PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=378865}

Kumple

Skins
2007 - 2013
7,8 89 tys. ocen
7,8 10 1 89082
7,2 13 krytyków
Kumple
powrót do forum serialu Kumple

Skins anulowane!

ocenił(a) serial na 8

Wedle tego co tu piszą, to Skins zostało anulowane. Dokończony zostanie szósty sezon i nie będzie kolejnych. Planują tylko jakieś trzy-odcinkowe pożegnanie z fanami na przełomie roku :((

Zródło:
http://kanapowi.pl/2296/skins-anulowane/

ocenił(a) serial na 8
corrim

inne portale też już o tym piszą, więc to prawda :(

ocenił(a) serial na 9
corrim

Szkoda, ale już od pewnego czasu się na to przygotowywałam..

nailpolish

Myslałam, że to jasne, że nie będzie 7 sezonu... Szkoda

Hmm_Ciastko

Chcę Cass, Sida, Tony'ego, Effy, Mini i Richa w odcinku specjalnym <3

ocenił(a) serial na 9
Hmm_Ciastko

Najlepiej by było jakby wszyscy wystąpili główni bohaterowie wystąpili w odcinkach specjalnych :D

ocenił(a) serial na 8
nailpolish

z tego co napisano w informacji, to znamy tylko 3 pewne postacie i jedna niepewną, zobaczymy - jeszcze trochę czasu, żeby się wszystko rozwinęło, może niedługo będzie jakieś nowe info!

ocenił(a) serial na 10
corrim

Co to za bzdura? Od początku było wiadomo tylko o 3 generacjach...

użytkownik usunięty
littlemonsterlg

no to skoro było wiadomo o 3 generacjach to nie jest to bzdurą.

ocenił(a) serial na 10

Wielka szkoda, bo uwielbiam Skinsów i uważam, że to nieprawda, że nie mają już o czym kręcić odcinków i że są nudne. Na pewno daliby radę coś nowego wymyślić, ale wiemy, że po starych generacjach ciężko było nam przywyknąć do 3 :) naprawdę szkoda, ale cóż...

Ja osobiście chciałabym zobaczyć, jak potoczyły się dalej sprawy z Freddiem i Cookiem... :) i oczywiście Mini i Rich...
Ale zamiast tego ma być ponoć Franky i Matty, Tony i Anwar i Effy...

ocenił(a) serial na 10
gingerzombie

Brytyjskie media informują, że stacja E4 podjęła decyzję o zakończeniu produkcji "Kumpli", po obecnie emitowanym, szóstym sezonie. To jednak nie będzie ostateczny koniec serialu.

"Obecnie emitowany, szósty sezon "Kumpli" będzie ostatni, ale kilku aktorów z poprzednich serii powróci w przyszłym roku. E4 planuje bowiem nakręcić trzy dwugodzinne odcinki specjalne, w których wystąpi m.in. Nicholas Hoult, grający w pierwszym sezonie Tony'ego Stonema.

- Wydaje nam się, że ciągnęliśmy "Kumpli" tak długo jak tylko mogliśmy. Zdajemy sobie sprawę, że fani będą zawiedzeni. Mamy jednak nadzieję, że ostatnie trzy odcinki specjalne będą fajnym zakończeniem serialu - powiedzieli przedstawiciele stacji E4.

W dodatkowych trzech odcinkach, które zakończą "Kumpli" pojawią się również: Dev Patel (Anwar Kharral), Kaya Scodelario (Effy Stonem) i dwójka aktorów, którzy znajdują się w obecnej obsadzie: Dakota Blue Richards (Franky Fitzgerald) i Sebastian De Souza (Matty Levan)."

użytkownik usunięty
gingerzombie

Freddie is dead :D Więc raczej nie ma co ciągnąć.
Jak dla mnie dobrze że kończą potem mogłoby być tylko gorzej jak np przez prawie cały 5 sezon. Najlepsze i tak były sezony 1 i 2 czyli pierwsza generacja. I w sumie przyzwyczaiłam się do kolejnych to i tak najmilej i najbardziej wspominam właśnie 1 :)
No i Cassie ofkors

ocenił(a) serial na 10

Ja też najmilej wspominam 1 pokolenie. W drugim strasznie irytował mnie Freddie i Katie. Nie wiem dlaczego.
A co do 4 sezonu - wg mnie mogliby chociaż wspomnieć, czy np Cook zabił tego psychol(og)a, czy co się stało. Jestem ciekawa :)
Piąty sezon dla mnie był nie do przetrawienia. Jedyny odcinek, który mi się podobał to ten z Grace i Richem, jak traci słuch, ogląda jej występ... Słodkie ;) I muszę przyznać, że szósty sezon zaskoczył mnie bardzo pozytywnie.

