzyć, ale po obejrzeniu tego naprawdę pokochałam Onewa i poczułam przywiązanie do niego tak jak do członków SuJu- on jest słodki! po tym dugim też, ale szczególnie po pierwszym

''c)Chicken maniac" ja tam kuraczaków nie lubię bo byłam wegetarianką przez 8lat i mi to do dziś zostało ( w tym roku przestałąm być)

"Wolisz Yougen czy Chicken" -chicken, bo były ze mną przze 22 lata xD

"Swoją drogą chyba jestem jakaś psychiczna ale lubię oglądać filmiki na których wiecznie upada:D" BUAHAHAHA! ... masz jakieś?

So Ji Sub- emeryt xD No 77 rocznik już :D

"i jeszcze kilku ale przez tych Azjatów nie wiem nawet jacy teraz biali ludzie są:D
A tobie?" lol mnie ostatnio to w ogóle przestali się biali podobać xD Nie mam żadnych typów. Ale kiedyś to był johnny deep i Leonardo DiCpario i Orlando Bloom i Jared Leto. Ale teraz żaden mi się nie podoba. Zminiłam kompletnie orientację na Azjatycką;P Acha, no jeden może co mnie się podoba jeszcze, z tych co najbardziej- Justin Timberlake xD
Heath Ledger też, no ale to nie azjaci xD

Yi Hoo- który to? Ty chyba żartujesz??? ZDZICHO!!! Co uważasz o Zdzichu :D mnie jego uroda strasznie "kręci". W Kotboda Namja po prostu już za pierwszym razem jak go zobaczyłam rzucił mi się strasznie na oko. To było coś jak miłość "od pierwszego wejrzenia"
Co do Gun Yun Pyo to ja mam podobne odczucia

"i ogólnie lubię jak stoi jak jakiś kołek i się nie rusza:D" ke?

"A swoją takie pytanie mam... podoba ci się Nichkhun? "- zbijesz mnie jeśli powiem że jest ładny? ;D Tzn. tyle, bo niektórzy mają takie coś że jak spojrzysz na fotę to czujesz wręcz magnetyczny pociąg (ja jak patrzę na Heechula to tak czuję) i on tego dla mnie nie ma... ale nie jest zły.

Ale powiem szczerze, że na razie to chłopaki z Super Junior wydają mi się najbardziej atrakcyjne od nich wsytkich, możliwe dlatego, ze ich najlepiej znam :)

Heh a nasze posty stają się z postu na post coraz dłuższe :D

ocenił(a) serial na 10
into_the_moonlight

w ogóle, z Shinee, wydaje mi się że bardziej lubię Minho od Taemina, a nie wiemczy najbardziej nie Onewa:D

ocenił(a) serial na 10
into_the_moonlight

hehe, ale właśnie obejrzałam sobie teledysk Shinee lucifer i muszę powiedzieć, że taemin wyglądał tam diablo HOT :D

użytkownik usunięty
into_the_moonlight

Prawda?:D Mówiłam już że lubię jego kłaki niezależnie od fryzury?:D
Co do Lucifer to uwielbiam tą parodię:D http://www.youtube.com/watch?v=32RHOZ60jZg

ocenił(a) serial na 10

it's taemins Uncle Lucifer, padammmmm xDDD

ocenił(a) serial na 10
into_the_moonlight

Btw. A co to jest Rapunzel? :D

ocenił(a) serial na 10
into_the_moonlight

calls our SuJu sunbaes gay xD

ocenił(a) serial na 10
into_the_moonlight

GUESS HOW MANY ANIMALS i KILL TO MAKE MY JACKET Xd

użytkownik usunięty
into_the_moonlight

Ta a potem Taemin:" That wasn't necessary, hyung. You could have just shaved my head":D swoją drogą jest jeszcze tego część druga:D "Hello"...

użytkownik usunięty
into_the_moonlight

Nie roszpunka czy coś takiego? Jak się nazywała taka blondyna co była zamknięta w wierzy i miała długie włosy i spuściła je eee "wybawcy" zeby on się mógł po nich wdrapać?:D

użytkownik usunięty

"A co to są Glee i Walking Dead, jakiej produkcji to filmy, o czym są? ciekawe? To może sobie kiedyś obejrzę ::D"
To seriale produkcji amerykańskiej. Czy ciekawe? Zależy dla kogo oczywiście:P Glee jest komediowo-muzyczny, o chórze szkolnym...Pierwszy sezon był nawet niezły, drugi mi się troche nudzi ale obejrzeć można:P The Walking Dead to znowu serial o zombie:D Szczerze to nie znoszę zombie ani tym podobnych a ten serial o dziwo mi się podoba i mnie wciągnął niesamowicie od pierwszego odcinka dlatego polecam jeśli lubisz seriale...Plus jest produkcji AMC a jak dla mnie ta stacja robi najlepsze seriale gdyż zgodnie z jej mottem "Story Matters Here".

