http://www.e4.com/skins/series5/pictures/cast-reveal.html
Jak dla mnie trochę nudnawe te facjaty ale zobaczymy... ?
Po zdjęciu na pewno ocenimy zarówno obsadę, jak i serial...
Dajmy im szansę - może nie będą tacy źli.
Coż ja nie byłem chętny do oglądania tego serialu kiedy pierwszy raz zobaczyłem urywek. Jednak jakoś tak wyszło, że zacząłem ogładać. I patrze 3 sezon a tu zupełnie inna historia, poza Effy, sami nowi ludzie. KOniec końców, choć początkowo na nie, podobało mi się. Dajmy im szanse
Tak, ja. Wtedy się zacznie, kiedy się zacznie. A jak się zacznie, to już się zacznie i się nie skończy.
Jejku,hultekk jesteś denerwujący. Sezon piąty zaczyna się w Styczniu 2011, a kończy w Marcu.
A pro po nowej obsady. Na stronie Channel 4 jest głosowanie...16 procent ocenia ich pozytywnie :D
Ja głosowałem negatywnie...mam wrażenie,że to będzie sezon o dzieciach z OAZY!
A ja mam wrażenie, że jesteś dzieckiem z nieudanego związku roma z murzynem, a w dzieciństwie karmiono cię cegłówkami i gnojem. -_- Jakim cudem oceniasz ludzi, których nie znasz?! Których widziałeś na kilku fotkach i którzy tylko z twarzy wyglądają nie bardzo?!?!?!? Może mają więcej talentu aktorskiego, niż De Niro i Pacino razem wzięci?! NO KURWA!
PS: Jestem denerwujący, bo nie przystaję na głupotę ludzką, tylko walczę z nią? OK, mogę być denerwujący, ale to wy (nie wszyscy, tylko ci, co 20 razy powtarzają "KIEDY SIĘ ZACZNIE 5 sezon" i inne gimbusy) jesteście głupi. :)
Osobiście uważam że to będzie bardziej powtórka z 4 sezonu. Nawet aktorzy są wizualnie podobni do swoich poprzedników. Powinni zebrać ludzi z pierwszego sezonu i zrobić kontynuację....
Osobiście jestem na nie. Pierwsza generacja to mistrzostwo, już druga była trochę naciągana i gdyby nie Eff, Cook i Fred pewnie bym zrezygnowała z oglądania. Ci z trzeciej generacji są jak dla mnie wzorowani bardziej na amerykańskich american pie, co może okazać się kompletnym niewypałem. No ale zobaczymy.