użytkownik usunięty
gingerzombie

mnie w drugim irytował najbardziej związek Freddie+ Effy. No w sumie ja też jestem ciekawa bo w sumie na 100% nie wiemy czy Freddie nie żyje itp.
Ja w sumie 5 już wcale nie pamiętam obejrzałam i zapomniałam. Tak tak 6 jest naprawdę super postarali się na koniec :D

ocenił(a) serial na 10

Czytanie ze zrozumieniem się kłania. "Skins ANULOWANE!" - po pierwsze anulowane nie zostało, gdyż z góry mówiono tylko o 3 generacjach, po drugie wszędzie jest napisane, że jest to informacja nagła, co również jest nie prawdą, bo wiadomo już o tym od łohohoho, prawie 4 lat.

użytkownik usunięty
littlemonsterlg

wiesz czepiane się słówek, co jak co ale na początku nie było w ogóle mowy o 2 czy o 3 generacji. Więc prawda jest taka że z serialami nigdy nic nie wiadomo i np ja czytałam jeszcze w lato zeszłego roku że planują zrobić kolejną generację, więc po części jest to nagła informacja, że serial dobiega końca. Może ty wiedziałaś/łeś od 4 lat większość nie. Zresztą bez przesady serial trwa 5 lat więc informacja o 3 generacjach może być może od 2 ale na pewno nie od 4.

ocenił(a) serial na 8
corrim

Zdziwiła mnie bardzo wiadomość o anulowaniu, byłam pewna, że za rok zobaczymy 4 generację. Trochę smutno, ale biorąc pod uwagę, że kończą im się dobre pomysły, może dobrze się dzieje.

Najbardziej marzą mi się Cass i Sid - gdybyśmy poznali zakończenie ich historii już byłabym w pełni usatysfakcjonowana pożegnaniem z serialem. To jedyny wątek, w którym bardzo chciałabym happy endu:)
Poza tym Tony, Effy, Katie (wielbiam ją!), Cook, z aktualnej generacji zależy mi tylko na Alo i Richu. A i duch Chrisa;) - co to za pożegnanie z serialem bez niego:)

ocenił(a) serial na 9
corrim

Moim zdaniem- bardzo dobrze. Lepiej, że zostanie niedosyt niż jakby mieli kombinować jeszcze mocniej i zrobić jakiś chłam,

ocenił(a) serial na 9
corrim

'Have no fear Skins will return to E4 in 2013 for one last tear up but the who, the where and the what is still T.B.C. Excited? We most definitely are!' źródło: facebook skinsów.

jeżeli chodzi o pomysły to myślałam, że skończyły się już w drugiej generacji, ale 3 przywróciła mi wiarę w scenarzystów. pozostaje liczyć, że 4 będzie ok.

użytkownik usunięty
cursed_me

nie będzie 4 za rok będą chyba tylko 3 odcinki specjalne, dłuższe od normalnych w których pojawią się postacie z poprzednich generacji na pewno będzie Effy :)

ocenił(a) serial na 8

Chciałabym zobaczyć zakończenie wątku Cassie i Sida, dowiedzieć się, co u Michelle i Tony'ego, czy Freddie zginął, czy Effy znalazła wreszcie szczęście, czy Cook wyszedł na prostą, czy Maxxie spełnił swoje marzenia, jak się mają sprawy u Naomi i Emi, co z Thomasem i Pandą... no, tylko tyle ^^

charmed12

co do śmierci Freddiego to chyba oczywiste?

ocenił(a) serial na 8
jogowafel

Szczerze mówiąc nie wiem, bo po I generacji zrobiłam sobie małą przerwę, aby uniknąć porównań i jestem aktualnie prze JJ-u z 4 sezonu. Ale z tego, co czytałam, to niekoniecznie Freddie musiał umrzeć. ;)

ocenił(a) serial na 10
corrim

Ciekawe czy nakręcą jednak film, czy właśnie w zamian dostaniemy trzy odcinki specjalne.

ocenił(a) serial na 8
nikike

Wolałabym te 3 specjalne. W każdym niech się skupia na losach bohaterów z każdej generacji, i tyle. Film byłby za krótki żeby to wszystko opowiedzieć i jednocześnie, by zaciekawić widza.

ocenił(a) serial na 8
charmed12

czytałam, że ponoć każdy z tych trzech odcinków ma mieć więcej niż 45min, co mnie bardzo cieszy :D
w sumie lepiej zakończyć z dobrym poziomem niż robić z tego modę na sukces ^^