Haha ten Klan wiecznie zaskakuje :D W ciągu pół roku to już niestety trzecia osoba w Klanie
:/
hahah ni emoglam z tego. jeszcze sznur sprawdzal. oni sie nabijaja z naprawde chorych ludzi
Hehe no właśnie. A jak w filmach robią "powieszenie się"? Aktor zawiązuje pętlę na szyi, zaciska ją, a co jeśli np. pośliźgnie się i naprawdę odsunie się wtedy od krzesła i się udusi?
Maciek to by się powiesił naprawdę bo jak wiadomo ten osobnik nie rozróżnia fikcji od rzeczywistości.
A może jeszcze będzie tak, że Ola zdąży odciąć sznur?? (tak w ogóle to czy ten sznureczek nie był za cienki? w sumie nie znam się na sznurkach do wieszania:P)
A jeśli Ola nie znajdzie sekatora to pobiegnie na Sadybę, pożyczy siekierę od Jerzego i przybiegnie.
Nie wiem tylko czy Norbert tyle wytrzyma.
Ale to silny chłop
Albo Ola wróci z siekierą a Norbert ogląda sobie w TV Teleexpress "Sam sie odciąłem. Ile można na ciebie czekać?"
Rozbawił mnie węzeł który Norbert zrobił, wcale nie jest on taki prosty, i myślę że samobójca raczej nie bawi się w robienie klasycznej szubienicznej pętli niczym fachowy kat :D
nie ma sensu ciagnać,tego wątku.wiadomo,ze ruda i Rafał(czy jak mu tam)maja sie ku sobie.nie chcą rozegrac tego taki sposób,że zerwie z Norbertem,bo to przeciez wzóri taka Oleńka,nie może wyjść na złą i i bez uczuć,więc postanowili ułatwić jej zadanie,i Norebert sam odbierze sobie życie
Gorzej będzie jeśli mu się nie uda, bo wtedy Ruda będzie miała dylemat moralny przez kolejny rok - odejść od niego czy nie.
A jeśli odejść to w którym odcinku ?
Ten aktorzyna grajacy norberta jest tak beznadziejny i szpetny, ze mógłby zniknąc z tego serialu, ale czytałam, ze niestety nie zniknie i wcale się nie zabije
w sumie ruda dobrze na tym wyjdzie..bo z traumy samobójczej śmierci norbiego wyrwie ją matka rafałka czyli światowej klasy psychiatra!ole!!!
tak jest!specjalnie bardzo szybko (nawet bardziej niż bardzo szybko ;P) wróci z australii..może do jego powrotu pani matka rafiego zapoda jej ten zaje!@#$ lek co norbi miał brać. Btw szkoda że nie brał..może by ozdrowiał w cudowny sposób ;>
On tak będzie dyndał do września, bo przed nami dwa ostatnie odcinki aktualnego sezonu. Oni zawsze robią przed przerwą wakacyjną taki cliffhanger (zakończenie sezonu w momencie największego napięcia np. x umrze albo nie umrze, z porwał y i nie wiadomo co dalej). O ile dobrze pamiętam, to akcja Rysia w burdelu też chyba miała miejsce w jednym z ostatnich odcinków sezonu, a reszta działa się już we wrześniu. Albo może nie bylo to z Rysiem, tylko z zaginięciem Beaty? Nie pamiętam...
pranie nie raz wieszalas na sznurku i co nie zerwalo? troche wyobrazni dupeczko.
o w mordę,przegapiłam jeden odcinek,a tutaj taka akcja.Nie wybaczę sobie tego :(