"po za m wielu z nich miało różowe piżamy"
A widziałaś różową piżamę Heechul'a Tomem i Jerrym?:D - Jeśli nie to tutaj jest http://www.youtube.com/watch?v=SZzHukik9Bw

"Ale powiem szczerze, że na nim nawet to polubiłam, i dopisałam do części jego uroku i "słodyczy" :D"
Bo im to wolno... tak samo jak makijaż... co jak co ale bym chyba nie zdzierżyła np Polaka wymalowanego ale u nich mi to jakoś zupełnie nie przeszkadza... Tzn wszystko z umiarem oczywiście...

"uważasz że ogólnie chińczycy są trochę "gorszej jakości" w porównaniu do innych Azjatów? "
Nie uważam, że są gorszej jakości... plus z racji, że to duży kraj to tam też jest duże zróżnicowanie... ale nie wiem jakoś chińczyk zawsze kojrzył mi się z takimi wąskimi ramionkami i ogólnie tacy jacyś drobniutcy są.... i nie chodzi mi konkretnie o wzrost ale tak jakoś:D
no nieważne

"http://www.youtube.com/watch?v=OfYDQhnrg2s&feature=relat..."
Jaaaaa moi ulubieni juniorzy bijący się w deszczu:D:D:D masz racje hot:D:D

"lol, kojarzysz w ogóle o co kaman? xP)"
Nie:D

"o ja nie do końca kojarzę który to on w nim ale chyba ten 0:28?"
No, to on.

"Acha! jakie są "ostatnie fryzury" yesunga? Może jakieś linki?"
Konkretnych to nie mam ale ogólnie to miałam na myśli te z wiosny czyli promowania np Bonamany albo czegoś czyli przykładowo...
http://www.youtube.com/watch?v=VkhIUXYe6aY - takie obcięcie
http://www.youtube.com/watch?v=8zkds-GmjpU -lubię go w takim kolorze...
http://www.youtube.com/watch?v=lEEf1lsxbec - choć takie ciemne też lubię (tutaj jest akurat fatalna jakość)

"Masz jakieś zdjęcie "z ostatnio"? i w okularach?"
http://www.allkpop.com/2010/09/super-junior-donghae-in-thailand-filming-for-12-p lus - nie te okularki (tamtych znaleźć nie mogę) ale tu jest krótka fryzura... w takiej podoba mi się najbardziej...

" A "Oh my lady" to ciekawa drama? Bo dużo o niej słyszałam?"
Dla mnie bardzo ciekawa:D Siwon i ajumma wymiatają:D:P

"Czy ci azjaci w ogóle się nie starzeją??"
Niestety:D Moje osobiste spostrzeżenia- koreańczycy na starość strasznie dziadzieją... jeszcze nie widziałam ani jednego koreańskiego aktora żeby tak ok 50 można było powiedzieć, że jest przystojny... po 40 strasznie zaczynają "dziadzieć"

"Yi Hoo- który to? Ty chyba żartujesz??? ZDZICHO!!!"
A Zdzicho:D:D No tak... Zdzich- to jest tak, wg mnie ma baardzo ładne rysy, usta i ogólnie jest jednym z przystojniejszych natomiast jak już mówiłam wcześniej po Playful Kiss jak go widzę to mi się coś robi... Nie wiem czy jestem jakaś inna czy coś bo co czegoś nie przeczytam to wszyscy kochają PK, dają 9 i 10... A ja tego po prostu nie mogłam przeboleć...
Także uważam go za przystojnego, wcześniej przyjemnie mi się na niego patrzyłam ale na razie (do odwołania) otrząsa mnie na jego widok:D

"zbijesz mnie jeśli powiem że jest ładny? ;D "
Tzn brzydki nie jest, to wiem... jednak za nic nie mogę zobaczyć co w nim takiego wyjątkowego, że go tak ludzie lubią...

"i ogólnie lubię jak stoi jak jakiś kołek i się nie rusza:D" ke?"
Bo on jak nie rapuje (i nie tańczy) to stanie jak jakiś posąg i ani drgnie. Raz myślałam, że mi się filmik zaciął:D Może po raz kolejny mam coś z głową ale mi się to podoba:D Takie urocze na swój sposób... przykład... http://www.youtube.com/watch?v=jcDgy99A4lE TOP to ten najwyższy w środku... jedna z zawiech zaczyna się na 0:44

Co do upadającego onew to zaraz poszukam...

ocenił(a) serial na 10

"A widziałaś różową piżamę Heechul'a Tomem i Jerrym?:D - Jeśli nie to tutaj jest http://www.youtube.com/watch?v=SZzHukik9Bw"
jaka słodka :D I dostał ją w prezencie :D

"nie wiem jakoś chińczyk zawsze kojrzył mi się z takimi wąskimi ramionkami i ogólnie tacy jacyś drobniutcy są.... i nie chodzi mi konkretnie o wzrost ale tak jakoś:D" wiem o co ci chodzi :D

