PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=378865}

Kumple

Skins
2007 - 2013
7,8 89 tys. ocen
7,8 10 1 89135
7,2 13 krytyków
Kumple
powrót do forum serialu Kumple

Szkoda, że w nowej generacji nie będzie Karen. Byłoby chociaż delikatne nawiązanie do poprzednich. Tak jak Effy - siostra Tonego, tak Karen - siostra Freddiego. Poza tym ona pasowałaby na nową generację, w końcu lubiła wszystko to, co jest niedozwolone^^. Eh, mam nadzieję, że nowy sezon będzie równie dobry jak wcześniejsze. Już się nie mogę doczekać ;p

ocenił(a) serial na 9
Kawusia

już gdzieś to pisałam, Karen nie mogłaby być częścią paczki z nowej generacji, bo ona była starsza od Freddiego.

ocenił(a) serial na 8
Monika2903

Karen była starsza? nie wiedziałam... albo raczej nie zastanawiałam się nigdy w jakim była wieku. Ale według mnie dobrze, że jej nie ma w nowej serii. Nigdy jej nie lubiłam ;)

Altaiq

może była dziwna, ale cóż nieważne. nie zdawałam sobie sprawy z tego, że mogłaby być starsza. właściwie to jak to możliwe...?

ocenił(a) serial na 9
Kawusia

http://skins.wikia.com/wiki/Karen_Mclair tutaj jest napisane, że jest starsza, ale nawet nie patrząc na to tylko na logikę: Karen się nie uczy, występuje w takim programie do którego raczej nie przyjmuje się niepełnoletnich, no i jeszcze jej przyjaciółka wychodzi za mąż(oczywiście możliwe, że przyjaźni się ze starszą osobą, ale one raczej wyglądają na rówieśniczki).

ocenił(a) serial na 8
Monika2903

Szkoda, że z niej taka starowinka, bo fajnie by było gdyby było jej dużo w 5 i 6 sezonie jak Effy w 3 i 4. Ja też jej z początku nie lubiłam, ale jakoś po ostatnim odcinku lubię ją.