dopiero zaczęłam oglądać Skinsów i jestem na początku drugiego sezonu, ale już chciałabym się dowiedzieć jak to jest z genitaliami Tony'ego po wypadku?, gdyż Michelle go gdzieś tam złapała i powiedziała 'Ty nie masz' a on 'Nie, nie mam' i nie wiem czy to była jakaś metafora, że on sie nie podniecił, czy że nie ma czucia, czy że obcięli mu jądra, no nie wiem. jest na to pytanie odpowiedź w dalszych sezonach i czy jest możliwość żeby mi ktoś ją udostępnił?
Po prostu "sprzęt" ma zwiechy, oglądaj dalej to dowiesz się o co chodziło. Chyba w odcinku Effy się wszystko rozwiązało.
też tak na początku myślałem, dlatego cały dzień przesiedziałem oglądając do konca 2 sezon zeby dowiedzieć się. :D
Dlaczego na iitv .info odcinku 3 i 4 sezonu skins są niedostępne? a 2 sezon jest po ang.
Jeszcze wczoraj zaczęłam 3 sezon, a teraz utknęłam. ; /
nie rozumiem o co chodzi.
Jestem w tej samej sytuacji i też wczoraj zaczęłam oglądać 3 sezon.. ale nigdzie na necie online nie da się go znaleźć.. proponuje ściągnąć przez torrenty... http://torrentz.eu/0d02c43296dac30dfca8294de3f546dfb80ed47c
A wie ktoś może czy naprawią to i dodadzą?
Napisałam do nich meila, ale jakoś się nie spieszą z odpowiedzią.
Wolałąbym nie sciągać, bo wtedy mój komputer bardzo się muli, ale jeśli w ciągu najbliższych dni nie dodadzą to chyba będę zmuszona...
Dzięki filmomanka91. ;)
Wątpię, żeby dodali, bo nie było jeszcze polskiej premiery, a właśnie z tego powodu usunięto najnowsze odcinki...:(
Ale nie rozumiem wgl po co, skoro były dostępne przez ostatnie pół roku. ; /
Większość seriali dodawanych na strony nie ma polskiej premiery....
;(
Mimo wszystko nadal jest to nielegalne, a nie zawsze da się to kontrolować w stu procentach..
Widzę, że dyskusja zupełnie zboczyła z tematu, więc nie będę gorszy i powiem tyle, że oglądanie online wg mnie mija się w ogóle z celem. Nie dość, że jakość obrazu jest delikatnie mówiąc do dupy to jeszcze czas zbuforowania się takiego odcinka nie różni się zbytnio od pobrania odpowiadającego mu jakościowo pliku z internetu. Więc jak już i tak bawimy się illegal to może warto zastanowić się nad downloadem jak również omijaniem takich stron szerokim łukiem.
A co do mulenia kompa, to dość wymijająca odpowiedź, bo co ma jedno do drugiego? Widocznie nikt nigdy nie wytłumaczył Ci jak masz to robić xD
No to prawda nikt mi tego nie tłumaczył. Ja jednak lubię te strony mimo złej jakości odcinków.
Powiem tylko, że szkoda, że usunęli...Postaram się znaleźć jakiś sposób do obejrzenia tych odcinków, które mi pozostały.