PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=378865}

Kumple

Skins
2007 - 2013
7,8 89 tys. ocen
7,8 10 1 89311
7,2 13 krytyków
Kumple
powrót do forum serialu Kumple

Czy ktoś byłby tak miły i podał link do 3 odcinka 6 sezonu z polskimi, bądź angielskimi napisami. Mogą być również linki do pobrania
Dzięki ;*

ocenił(a) serial na 10
edyta_54

jest już na I I T V . I N F O (bez spacji ofc)

regi6699

bez napisów jak narazie

ocenił(a) serial na 7
regi6699

autorka tematu pytała o odcinek z napsami (polskimi lub angielskimi) a na tym portalu, który podałeś jest odcinek bez żadnych napisów, więc na nic się zda osobom takim jak ja - które potrzebują napisów (choćby angielskich) by zrozumieć ten ich bylgot (przyjemny dla ucha zresztą) brytyjski :D .

Depp_fan

napisy sa na podnapisi . net a odcinek the pirate bay . org

sonko10

a mogłabyś wytłumaczyć jak ściągnąć z tych stron?

ocenił(a) serial na 10
skirt

No cóż... Pozostaje spróbować torrentów + NapiProjekt, ale nie ręczę za skuteczność tej metody bo jej nie próbowałem ;) Ale kiedyś, kiedy z tego korzystałem, był to chyba najszybszy sposób :P A co do odcinka na I I T V to się troszkę pośpieszyłem. Zaufałem, że jak dawniej oznaczają który odc jest po ang, a takowego oznaczenia nie było, więc jak zauważyłem dodany odcinek po prostu napisałem tutaj o tym i dopiero potem obejrzałem. Przepraszam za pomyłkę :P

regi6699

ściągnęłam z chomika, jest to plik MKV, do tego nie ma napisów z napiprojekt

ocenił(a) serial na 8
skirt

nieprawda napisy są tak samo na mkv wystarczy, że poszukasz w sieci pliku o nazwie Skins.S06E03.480p.HDTV.x264-mSD ma 256 mb i dopasowane napisy z napiprojekt

Olala86

mam ściągnięte napisy o takiej nazwie i nie działają

skirt

No na piratebay to jest torrent wiec trzeba miec program ktory obsluguje pliki torrent polecan utorrent bo jest banalny w obsludze. w w w. thepiratebay. se/torrent/7013874/Skins.S06E03.720p.HDTV.x264-BiA

sonko10

A napisy znalazłam na www. podnapisi. net/en/skins-2007-napisy-p1470336. Bez spacji oczywiście.

ocenił(a) serial na 9
edyta_54

http://dwn.so/show-file/5f772b3622/75883/Skins_S06E03_PL.avi. html

ocenił(a) serial na 9
Marry177

Bez spacji między avi i html