Już się skonczył ten sezon ? Tak podaje filmweb. Nowe odcinki w styczniu 2012? Are they f****ng kidding me?
każdy sezon był rok po roku.... a swoją drogą to się nie umiem doczekać skins 6 :)
Ja również ;c
Tyle czasu czekania na parę odcinków. Dlaczego nie robią ich po dwadzieściaileśtam, jak każdego innego serialu? To straszne. ;o
hahah. bo to nie jest serial taki jak każdy inny ; p nie wiem, może ja się w końcu zajmę nauką albo zacznę żyć bardziej własnym życiem, a nie uciekać się do kochanych skinsów. nie wiem, nie wiem, jak tyle czasu wytrzymam. ; (
Zgadzam się :P
Przez skinsów stałam się totalnym no-lifem , a tak to trochę powkuwam
Ja też nie mogę uwierzyć, że to już koniec. Sezon minął mi bardzo szybko. Pewnie dlatego, że pierwsze 3 odcinki obejrzałam w jeden wieczór (zapomniałam o premierze 5 sezonu i zaczęłam go później oglądać) Naprawdę pokochałam bohaterów 3 generacji, a tu trzeba czekać rok na nowe odcinki. Wtedy będę już na studiach. Ciekawe czy mój punkt widzenia na Skins się zmieni? ;))
Studia nie zmieniają stosunku do Skinsów, wiem z doświadczenia:) ja zaczynałam jeszcze w gimnazjum, a teraz jestem na studiach:) To brzmi trochę jak moda na sukces, ale cóż.... Ale podobno, dłużej wyczekiwany cel w smaku jest smaczniejszy, mówią...:)
U mnie też studia nie zmieniły podejścia do serialu, z dobrych produkcji się nie wyrasta.Chociaż oglądając końcówkę 2 sezonu byłam w tym samym momencie życia, co bohaterowie (koniec liceum, zamknięcie pewnego rozdziału w życiu) i chyba dzięki temu o wiele bardziej się wczułam w ich sytuację i przeżywałam odcinek.
Za mało robią odcinków na sezon.Powinno być przynajmnej jeszcze 2 jak w drugiej serii, wiadomo, że stawiają słusznie na ilość nie jakość, ale mają za mało czasu i w tym sezonie trochę mi przeszkadzało, że akcja biegła zbyt szybko a wiele rzeczy działo się "poza ekranem".
; ). Przynajmniej z tego wywiadu z Sebastianem można wysnuć wniosek, że seria prawdopodobnie będzie miała 10 odcinków.:
http://www.digitalspy.co.uk/tv/s89/skins/tubetalk/a309356/bonus-skins-chat-with- sebastian-de-souza.html
Is there anything you want to happen to Matty?
"God, what a question! There's nothing I could come up with that the Skins scriptwriters couldn't. I think there are a million things I'd love to happen to Matty but unfortunately not in the space of ten episodes! (...)"
Zawsze to jakieś pocieszenie, zważając na fakt, że teraz będziemy musieli tak długo czekać na kolejną odsłonę tej generacji (co chyba zarazem jest najlepsze i najbardziej denerwujące w 'Skins').