Nie uważacie, że ten serial jest jednak trochę agresywny, wulgarny i mocny? Ja miałam zacząć oglądać, ale już się zraziłam po pierwszych odcinkach.
jesli oczekujesz kolejnego hsm albo czegoś w tym stylu to odpuść sobie oglądanie. Jesli sadzisz ze jest zbyt agresywny, wulgarny i mocny to zaczynam podejrzewac ze zyjesz pod jakimś kloszem...
moim zdaniem jest świetny, bo w przeciwieństwie do słodszych seriali amerykańskich pokazuje naturalizm opatrzony angielskim humorem...
uwielbiam go!
jest wulgarny, nawet bardzo! agresywny... ale nie bierze się to nie wiadomo skąd. widocznie takie są realia i życie na wyspach!
właśnie na tym polega urok tego serialu, pokazuje młodzież nie rodem z Beverly Hills, ale prawdziwą, może i nawet trochę przerysowaną, ale taką którą można polubić, której problemy wydają się bardziej prawdziwe niż w innych młodzieżowych serialach...
Za to lubię ten serial, a bynajmniej pierwsze 2 sezony, bo trzeci po pierwszym odcinku podjeżdża jakąś głupią amerykańską komedią typu American Pie.
to obejrz 2 odcinek : P
po pierwszym odcinku pierwszego sezonu nie chcialam ogladac dalej bo mnie nudzilo szczerze mowiac, ale z nudow obejrzlam... teraz nie moge sie doczekac na kazdy nowy odcinek i jest to jedyny serial jaki lubie : D
pokazuje taka mlodziez jaka jest, moze sie z nia nie spotykamy na codzien, na kazdym kroku, ale pełno takich osob... Sama znam taka "Pandore" : D
do mnie jak narazie 3 sezon nie przemawia, zdecydowanie bardziej realne wydawaly mi sie problemy starych skinsów, ale dopiero byly dwa odcinki moze po nastepnym (ktory w UK jest juz dzisiaj wieczorem wiec jutro pewnie bedzie do sciagniecia) wyrobie sobie lepszą opinię. zobaczymy:)