PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=378865}

Kumple

Skins
2007 - 2013
7,8 89 tys. ocen
7,8 10 1 89135
7,2 13 krytyków
Kumple
powrót do forum serialu Kumple

NOWA OBSADA !

ocenił(a) serial na 9

http://www.e4.com/skins/series5/pictures/cast-reveal.html

Jak dla mnie trochę nudnawe te facjaty ale zobaczymy... ?

użytkownik usunięty
187

Po zdjęciu na pewno ocenimy zarówno obsadę, jak i serial...
Dajmy im szansę - może nie będą tacy źli.

ocenił(a) serial na 8

Coż ja nie byłem chętny do oglądania tego serialu kiedy pierwszy raz zobaczyłem urywek. Jednak jakoś tak wyszło, że zacząłem ogładać. I patrze 3 sezon a tu zupełnie inna historia, poza Effy, sami nowi ludzie. KOniec końców, choć początkowo na nie, podobało mi się. Dajmy im szanse

bartekbg

ktoś wie kiedy zaczyna się 5ty sezon?

użytkownik usunięty
Astrid_

Tak, ja. Wtedy się zacznie, kiedy się zacznie. A jak się zacznie, to już się zacznie i się nie skończy.

ocenił(a) serial na 7

Jejku,hultekk jesteś denerwujący. Sezon piąty zaczyna się w Styczniu 2011, a kończy w Marcu.
A pro po nowej obsady. Na stronie Channel 4 jest głosowanie...16 procent ocenia ich pozytywnie :D
Ja głosowałem negatywnie...mam wrażenie,że to będzie sezon o dzieciach z OAZY!

użytkownik usunięty
Eric_Ponti

A ja mam wrażenie, że jesteś dzieckiem z nieudanego związku roma z murzynem, a w dzieciństwie karmiono cię cegłówkami i gnojem. -_- Jakim cudem oceniasz ludzi, których nie znasz?! Których widziałeś na kilku fotkach i którzy tylko z twarzy wyglądają nie bardzo?!?!?!? Może mają więcej talentu aktorskiego, niż De Niro i Pacino razem wzięci?! NO KURWA!

PS: Jestem denerwujący, bo nie przystaję na głupotę ludzką, tylko walczę z nią? OK, mogę być denerwujący, ale to wy (nie wszyscy, tylko ci, co 20 razy powtarzają "KIEDY SIĘ ZACZNIE 5 sezon" i inne gimbusy) jesteście głupi. :)

użytkownik usunięty
187

Osobiście uważam że to będzie bardziej powtórka z 4 sezonu. Nawet aktorzy są wizualnie podobni do swoich poprzedników. Powinni zebrać ludzi z pierwszego sezonu i zrobić kontynuację....

ocenił(a) serial na 10
187

Osobiście jestem na nie. Pierwsza generacja to mistrzostwo, już druga była trochę naciągana i gdyby nie Eff, Cook i Fred pewnie bym zrezygnowała z oglądania. Ci z trzeciej generacji są jak dla mnie wzorowani bardziej na amerykańskich american pie, co może okazać się kompletnym niewypałem. No ale zobaczymy.