PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=191775}
2,5 349  ocen
2,5 10 1 349
Kosmici
powrót do forum serialu Kosmici

Beznadzieja

ocenił(a) serial na 1

Lece z pracy, pędzę na powtórki 13tego Posterunku, patrze, a tutaj puszczają tą chałę..

ocenił(a) serial na 1
Tillig

a ja wrocilem o 15 ze szkoly , na 18 mam trening pilkarski ... zawsze oglądam posterunek bo to praktycznie nie licząc wieczoru jedyny wolny czas na relax w dniu .
Patrze! a tu takie gówno zapodali ... przecież tego ścierwa nie da sie oglądać, mało oryginalne , nawet nie uśmiechnąłem się ani razu podczas oglądania tej tandety ... Zamiast tego szajsu lepiej zarzucić stare odcinki Kiepskich, albo cokolwiek np. 'Idź na całość' .

Jestem strasznie zgegustowany tą sytuacją i mam nadzieje że to się skonczy jak najszybciej

ocenił(a) serial na 2
kaczy_4

Ta dokładnie. Nie muszę chyba mówić, ze ja też czekałem na 13 posterunek i też się rozczarowałem tymi "Kosmitami". Ja nie mogę, taki dobry pomysł (perypetie Ziemian z mieszkańcami innej planety) mógł zepsuć - Olaf Lubaszenko ? Raz można było się uśmiechnąć jak gościu kosmicie proponował wódkę w czekoladzie, ale to raz. Naprawdę gorzej tego nie można było zaplanować :/

ocenił(a) serial na 1
kaczy_4

No ja chętnie oglądnął bym sobie drugą serię 13tego Posterunku, no ale to to już jest porażka. Myślałem że tylko wczoraj zapuścili to bo coś im się stało, no ale wracam dziś - patrzę i znowu ta beznadzieja.. No cóż, zawsze pozostają Miodowe lata jeszcze o 17:10 ;) Tam już bardziej jest się z czego pośmiać.

Tillig

no jednym słowem tragedia, mam nadzieje ze polsat szybko sie opamieta i da coś normalnego, a nie takie badziewie