Lece z pracy, pędzę na powtórki 13tego Posterunku, patrze, a tutaj puszczają tą chałę..
a ja wrocilem o 15 ze szkoly , na 18 mam trening pilkarski ... zawsze oglądam posterunek bo to praktycznie nie licząc wieczoru jedyny wolny czas na relax w dniu .
Patrze! a tu takie gówno zapodali ... przecież tego ścierwa nie da sie oglądać, mało oryginalne , nawet nie uśmiechnąłem się ani razu podczas oglądania tej tandety ... Zamiast tego szajsu lepiej zarzucić stare odcinki Kiepskich, albo cokolwiek np. 'Idź na całość' .
Jestem strasznie zgegustowany tą sytuacją i mam nadzieje że to się skonczy jak najszybciej
Ta dokładnie. Nie muszę chyba mówić, ze ja też czekałem na 13 posterunek i też się rozczarowałem tymi "Kosmitami". Ja nie mogę, taki dobry pomysł (perypetie Ziemian z mieszkańcami innej planety) mógł zepsuć - Olaf Lubaszenko ? Raz można było się uśmiechnąć jak gościu kosmicie proponował wódkę w czekoladzie, ale to raz. Naprawdę gorzej tego nie można było zaplanować :/
No ja chętnie oglądnął bym sobie drugą serię 13tego Posterunku, no ale to to już jest porażka. Myślałem że tylko wczoraj zapuścili to bo coś im się stało, no ale wracam dziś - patrzę i znowu ta beznadzieja.. No cóż, zawsze pozostają Miodowe lata jeszcze o 17:10 ;) Tam już bardziej jest się z czego pośmiać.