PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=378865}

Kumple

Skins
2007 - 2013
7,8 89 tys. ocen
7,8 10 1 89135
7,2 13 krytyków
Kumple
powrót do forum serialu Kumple

Wymiany

ocenił(a) serial na 8

Strasznie szkoda że zmienili bohaterów. Oglądam teraz trzeci sezon i w porównaniu do poprzednich dwóch jest po prostu żałosny.
Uwielbiam ekipe dwóch pierwszych sezonów <3

ocenił(a) serial na 10
Just_be_yourself

takie jest założenie tego serialu że co 2 sezony zmienia się ekipa. Więc trzeba się do tego przyzwyczaić albo nie oglądać, to nie jest Beverly Hills, 90210 że są Ci sami ludzie do momentu gdy znudzi im się grać w serialu:D

ocenił(a) serial na 8
niebonie

dokładnie,to się trochę różni od mody na sukces ^^

ocenił(a) serial na 9
Just_be_yourself

Ja myślę jednak, że te zmiany mają swoje zalety. O trzecim sezonie na pewno nie powiedziałabym, że jest żałosny. Chociaż na początku podchodziłam do nowych bohaterów z dystansem. Historia pierwszej ekipy została zakończona, możemy sobie dopowiedzieć, co było dalej. Myślę, że reżyserowie bardzo dobrze ten serial skonstruowali. Jednak 5. sezon wg mnie zbyt odbiega od reszty. Wg mnie bohaterowie są mało ciekawi. Przynajmniej niektórzy (Mini, Nick, Rich).

ocenił(a) serial na 10
kremm

fakt, sezon 5ty jest po prostu słaby, nie wciągają historie, a nawet nadużycia nie wyglądają na realne. Nie jest tak schizowy, tak ciekawy, ani tak zabawny jak poprzednie sezony. Jednak być może pod koniec sezonu zrobi się ciekawiej. Przynajmniej mam taką nadzieję...

tomasheq84_2

Mi się 5 sezon bardo podoba. Postacie ciekawe, problemy życiowe. 2 generacja miała swój urok, ale bardziej przywiązałam się do 3. Co byście nie sądzili o nowych Skinsach, musicie przyznać, że soundtrack nadal rządzi. Piosenki dopasowane wręcz idealnie :)

ocenił(a) serial na 9
kaska_111

czasy sie zmieniaja nastolatkowie takze mysle ze to jest powód

ocenił(a) serial na 9
tomasheq84_2

i moim zdaniem ten serial jest bardzo realny :p

Pietrasbmx

5 sezon jest zdecydowanie bardziej realistyczny niż 3 i 4, powiedziałbym nawet, że jest najbardziej realistycznym z dotychczasowych. Niemal całkowicie wyeliminowany został nieco głupawy, absurdalny humor obecny w poprzednich sezonach, a także te przesadzone, nierealne imprezy. Bohaterowie w końcu mają prawdziwe problemy(ci z generacji 1 też je mieli, ale problemy tych z generacji 2 przypominały raczej jakąś latynoamerykańską telenowelę).

ocenił(a) serial na 8
Goku

Hmmm powiem że całkowicie się zgadzam. Oglądnęłam w końcu cały 3 i 4 sezon i o ile przez 3 przebrnęłam i nawet mi ię podobał to czwarty był koszmarny, absurdalny i moim zdaniem do ncizego.