PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=789749}

Korona królów

2017 - 2020
4,3 13 tys. ocen
4,3 10 1 13463
2,0 3 krytyków
Korona królów
powrót do forum serialu Korona królów

Najnowsze odcinki są świetne. Szkoda, że oceniacie serial po dwóch pierwszych odcinkach. Mega dobry serial. Nie ominęłam żadnego odcinka. Wkręciłam się.

ocenił(a) serial na 5
farfalla88

Obejrzałam wszystkie jak dotąd wyemitowane odcinki i nadal uważam, że jest beznadziejny

Sokowa_Ota

Tez oglądam bo interesuje się historią, obejrzałem wszystkie polskie produkcje z gatunku historyczne. Jest lepiej niz na początku, bo coś się dzieje. Telenowela się trochę rozwinęła. Brakuje mi więcej plenerów, aktorstwo kuleje nadal. Ale dałbym 4 na kredyt wierząc ze wszystko idzie w dobrym kierunku.

ocenił(a) serial na 2
farfalla88

Oceniłaś ten serial na 10... "Mega dobry"... Więc jeśli ten serial jest "mega dobry" to aż skręca mnie z ciekawości na jaką ocenę zasługuje na przykład "Rzym" czy "Gra o Tron" gdzie wszystko - od scenariusza poprzez dialogi, charakteryzację, plenery po pracę kamery itd jest o niebo lepsze. One chyba powinny dostać w tej skali ocenę 1000.

Pomijam biedę "materialną" tego serialu - najgorsza jest bieda mentalna. To typowa telenowela, tasiemcowy produkt o telenowelowatej strukturze odcinków. Wiem, że są miłośnicy i takiej formy, ale to jeszcze nie zmienia faktu, że to kino niskich lotów.

ocenił(a) serial na 8
farfalla88

Nagonka zrobiła swoje i stąd ocena niska. A z drugiej strony atak w TVP, a nie serial bo większość recenzentów nie oglądała serialu lub jakieś 5-minutowe skrawki.