Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35796
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Ola i Norbert

ocenił(a) serial na 1

Jak myślicie Ola rozejdzie się ze świrem Norbertem na rzecz jej kolegi z pracy ? Po
dzisiejszym wałku Norberta odnośnie tego mieszkania i związanego z nim rzekomym
małżeństwem . Myślę , że jest skłonna to zrobić . Następnie , Norbert będzie ich
prześladować niczym De Niro w "przylądku strachu " . Może być to ciekawe :) Swoją drogą ja
go nie trawie strasznie jest irytujący można nawet powiedzieć (wku****ący)

użytkownik usunięty
bzykus100

Myślę że zostanie z Norbertem bo go kocha mimo wszystko.
Biedna ta Ola -zawsze ma pod górę a nie chce nikogo skrzywdzić.
Lubię tą postać.

ocenił(a) serial na 2

Paschalska się wyrobiła, to teraz każdy na nią leci, denerwuje mnie ten kurator, taki natręt z niego mąciciel.

użytkownik usunięty
bzykus100

Powinna dać sobie z tym Norbertem spokój.

ocenił(a) serial na 4
bzykus100

Odejdzie prędzej czy później, czeka tylko na większy pretekst. Przecież ona dobrze wie że w końcu znów mu odbije i będzie kolejna jazda.

ocenił(a) serial na 3
andre_

A ja myślę, że scenarzyści jej w tym pomogą i pozbędą się Norbusia, tak samo jak kiedyś zabili ojca małej Zosi:)

czarownica_kat

A ja myslałam że rozwinie sie wątek między Agą i Mironem---szkoda że scenarzyści pozbyli się ojca Zosi :(

czarownica_kat

A ja myslałam że rozwinie sie wątek między Agą i Mironem---szkoda że scenarzyści pozbyli się ojca Zosi :(

czarownica_kat

A ja myslałam ze scenarzysci ze pozbędą sie wątku Agi i Mirona ------i mam nadzieję że nie pozbędą się Norbeta-Niech poszaleje jeszcze :)))

bzykus100

a zauwazyliscie ze ile razy (conajmniej 2) Ola zaproponuje Norbertowi smaczna acz prosta kolacje (krewetki + spagetti) on wpada w szal z jakichs powodow?? mozna powiedziec wariat ale on chyba po prostu nie lubi krewetek

ocenił(a) serial na 10
wujciowariatuncio

:D :D :D Czyli się wyjaśniło! Po prostu Olka nie dostrzegła, że on nie lubi krewetek, a potem jeszcze z niego wariata zrobiła.