PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=378865}

Kumple

Skins
2007 - 2013
7,8 89 tys. ocen
7,8 10 1 89140
7,2 13 krytyków
Kumple
powrót do forum serialu Kumple

To w końcu oni w 3 i 4 sezonie mają po ile lat? Bo w pierwszym odc. 3 sezonu Freddie
mówi, że zaczynają studia, a w którymś tam Katie mówi, że Naomi próbowała pocałować
Emily w liceum. Czyli studiują, tak? Więc nie mogą mieć po 17 lat, jak niektórzy mówią (że
Effy tyle ma)??

ocenił(a) serial na 9
Hmm_Ciastko

To są błędy w tłumaczeniu, oni mają po 16-17 lat w pierwszych sezonach(1,3,5) i zaczynają szkołę średnią, którą u nich nazywa się collegem. A to z Naomi i Emily nie chodziło o liceum, tylko o młodsze klasy, wydaje mi się, że chodziło o middle school, ale już nie pamiętam dokładnie.

Hmm_Ciastko

W UK jest inny system edukacyjny. Poza tym, ich college to nie są studia wyższe w naszym rozumieniu! To bardziej coś w rodzaju technikum albo liceum profilowanego, po którym można, ale nie trzeba iść na studia.

ocenił(a) serial na 7
Evarini

Nie to, że nie lubię tego serialu, jestem jego fanką i bardzo podobają mi się wątki, ale kur*a patologia jest w serialu jest niesamowita. Może to dlatego jest taki dobry :D

ocenił(a) serial na 8
Evarini

Dokładnie, bohaterowie są w ich odpowiedniku szkoły średniej.

_malena_

To niby są w wieku bohaterów ci aktorzy, ale i tak wyglądają dojrzalej. Ja tez mam 16 lat, a mówią mi niektórzy, że wyglądam na 13...