Jak jak widze co drugi odcinek to sie tylko za przeproszeniem każdy szmaci i uprawia sex z każdym kto na niego spojrzy :/
No nie powiedziałabym ;/ Chyba, że ty jakąś inną wersję oglądałeś, ale w to nie wnikam ;) Jak to możliwe, że jak to wspaniale ująłeś: "każdy szmaci i uprawia sex z każdym kto na niego spojrzy", skoro 2 z nich to mężatki, trzecia nie spała z nikim odkąd zerwała z chłopakiem i wyprowadziła się od niego, a czwarta spała może z dwoma, po czym związała się na stałe z jednym mężczyzną...;/
No to wyobraźcie sobie, że obejrzałem 6 odcinków tego gówna. Nie wiem jakim cudem, ale wytrzymałem, choć męczyłem się niemiłosiernie. I potwierdzam słowa autora tematu. Bohaterki zachowują się jak kurwiszony z gimnazjum, Ruda to już szczególnie (nie wiem jak koleżanka ogląda serial, bo Ruda to w każdym odcinku komuś obciąga, więc nie wiem o jakich 2 facetach mówi). Ale pokolenie nam rośnie...
po pierwsze jak się nie ogląda- to bzdur lepiej nie pisac - kazda w serialu główna postac miała po jednym partnerze przez cały serial - to jedno.
po drugie - a nawet jakby było inaczej , to skoro to tak boli można przełączyć na TVN ReLIGIA, albo MINIMAX
a po trzecie: skoro Adamo najwyżej ocenia Shreka i Gwiezdne Wojny, to nie dziwie się że film dla trochę bardziej dorosłych tak kuje w oczy :)))