http://www.swiatseriali.pl/wyniki-ankiety-oglaszamy-wybory-miss-klanu-ktora-dzie wczyna-z-tego-tasiemca,qId,61712
Mój głos poszedł na Martę, piękną jednocześnie w sposób niebanalny, ale także po troszę klasycznie, bezpretensjonalną, fajną. Na drugim miejscu jest u mnie Kamila, na trzecim Zyta. Jak jest u Was?
Wiem, że jak się ujawnię to będę miał samych wrogów na tym forum ale trudno. Jak dla mnie to na pierwszym miejscu jest Bożena, później Marta, następnie Zyta.
Na przeciwnym biegunie znajduje się Julia, która wręcz nie ma konkurencji.
Julia ma niewatpliwe atuty urody takie jak figura i grube piekne wlosy. Ale za to juz zabki odstraszaja
nr 1 to Kamila (w ciemnych włosach)
Reszta kobiet jest za nią Marta, Miranda, Gabriela i wiele innych :)
*w agencji reklamowej u Feliksa jest też Lajla wg. mnie czołówka ale rzadko ją pokazują :(
niewatpliwie piekna kobieta jest IzabellaTrojanowska, w dodatku ma klase i swietnie sie trzyma. A co do mlodszego pokolenia to Herbus jest b ladna, nie mozna tez odmowic urody Bozence i Kamili. Agnieszka bardzo wypiekniala z wiekiem, ale nie jest to klasyczna pieknosc. Zyta jest przecietna jak dla mnie, ale jakos najmniej podoba mi sie Kaja PAschalska. Na prawde gdyby nie te wlosy to by byla lekka masakra