błagam tylko nie to , jesli naprawde szykuje ten romans przestaje ogladac Klan , juz wole Wige jest sympatyczna i nie wyglada jak to monstrum Baska nabotoksowane bez mimiki, wrecz przeciwnie wyglada swietnie .Apel do scenarzystów nie róbie widzom tego!
ja też wolę Wigę, a poza tym Barbara to modliszka, przyczepiła się Jacka, potem Rafalskiego, Feliksa a teraz do Pawła próbuje startować.
Spokojnie drogie panie!
Po dzisiejszym odcinku widać, że doktorek jednak woli spędzać wolne chwile z dentystką.
Póki co . . .
Miałam wrażenie,że sztywność od doktorka dziś aż biła! :)
Może mi się tylko wydaje, ale moim zdaniem, chemii między nimi zero.
Jak siedzieli na tej kanapie to mi się śmiać chciało, bo Kamińska jest taka wielka, że nawet przy całkiem dobrze zbudowanym Stockingerze wygląda ogromnie! :)
Doktorek, a właściwie i Stockinger, to straszne drewno!
Jedna mina, jeden ton i protekcjonalna maniera: "Tadeusz, przyjacielu!", "Pawełek, synu!".
Makabra.
Co do stosunków (bez podtekstów:) wielkości, oczywiście, to druga para młodsza biję
tę podaną przez Ciebie: Czesia i Darek - ta to jest dopiero duuuża.
A Kamińska, owszem duża, ale gruba to raczej chyba nie.
Oj tak, tak,,, A swoją drogą - współczuję jej, że ma taki mało kobiecy typ urody.
Jakaś zasadniczo mało kobieca to chyba nie była,
kwestia gustu, ale . . . TE czasy to już nie wrócą:
http://www.kozaczek.pl/img_users/1228323684.JPG
http://www.kozaczek.pl/img_users/1228323394.JPG
Nie, nie. Gruba nie jest, jest po prostu masywna :)
Chociaż w porównaniu do czasów z Karate po polsku, baaardzo się zmieniła.
Stockingera muszę obronić, bo uważam go za dobrego aktora.
Chociażby w teatrze. Nie wiem,co się z nim dzieje w klanie, ale faktycznie jest w nim bardzo sztuczny i sztywny.
"Nie wiem,co się z nim dzieje w klanie, ale faktycznie jest w nim bardzo sztuczny i sztywny."
Ale w pierwszych latach Klanu nie był sztywny.
Doktor Lubicz powinien być z Ramoną. Ona ma ze 20 lat a on 67 różnica wieku by im nie przeszkodziła w miłości ;p
A tak na serio to fajniejszy wątek byłby z Barbarą - ona pewnie chciałaby go oskubać z kasy wprowadzić swojego syna do jego domu i byłaby złą macochą dla Pawełka Jr. ;p Już widzę kłótnie Pawełka z Pedrem albo wyrzuty Barbary, że Paweł jak na takiego chirurga i właściciela kliniki za mało zarabia xD
Cóż, Barbara nie jest typem stałej kobiety liczącej na stabilizację. To Wiga jest kobietą, która jest gotowa spędzić resztę życia z Lubiczem na kanapie przed telewizorem przy lampce wina czy kawie.
Meksyk jest w Ameryce Północnej (i częściowo w środkowej - na południe od przesmyku Tehuantepec).
No, Baśka już zagina parol na Lubicza! :) Ale ta ich rozmowa była sztuczna! Naprawdę nie potrafią dobrać Stockingerowi fajnej partnerki.