Bo ja:
1. Daria Braniecka (Łakomska)
2. Joanna Tylicz (Buchowiec)
3. Karolina Słomka (Przybylska) - trochę mało jej w serialu i dlatego tak niskoo.
4. Magda Mazurek (Dereszowska) - najbardziej wkurzająca ;PP
Widać, że ten serial jest dla tępych gówniar z gimnazjum. 3 wpisy w tym temacie i wszystkie, co już widać po nicku, pisane przez dzieci. A co do bohaterek - wszystkie zachowują się jak kurwiszony, z gównem zamiast mózgu - tyle na temat.
Karolina - postać , która się zmienia, ewoluuje z nieprzejmującej się niczym dziewczyny w dorosłą kobietę, matkę.
Ad.serial dla gimnazjum itp- w każdym filmie/serialu inteligentny człowiek znajdzie coś interesującego, chociaż jako ciekawostkę socjologiczną; albo po prostu obejrzy dla relaksu;)
Ad. bohaterki - hm...ocena moralna i intelektualna została przeprowadzona na takim wysokim poziomie, że ręce opadają;) Prostytuowanie się i flekalia -- interesujące;)
hehhe, widzę, że ktoś się sili na inteligencję i średnio mu to wychodzi;) Do Twojej informacji: ad. to adnotatio,tu użyte w kontekście anodtacji pierwszej, a nie w odniesieniu do punktów. Delikatna różnica.
Ja bardzo lubię bohaterki Karolinę / Joanne
Troszkę mniej Darie ale liczę że coś jeszcze pokaże :)
W ogóle nie polubiłam Magdy
Serialik spoko :)
1 Magda Mazurek //uwielbiam ta aktorke, rola bardzo ciekawa :D
2. Karolina Słomka
3. Daria Rraniecka
4. Joanna Tylicz
Dokładnie tak jak wyzej!
Magda jest najlepszą i najciekawszą postacią w serialu. I sporo jej było. Uwielbiam!
Potem Karolina, również fantastyczna postać, bardzo interesujący, silny charakter, następnie cicha woda brzegi rwie czyli Daria i na szarym końcu Joanna której nie znoszę. Jest taka nijaka... Na plus, że szanowana pani mecenas.