Zastanawia mnie to, co jest napisane w ciekawostkach o piosence wild world śpiewanej na koniec 1 sezonu. Podobno wszystcy aktorzy oprócz Tony'ego śpiewali ją, tylko on potrzebował playbacku, ale przecież jeżeli nagrywali te odcinek to musieli cala piosenkę puścić z playbacku bo wątpię żeby wszyscy śpiewali normalnie przed kamerami. Chyba, że w tej ciekawostce chodzi o to, że aktor grający Tony'ego nie śpiewał tego w ogole, tylko ktoś inny podłozył za niego głos. Ale to też nie jest raczej możliwe, bo głos absolutnie pasuje do Ton'ego. :)
Trochę nawiązując do Tony'ego - nie wiem, gdzie, ale czytałem, że były z nim lekkie spięcia w grupie i m.in. dlatego nie ma go w dodatkowym epizodzie (secret party czy coś). :> Nie wiem, ile w tym % prawdy - może 0?
a gdzie mozna obejrzeć ten epizod? bo ogolnie to caly ten serial obejrzałam na youtube :P
Nie wiem, jutro Ci mogę poszukać linka, bo dziś już zmęczony jestem. Zobacz na YouTube, może jest.
A odcinki online na iitv.info można oglądać. ;]
W skins secret party nie było Tony'ego bo przecież był po wypadku i leżał w szpitalu. Wydaje mi się, że piosenkę "Wild world" śpiewał między innymi Tony. On ma przecież ładny głos- śpiewał na przesłuchaniu do chóru w pierwszym odcinku.
może chodzi o to, że wszyscy aktorzy śpiewali bez przeróbek, a jego nagrali wcześniej, poprawili i puścili z playbecku
pewnie tak, chociaż może nie musieli go poprawiać :P ale niewątpliwie trudno by mu się śpiewało z takiej pozycji :)