"Bo im to wolno... tak samo jak makijaż... co jak co ale bym chyba nie zdzierżyła np Polaka wymalowanego ale u nich mi to jakoś zupełnie nie przeszkadza... Tzn wszystko z umiarem oczywiście..." a ja powiem szczerze, u azjatów mi się to podoba, np. właśnie makijarz Shinee w teledysku "Lucifer" ale Polaka bym nie zniosła, bo to w ogóle nie ta mentalnośc i pzrede wszystkim nie taki typ urody :D Ale jeśli chodzi o azjatów to nawet troszkę oczekuję ładnych makijarzy w teledysku :D

http://www.youtube.com/watch?v=VkhIUXYe6aY a mnie się tu jeszzce Sungmin podoba. No i Heechul. No i Eunhyuk ma ciekawą fryzurę :P
"lubię go w takim kolorze..." a mnie ta fryzura się podoba
"choć takie ciemne też lubię (tutaj jest akurat fatalna jakość)" ja nie wiem czy go najbardzij nie lubię w ciemnych

"http://www.allkpop.com/2010/09/super-junior-donghae-in-thail... " nie wyświetla

""Czy ci azjaci w ogóle się nie starzeją??"
Niestety:D Moje osobiste spostrzeżenia- koreańczycy na starość strasznie dziadzieją... jeszcze nie widziałam ani jednego koreańskiego aktora żeby tak ok 50 można było powiedzieć, że jest przystojny... po 40 strasznie zaczynają "dziadzieć"" jak przeczytałam ten koemntarz to jakoś tak dostałam ataku śmiechu. Po prostu chyba próbowałam sobie wyobrazić "dziadziejących się" Super Junior albo Shinnee i to przekroczyło wprost moją wyobraźnię. Ale to musiało9by być jakieś okropne i straszne i w ogóle tragiczne, nawet nie chcę dopuszzczać do seibie tkaich myśli!

"Playful Kiss" takl źle tam wypadł? Napiszesz coś więcej?

"Tzn brzydki nie jest, to wiem... jednak za nic nie mogę zobaczyć co w nim takiego wyjątkowego, że go tak ludzie lubią.." no ja tego wyjątkowego też nie poczułam ale może to trzeba go na żywo zobaczyć w jakimś filmie

"jedna z zawiech zaczyna się na 0:44" BUAHAHAHAHA to mnie rozśmieszyło jak to zobaczyła :D :D to jest zabawne! Ale wiesz co nie ,mogę się oprzeć temu wrażeniu że jesteś trochę... dziwna co do takich dziwnych upodobań :P Nie obraź się

użytkownik usunięty
into_the_moonlight

" Po prostu chyba próbowałam sobie wyobrazić "dziadziejących się" Super Junior albo Shinnee i to przekroczyło wprost moją wyobraźnię. Ale to musiało9by być jakieś okropne i straszne i w ogóle tragiczne, nawet nie chcę dopuszzczać do seibie tkaich myśli!"
Fu...Fuuu chociaż z drugiej strony chciałabym ich zobaczyć jak będą wyglądać po 40:D:D:D to będzie widok:D:D boże :D:D obym jeszcze wtedy pamiętała żeby ich zlookać:D:D:D

""http://www.allkpop.com/2010/09/super-junior-donghae-in -thail... " nie wyświetla"

A tu? http://en.korea.com/blog/fanclub/fanclub-photo/super-junior-donghae-in-thailand- filming-for-12-plus-2/

""Playful Kiss" takl źle tam wypadł? Napiszesz coś więcej?"
Tzn ja czasem jestem przewrażliwiona co do gry aktorskiej... A Zdzicha utalentowanym aktorem bym raczej nie nazwała... główny problem to to, że ciągle niezależnie od sytuacji itd miał wiecznie jedną i tą samą mine... A z racji, że był głównym bohaterem no to raziło mnie po oczach i męczyło... dodaj do tego irytującą główną bohaterkę i dla mnie katastrofa... ale sporo ludzi to lubi nawet bardzo... czego ja nie rozumiem...

"Ale wiesz co nie ,mogę się oprzeć temu wrażeniu że jesteś trochę... dziwna co do takich dziwnych upodobań :P Nie obraź się"
Wiem, wiem:D ale cóż zrobie:D podobno mnie upuścili przy porodzie:D może dlatego...

A ja właśnie Zdzicha w BOF nie lubie, jest on chyba najbardziej lubianą postacią z BOF, przynajmniej z tego co na zagranicznych forach czytam, a ja jestem wierną fanką pudla (GJP) ;D Za to w PK uwielbiałam BSJ szczególnie właśnie za tę jego jedną mine pod tytułem "Olewam" xd No wiesz, każdy lubi co innego ;d

użytkownik usunięty
Phantasis

"No wiesz, każdy lubi co innego ;d"
No być może:D w BOF też chyba wolę GJP, tzn nigdy nie miałam czegoś takiego, że wolałabym żeby GJD była ze Zdzichem... od poczatku wolałam GJP..
Ale w PK nie moge... Może i do postaci pasowała ta mina tylko gdyby zmienil ją od czasu do czasu to by było świetnie:D