No raczej inny skoro jest CAŁKIEM NOWA GENERACJA -.-
nie powiązujcie 1,2 z 3,4 bo to całkiem cos innego
ja pie%&^&dole.
Bo to już nie ten serial. Nie zostało nic oprócz tytułu. Gdzie ten styl i klimat?
Dowcipy na poziomie gimnazjalistów, zreszta chyba to jest target od 3 sezonu. Szkoda... ale wielu sie na pewno spodoba (na pewnym poziomie inteligencji musi być super).
Obrażasz mnie, bo 3 i 4 sezon są lepsze od 1 i 2. Widocznie jesteś zbyt płytki, by to dostrzec.
Ja również uważam, że 1,2 to miocha, a 3,4 jest średni. Postacie w 3,4 są płytkie prócz Cocka i JJ'a
Ale myślcie sobie, co chcecie, tylko nie nazywajcie ludzi "mniejszym poziomie inteligencji" - takie insynuacje są nie na miejscu i zwyczajnie godzą w ludzkie gusta.
PS: Płytki to był Sid z wiecznie smutną twarzą i Cassie, która wszędzie szukała problemu.
hultekk z całym szacunkiem, ale jestes tak glupim czlowiekiem, ze aż musiałam się zalogować i Ci to napisać. Jak widzę Twoje wynurzenia typu: jaki ten serial jest swietny, natomiast inne to totalna kaszana, to mi się odruch wymiotny łączy. I nie pisz mi proszę tekstu typu: 'to nie czytaj tego co piszę' - niestety nie da się ominąc Twoich wypocin.
A co do sezonów, to tak. Jestem zbyt płytka, by zauważyć, że sezon 3 i 4 był lepszy od 1 i 2. Bleh.
: D
Skinsy są świetne, ale proszę zajrzyj do mojego profilu i zobacz, że inne seriale oceniłem równie dobrze (a nawet Dexter jest lepszy od Skinsów!) Wychwalam Skinsy, bo w porównaniu do Gossip Girl, to jest jak niebo, a ziemia. ;| Plotkara=tani shit, Skins=dobre kino. :)
PS: Na forum Skinsów sprawiam wrażenie trolla - owszem, ale to tylko dlatego, bo poziom postów na forum filmwebu jest wyjątkowo niski i muszę się dostosować. :-)
Ja nie twierdzę, że skinsy są głupie, tylko jak ktoś napisał - nie możesz porównywać tych dwóch seriali, mimo, że są o młodzieży to z troszkę innych kręgów. Uważam, że gg jest całkiem niezła,no i pokazuje problemy bogatych dzieciaków, niekoniecznie to tani shit. A swoją drogą też nie lubię Sereny ; )
Ahh i wiem hultekk, że czasami trzeba zniżyć się do poziomu swojego rozmówcy( w tym wypadku jak to stwierdziłeś postujących na filmwebie), ale pamiętaj, że czasami uczeń przerasta mistrza...; )
Oczywiście nowa generacja jest całkiem czymś innym. Okay, nie porównuję ich do siebie, traktuję je jak inne seriale, ale wg. mnie sezony 3 i 4 są bardzo nieudane. Nie podobały mi się w ogóle. Natomiast jeżeli mam oceniać samą pierwszą generację, to jest to najlepszy serial jaki widziałem w życiu. Na pewno obejrzę go ponownie z kilka lat.
3 i4 sezon nie sa takie złe. lubie nowe postacie i odc są ciekawe ale brakuje mi klimatu 1szej i 2giej serii... poprostu czegos brakuje 3 i 4 serii.. moze wlasnie oryginalnej obsady :P
Gdyby zrobili identyczne pisałabyś:,,Co to ma być?!Jestem zażenowana taką marną kopią!''
dokładnie. Wszyscy tak narzekają na drugą generacje, która jest przecież też dobrze zrobiona. A to, że jest zupełnie inna to tylko wychodzi na plus. Pierwsza jest może minimalnie lepsza, klimat jest inny, wszyscy przyzwyczajamy się do postaci, niektórzy oczekują ciągłości w kolejnych sezonach. No, ale serio chcielibyście to wszystko zobaczyć jeszcze raz, tylko z innymi bohaterami? W Skins chodzi o to żeby trafić do różnych młodych ludzi i niektórym bardziej odpowiada pierwsza generacja, niektórym druga i pewnie znajdą się tacy, którzy najlepiej będą się czuli w klimatach trzeciej. Ja uważam, że Skins jest fenomenalnym serialem i to że potrafią pokazać całą gamę tak różnorodnych postaci bardzo się twórcom chwali. Ja osobiście nie mam zastrzeżeń do dwóch poprzednich generacji i czekam na trzecią. Mam nadzieję, że i tym razem się nie zawiodę.